Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα σεμινάρια BLS της ΕΠΣΛ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Δημοσίευση: 15 Νοε 2018 18:43

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια βασικής υποστήριξης της ζωής και χρήσης απινιδωτών (BLS) που διοργάνωσε η ΕΠΣΛ σε συνεργασία με το Ελληνικό Συμβούλιο Εκπαίδευσης στην Υποστήριξη της Ζωής στους χώρους που διέθεσε το 404 ΓΣΝ.

Με αυτή την πρωτοβουλία-σταθμό στα χρονικά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, η διοίκηση της ΕΠΣΛ σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας και τον Σύνδεσμο Προπονητών Λάρισας παρότρυνε τους προπονητές και τους διαιτητές να λάβουν μέρος στην εκπαίδευση. Θετικά ανταποκρίθηκαν περισσότεροι από 300 προπονητές και διαιτητές, αποδεικνύοντας περίτρανα τη σημασία αυτής της κίνησης, ώστε να αντιμετωπιστούν έγκαιρα όσο το δυνατόν περισσότερα περιστατικά και να αποσοβηθεί ο κίνδυνος σοβαρών επιπλοκών. Ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι στα σεμινάρια συμμετείχαν και αρκετοί παράγοντες σωματείων αντιλαμβανόμενοι τη σπουδαιότητα της γνώσης πρώτων βοηθειών. Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Μπουχλαριώτης σε δήλωσή του απέδωσε τα εύσημα σε όλους τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο και τονίζοντας ότι αυτή η πρωτοβουλία της ΕΠΣΛ θα πρέπει να αποτελέσει εφαλτήριο αντίστοιχων πρωτοβουλιών και από άλλες Ενώσεις, με σκοπό τη μεγιστοποίηση της ασφάλειας στα γήπεδα τόσο κατά τη διάρκεια των αγώνων όσο και στις προπονήσεις. Από πλευράς του ο καρδιολόγος κ. Χαρ. Παρίσης, που διεύθυνε τα σεμινάρια, εξήρε την πρωτοβουλία της ΕΠΣΛ, ενώ ανέφερε ότι κάτι αντίστοιχο θεωρείται αυτονόητο στο εξωτερικό. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και την Ένωση για τη συνεργασία τους και παρότρυνε και άλλους συλλόγους και σωματεία να μιμηθούν την πρωτοβουλία αυτή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass