Πρόστιμο 30.000 ευρώ στον Αλέξη Κούγια

ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΠΑΕ ΑΕΛ: «ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΑΣ…»

Δημοσίευση: 16 Νοε 2018 15:33

Πρόστιμο 30.000 ευρώ επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια, για όσα είχε δηλώσει μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Ξάνθη, όσον αφορά στις άδικες αποφάσεις σε βάρος της ΑΕΛ, του διαιτητή κ. Λάμπρου αλλά και του συνεργάτη του κ. Γιαννίκου. Αντίθετα ο κ. Κούγιας απαλλάχθηκε για τα όσα είχε πει μετά το ματς με τη Λαμία.

Σε μακροσκελή ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Λυπούμεθα για αυτήν την απόφαση, όμως δηλώνουμε ότι εφόσον επαναληφθεί κρούσμα τέτοιας διαιτησίας σαν αυτή των Λάμπρου - Γιαννίκου δεν θα κάνουμε την παραμικρή δήλωση διαμαρτυρίας, γιατί αντιληφθήκαμε με τη σημερινή απόφαση ότι, εάν δεν κλείσουμε το στόμα μας, θα εξοντωθούμε οικονομικά και αγωνιστικά, αλλά την επομένη ημέρα το πρωί θα καταθέσουμε όλα τα δελτία των ποδοσφαιριστών μας στον εξυγιαντή πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο και στον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΕΚ Αλέξη Δέδε, ο οποίος και δημιούργησε την παρούσα υπόθεση ως τώρα Εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ, για να γίνει παγκόσμιος σάλος και να αντιληφθούν όλοι, με πρώτο τον έντιμο υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη για το τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, παρά τις προσπάθειες του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, του ιδίου και του προκατόχου του κ. Κοντονή».

Παράλληλα αναφέρει ότι θα εφεσιβάλει την απόφαση και τονίζει «Πως η ΑΕΛ δεν είναι καμία από τις ομάδες που από το 1996 και μετά ήταν στο ευνοϊκό περιβάλλον της οποιασδήποτε παράγκας, έχει πάρει Πρωτάθλημα και 2 Κύπελλα, εκπροσωπεί στη Super League την Ελλάδα από τη Λαμία μέχρι τη Θεσσαλονίκη και η τωρινή ιδιοκτησία της έχει αποδείξει ότι ούτε φοβάται κανένα από αυτά τα υποκείμενα της βρωμιάς του ποδοσφαίρου, ούτε υποκύπτει σε εκβιασμούς, ούτε αποφεύγει να αποκαλύψει τα πάντα στη Δικαιοσύνη».

*Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι την Τρίτη 20/11 και ώρα 3 το μεσημέρι ο κ. Αλέξης Κούγιας θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΠΑΕ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass