Στόχος το απόλυτο

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ - ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΕΦ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 21 Νοε 2018 22:37

Τα τρία τελευταία παιχνίδια του πρώτου γύρου για την ΑΕΛ με ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΚ (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός) σίγουρα δεν αποτέλεσαν πρώτης τάξης ευκαιρία για βαθμό ή βαθμούς, αντίθετα με τα δύο παιχνίδια που έχει να δώσει η Λαρισινή ομάδα με Αστέρα Τρίπολης (εκτός) και Πανιώνιο (εντός) τις δύο προσεχείς αγωνιστικές.

Στα δύο αυτά παιχνίδια στόχος της ομάδας είναι το απόλυτο των βαθμών ώστε να παίξει χωρίς άγχος μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και να βρεθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού (φέτος υποβιβάζονται τρεις ομάδες). Προσεχής αντίπαλος των «βυσσινί» είναι ο Αστέρας Τρίπολης στην Τρίπολη το ερχόμενο Σάββατο, όπου ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Καρανίκα ενώ στους τραυματίες (Μπέρτο, Κάσο) προστέθηκε και ο Κοέφ που δεν έκανε ούτε χθες προπόνηση. Ο προπονητής θα κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με τα Γιάννινα (2-0) καθώς τη θέση του Καρανίκα δεξιά θα πάρει ο Γρομητσάρης, ενώ τη θέση του Κοέφ θα πάρει ένας έκ των Ακόστα ή Χοτζάλι (ο νεαρός είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα). Άλλες αλλαγές δεν προβλέπονται αφού ο προπονητής έχει μείνει ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας στο τελευταίο παιχνίδι και αυτή τη στιγμή ο μόνος που περιμένει να ενσωματωθεί στην προπόνηση είναι ο τερματοφύλακας Κρίστινσον που είχε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του (Ισλανδία) για το National League. Πάντως περισσότερα για την τακτική του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου και το αρχικό σχήμα θα φανούν στη σημερινή και την αυριανή προπόνηση.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ

Η Super League αποφάσισε, κατά πλειοψηφία στο χθεσινό Δ.Σ., να εισηγηθεί στην ΕΠΟ τη διατήρηση των ποινών που ισχύουν τώρα για τις μη αδειοδοτούμενες ΠΑΕ, δηλαδή αφαίρεση έξι βαθμών και μεταγραφικό περιορισμό. Ο Παναθηναϊκός ήταν η μοναδική ΠΑΕ που υποστήριξε την πρόταση της Ομοσπονδίας, ενώ από τις υπόλοιπες ομάδες, οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων Σμύρνης ζήτησαν διατήρηση του υφιστάμενου καθεστώτος, ενώ οι υπόλοιποι σύλλογοι ζήτησαν αφαίρεση λιγότερων βαθμών. Την απόφαση, πάντως, θα λάβει η ΕΠΟ, ενδεχομένως την προσεχή εβδομάδα, ενώ η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου θα κάνει δική της εισήγηση στην Ομοσπονδία. Η ανακοίνωση: «Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, το εξής: Αναφορικά με τις ποινές ομάδων που δεν θα λάβουν άδεια κατά τη διαδικασία αδειοδότησης της ΕΠΟ, προκρίθηκε πλειοψηφικά εισήγηση προς την ΕΠΟ, όμοια με την περσινή (αφαίρεση 6 βαθμών, περιορισμός μετεγγραφών κ.λπ.)».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass