ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΕΦ

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινείται η ΑΕΛ

Δημοσίευση: 20 Νοε 2018 22:09

Αγωνιστική δράση θα έχουμε και πάλι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 24-25 Νοεμβρίου και η ΑΕΛ ήδη από χθες κινείται σε ρυθμούς πρωταθλήματος.

Οι «βυσσινί» καλούνται να δώσουν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης, όπου θα αντιμετωπίσουν για την 11η αγωνιστική της Super League, τον Αστέρα (24/11, 17:15).
Μια ομάδα που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις έξι βαθμούς, όμως χρειάζεται να αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα, διότι έχει παίκτες αξιόλογους που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα, ο οποίος επέστησε την προσοχή και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του, να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους και να διεκδικήσουν θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση. Από αγωνιστικής πλευράς, ο κ. Φέστα δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Νίκο Καρανίκα, τους τραυματίες Πασχάλη Κάσσο, Μανώλη Μπέρτο και Βαγγέλη Μόρα, ενώ κανονικά αναμένεται πως θα πάρει μέρος στο πρόγραμμα σήμερα και ο Αλεξάντερ Κοέφ. Επίσης, δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Λεοζίνιο, που μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ενώ σήμερα αναμένεται πως θα επιστρέψει στη Λάρισα και ο διεθνής τερματοφύλακας Έγκμουντουρ Κρίστινσον, ο οποίος ήταν στην αποστολή της Εθνικής Ισλανδίας, για τους αγώνες του Nations League και το χθεσινό φιλικό με το Κατάρ (2-2).
*Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι η προγραμματισμένη για σήμερα συνέντευξη Τύπου του κ. Κούγια ματαιώνεται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεών του στην Αθήνα.

ΔΥΟ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ
Κάτω από τις οδηγίες του νέου τεχνικού Γιώργου Παράσχου, συνεχίζεται η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης, ενόψει του σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ο κ. Παράσχος σχεδιάζει τα πλάνα χωρίς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτά δύο ποδοσφαιριστές, ο Ματίας Ιγκλέσιας και ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, καθώς είναι τιμωρημένοι και θα εκτίσουν τις ποινές τους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗ SUPER LEAGUE
Σήμερα στις 14:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για εισήγηση προς την Ε.Π.Ο. επί του Κανονισμού Αδειοδότησης.
2. Διάφορα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass