Με το μυαλό στο ματς της Τρίπολης

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ Η ΑΕΛ ΑΥΡΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Κ-19

Δημοσίευση: 16 Νοε 2018 22:06

Με το μυαλό στην εκτός έδρας αναμέτρηση, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (Σάββατο 24/11, 17:15), συνεχίζει την προετοιμασία της η ΑΕΛ.

Ο τεχνικός των «βυσσινί» Τζιανλούκα Φέστα, θέλει να βελτιώσει μέσα από τη δουλειά τις όποιες αδυναμίες έδειξε η ομάδα, από την ημέρα που ανέλαβε ως προπονητής.

Και το βέβαιο είναι πως θα προσπαθήσει στο επιθετικό κομμάτι να υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα, καθώς στους περισσότερους αγώνες η ΑΕΛ ενώ δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες, δεν αξιοποιούνται στον βαθμό που πρέπει.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Φέστα, θα γίνουν μεταγραφές για να ενισχυθεί η ομάδα, ώστε να υπάρχουν περισσότερες λύσεις στους αγώνες του δευτέρου γύρου της Super League.

Αναμένονται δε τον Ιανουάριο μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού, διότι το ζητούμενο είναι να υπάρξει η κατάλληλη χημεία με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν και να έχει περισσότερες λύσεις ο προπονητής.

Αν αναλογιστούμε πως ο Μόρσι βρίσκεται στην Αίγυπτο και όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΛ, ενώ και ο Φριούι δεν ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά, η λαρισινή ομάδα θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στην απόκτηση δύο επιθετικών.

Σίγουρα δεν θα γίνουν βιαστικές κινήσεις, οι παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους θα αξιολογηθούν από τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος και θα δώσει το τελικό οκέι, για την απόκτησή τους.

Χθες πραγματοποιήθηκαν δύο προπονήσεις, κάτι που θα γίνει και σήμερα, ενώ την Κυριακή θα τους δοθεί ρεπό.

Το πρωί το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και το απόγευμα τακτικής, όπου οι ποδοσφαιριστές έδειξαν διάθεση και προσπαθούσαν κατά γράμμα να εφαρμόσουν τις οδηγίες του προπονητή τους.

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης δεν υπολογίζεται ο Νίκος Καρανίκας, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή των καρτών (μια αγωνιστική), στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Επίσης, δύσκολα θα προλάβει να επανέλθει για να παίξει στην Τρίπολη ο Βαγγέλης Μόρας, που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας όπως και ο Μανόλης Μπέρτος.

ΜΕ ΤΗΝ Κ-19

Εν τω μεταξύ, αύριο το πρωί στα Δένδρα θα γίνει φιλική αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ομάδα Κ-19 και θα χρησιμοποιηθούν κυρίως παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα.

Η Κ-19, στην οποία προπονητής είναι ο Γιάννης Τσακμακίδης και αυτό το Σαββατοκύριακο κάνει το ρεπό της στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League, έχει παίκτες που με δουλειά και υπομονή μπορούν να χτυπήσουν την πόρτα της πρώτης ομάδας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass