Αξιοπρεπής εμφάνιση της Φ. Καλτέκη

Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ Α.Σ. «ΔΙΑΣ» ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δημοσίευση: 15 Νοε 2018 15:37

Για άλλη μια χρονιά ο Α.Σ. «Δίας» συμμετείχε σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Νέων Γυναικών έως 21 ετών, με την αθλήτρια Φαίδρα Καλτέκη στα -57 κ., υπό τις οδηγίες του προπονητή κ. Χρήστου Ζεϊμπέκη. Η αθλήτρια του συλλόγου και μέλος της Εθνικής Ομάδας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (Ολυμπιακό άθλημα) ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα, κάνοντας μια αξιοπρεπή εμφάνιση, παρότι ήταν η μικρότερη ηλικιακά στην κατηγορία της και άφησε θετικές εντυπώσεις για το μέλλον.

Σ’ ένα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έσπασε ρεκόρ συμμετοχών, με 40 αθλήτριες στην κατηγορία, εκ των οποίων αρκετές που έχουν κατακτήσει μετάλλια σε πανευρωπαϊκά τουρνουά, παγκόσμια πρωταθλήματα αλλά και σε διοργανώσεις γκραν πρι, το επίπεδο της διοργάνωσης ανέβηκε κατακόρυφα.

Η παρουσία της Φαίδρας Καλτέκη στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αποτελεί από μόνη της μια τεράστια επιτυχία, καθότι η αθλήτρια του Α.Σ. «Δίας» κέρδισε τη συμμετοχή της μέσα από εξαιρετικές εμφανίσεις σε προκριματικές διοργανώσεις, δείχνοντας την σταθερότητα των επιτυχιών της.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συνεχάρη την αθλήτρια για τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καθώς επίσης τον προπονητή κ. Χρήστο Ζεϊμπέκη, αλλά και όλους τους επιστημονικούς συνεργάτες του συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass