ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ OLYMPIC ΣΕ ΕΝΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Είδαν Ακρόπολη, Σύνταγμα αλλά και Εθνική Ελλάδος

Δημοσίευση: 21 Νοε 2018 16:51

Ένα ποδοσφαιρικό αλλά και εκπαιδευτικό διήμερο στην Αθήνα, που θα τους μείνει αξέχαστο, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι αθλητές της Ακαδημίας Olympic το περασμένο Σαββατοκύριακο 17-18 Νοεμβρίου.

Η αποστολή αποτελούνταν από 40 αθλητές, τον υπεύθυνο της ακαδημίας Νίκο Λιούπα και τους προπονητές Στέλιο Τσινούδη, Γιώργο Μάτο, Λάζαρο Γαλάνη. Το πρωί της Κυριακής αντιμετώπισαν σε φιλικά παιχνίδια τα αντίστοιχα τμήματα της ΠΑΕ Πανιώνιος στο προπονητικό τους κέντρο, στα εκπαιδευτήρια «Γείτονα», στη Βάρη. Στους αγώνες, που διεξήχθησαν μέσα σε δυνατή βροχή, και τα 3 τμήματα της Olympic έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και απέσπασαν κολακευτικά λόγια από τους προπονητές και παράγοντες του Πανιωνίου, δείγμα της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στην Ακαδημία. Για την ιστορία, η U14 μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα ήρθε ισοπαλία με σκορ 3-3, ενώ ισόπαλες με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκαν και οι αναμετρήσεις των U12 και U11.
Το πρόγραμμα στη συνέχεια περιλάμβανε επίσκεψη στην Ακρόπολη, στο Μοναστηράκι και το Σύνταγμα, ενώ το βράδυ η αποστολή της ομάδας παρακολούθησε στο Ολυμπιακό στάδιο τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Εσθονία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass