Εχασε την πρώτη θέση, κρατάει νίκη και διάθεση

Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 1-0

Δημοσίευση: 16 Νοε 2018 15:47

Η εποχή του Άγγελου Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ξεκίνησε με νίκη επί της Φινλανδίας, στο ΟΑΚΑ.

Η ελληνική ομάδα επιβλήθηκε 1-0 με το αυτογκόλ του Γκράνλουντ στο 25', στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Nations League, έχασε όμως οριστικά την πρώτη θέση του 2ου ομίλου στη League C, αφού δεν κάλυψε τη διαφορά της ήττας (0-2) στο Τάμπερε. Παρά την απώλεια του στόχου, όμως, υπήρξαν και κάποια κέρδη από το παιχνίδι. Η ελληνική ομάδα έδειξε διάθεση, φρεσκάδα και υποχρέωσε τους Φινλανδούς στην πρώτη ήττα στη διοργάνωση. Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής επέλεξε σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να κάνει ντεμπούτο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Από εκεί και ύστερα, όμως, ουσιαστικά δεν άλλαξε κάτι, αφού όπως επί Σκίμπε έτσι και χθες οι Πέλκας, Μάνταλος έπαιξαν εξτρέμ (χωρίς να είναι), αλλά την κατάσταση στα άκρα της επίθεσης βοηθούσαν αρκετά οι προωθήσεις των Τοροσίδη και Κούτρη. Στο 25ο λεπτό η διάθεση της ελληνικής ομάδας ανταμείφθηκε: ο Τοροσίδης έκανε την ατομική προσπάθεια και τη σέντρα από δεξιά, ο Πέλκας με όλη την εστία μπροστά του έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στα… πόδια του Χραντέτσκι, αλλά στην επαναφορά τη βρήκε ο Γκράνλουντ και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0, στο πρώτο τέρμα που δέχθηκε η Φινλανδία στο Nations League! Διαιτητής: Λούκα Μπάντι (Ιταλία) Κίτρινη: Γκράνλουντ

ΕΛΛΑΔΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Βλαχοδήμος, Τοροσίδης, Μανωλάς (28' Σιόβας), Παπασταθόπουλος, Κούτρης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Φορτούνης, Πέλκας (84' Μπακασέτας), Μάνταλος, Μήτρογλου (69' Κουλούρης). ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (Μάρκου Κάνερβα): Χραντέτσκι, Γκράνλουντ, Τόιβιο, Αραγιούρι, Ούρονεν, Καμαρά, Κάουκο, Λουντ, Σόιρι (74' Γένσεν), Τουόομινεν (83' Πίρινεν), Πούκι (90'+1).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Β' ΟΜΙΛΟΣ

Ουγγαρία-Εσθονία 2-0

Ελλάδα -Φινλανδία 1-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)

Φινλανδία 5-1 12

Ελλάδα 4-4 9

Ουγγαρία 7-6 7

Εσθονία 3-8 1 Η

ΣΥΝΕΧΕΙΑ (18/11)

Ουγγαρία-Φινλανδία

Ελλάδα-Εσθονία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass