Μ. Τροΐζι: «Αυτό είναι το μυστικό μας»

Η ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Δημοσίευση: 15 Νοε 2018 19:34

Το «τρένο» του Απόλλωνα Λάρισας πήρε φόρα για τα καλά και όπως φαίνεται δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να το σταματήσει.

Η λαρισινή ομάδα με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πραγματοποιεί εντυπωσιακό ξεκίνημα στη φετινή Football League, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις των ανθρώπων του συλλόγου, ότι φέτος ο Απόλλωνας θα κάνει το βήμα παραπάνω και θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία. Το μυστικό της επιτυχίας σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο τεχνικό των «κυανολεύκων» Μαρσέλο Τροΐζι είναι ο τρόπος με τον οποίο οι παίκτες της ομάδας αντιμετωπίζουν τον κάθε αντίπαλο, απόρροια των στοιχείων που ο ίδιος τους έχει εμφυσήσει. «Έχω 11 παίκτες σε κάθε αγώνα που έχουν καταλάβει τι ακριβώς ζητάμε σε κάθε παιχνίδι και πώς κινούμαστε στον αγωνιστικό χώρο. Προσέχουμε πρωτίστως την αμυντική λειτουργία της ομάδας, δηλαδή προσπαθούμε σε πρώτο χρόνο να μην δεχθούμε γκολ. Από κει και πέρα η ομάδα διαθέτει τέσσερις ικανότατους επιθετικούς τους οποίους αξιοποιούμε με τον καλύτερο τρόπο για να πετύχουμε τον στόχο μας» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Αυτό που λέω στους ποδοσφαιριστές μας είναι ότι πρέπει να έχουν πίστη στις δυνατότητές τους. Να μην υποτιμούν τον εαυτό τους. Κάθε μέρα δουλεύουμε σκληρά και αυτό φαίνεται σε κάθε παιχνίδι. Όταν δουλεύεις σκληρά μπορείς να βάζεις στόχους. Κάναμε τρεις νίκες οι οποίες είναι σημαντικές, ιδιαίτερα δε αν αναλογιστεί κανείς ότι κερδίσαμε δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, ωστόσο τίποτε ακόμα δεν έχουμε κερδίσει γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Κάθε αγώνας για μας είναι ένας τελικός. Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι, να συνεχίσουμε τη δουλειά, να διατηρήσουμε το πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και να μην νομίζουμε ότι πήραμε το πρωτάθλημα από τώρα» κατέληξε ο Βραζιλιάνος τεχνικός. Η προετοιμασία για το δεύτερο κατά σειρά εντός έδρας παιχνίδι την προσεχή Κυριακή με τη Σπάρτη οδεύει προς την τελική ευθεία με τον Μαρσέλο Τροΐζι να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Χθες το «μενού» της προπόνησης περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ σήμερα τη σκυτάλη θα πάρει η τακτική. Αύριο οι παίκτες θα δουν βίντεο προκειμένου να αποκρυπτογραφηθεί ο τρόπος παιχνιδιού της Σπάρτης και ακολούθως θα δοκιμάσουν τα σχήματα τακτικής ενόψει του κυριακάτικου αγώνα. Εν τω μεταξύ και σε ό,τι αφορά στις προσφυγές και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, χθες έγινε διακανονισμός δύο δόσεων, η ΠΑΕ κατέβαλε την πρώτη και μέχρι τις 23 του μηνός, όπως υπογραμμίσθηκε, θα έχουν τακτοποιηθεί τα πάντα.

Ο ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ «ΣΦΥΡΙΖΕΙ» ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης ης ΕΠΣ Χαλκιδικής ορίστηκε να διευθύνει το κυριακάτικο παιχνίδι του Απόλλωνα με τη Σπάρτη στο γήπεδο Φιλιππούπολης. Βοηθοί του θα είναι οι κ. Μαλανδρής (Χαλκιδικής) και Σακκάς (Θεσσαλίας), 4ος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Θεοχάρης (Θεσσαλίας), ενώ χρέη παρατηρητή διαιτησίας θα εκτελέσει ο κ. Σπύρου (Καστοριάς). Αναλυτικά οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής της Football League: Σάββατο 17/11, 15:00 Εργοτέλης-Τρίκαλα: Μπακογιάννης, Νιδριώτης (Αθηνών), Πριόνας (Εύβοιας), 4ος Κολυτάς (Λασιθίου), παρ. Κωστάκος (Πειραιά) ΑΟΧ Κισσαμικός-ΝΠΣ Βόλος: Τζουμαλάκης (Σερρών), Παπαδόπουλος, Τοροσιάδης (Μακεδονίας), 4ος Κουναλάκης (Ηρακλείου), παρ. Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής) Απόλλων Πόντου-Πλατανιάς: Μπεκιάρης, Στεφανής (Καρδίτσας), Καλύβας (Φθιώτιδας), 4ος Δραγούσης (Κιλκίς), παρ. Τσεσμετζής (Σερρών) Δόξα Δράμας-Ηρόδοτος: Τσέτσιλας, Μωυσιάδης (Γρεβενών), Δέλλιος (Πέλλας), 4ος Γιουματζίδης (Πέλλας), παρ. Λιακούδης (Μακεδονίας) Κυριακή 18/11, 15:00 Απόλλων Λάρισας-Σπάρτη: Τσακαλίδης, Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Σακκάς, 4ος Θεοχάρης (Θεσσαλίας), παρ. Σπύρου (Καστοριάς) Παναχαϊκή-Ηρακλής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Τίκας (Θεσπρωτίας), Τριαντάφυλλος, 4ος Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), παρ. Κωνσταντίνου (Αιτωλοακαρνανίας) Αιγινιακός-Αήττητος: Αγγελάκης, Αϊναλής (Μακεδονίας), Γούτας (Χαλκιδικής), 4ος Τεβεκέλης (Μακεδονίας), παρ. Κοφίτσας (Τρικάλων) Κέρκυρα-Καραϊσκάκης: Μπαΐλης (Πρέβεζας), Μπαλιάκας (Κοζάνης), Γιάντσης, 4ος Καραντώνης (Ημαθίας), παρ. Φλωράκης (Φωκίδας).

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass