Πάνοπλος ο Απόλλωνας στη Θεσσαλονίκη

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ (15.00)

Δημοσίευση: 21 Νοε 2018 22:39

Εμβόλιμη αγωνιστική που ξεκινάει σήμερα στη Football League και ο Απόλλων Λάρισας είναι πανέτοιμος από κάθε άποψη για την αυριανή μάχη με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο (15.00).

Παιχνίδι που διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και οι «κυανόλευκοι» μπορεί να έχουν δύσκολο έργο, όμως φέρονται αποφασισμένοι να κατακτήσουν θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσουν την πολύ καλή έως τώρα πορεία. Ο τεχνικός Μαρσέλο Τροΐζι γνωρίζει πολύ καλά πως σε τέτοια παιχνίδια αυτό που μετράει περισσότερο είναι η δύναμη και η θέληση για το αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Απόλλωνα έχουν «πεισμώσει» από την ατυχία που είχαν στην αναμέτρηση με τη Σπάρτη και θέλουν να δείξουν πως οι φετινές τους δυνατότητες είναι μεγάλες. Το ευχάριστο είναι πως δεν υφίστανται προβλήματα και ο Βραζιλιάνος προπονητής κ. Τροΐζι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Σήμερα το πρωί θα πραγματοποιηθεί προπόνηση και ακολούθως η αποστολή, που θα συγκροτηθεί, θα αναχωρήσει στις 14.30 για τη Θεσσαλονίκη και θα καταλύσει σε γνωστό ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ «ΜΕΤΩΠΑ»

Γεμάτη ντέρμπι είναι η 5η αγωνιστική της Football league, που θα διεξαχθεί το προσεχές διήμερο. Εκτός από τη μάχη Ηρακλή-Απόλλωνα, ο πρωτοπόρος Εργοτέλης, η μοναδική ομάδα με το απόλυτο βαθμολογικής συγκομιδής, φιλοξενείται σήμερα στον Βόλο από τον ΝΠΣ, που εντός έδρας παραμένει χωρίς απώλεια, ενώ παράλληλα διαθέτει και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Οι Κρήτες θέλουν να φύγουν «αλώβητοι» και από τη Θεσσαλία, έτσι ώστε να παραμείνουν επικεφαλής στην κατάταξη, ενώ με νίκη οι γηπεδούχοι θα «πιάσουν» τον Εργοτέλη στη βαθμολογία. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για το ντέρμπι στο νησί των Φαιάκων, όπου η Κέρκυρα και η Δόξα Δράμας αναζητούν βαθμούς για να μην απομακρυνθούν από τις πρώτες θέσεις, ενώ η Παναχαϊκή δοκιμάζεται στα Σπάτα με αντίπαλο τον «νεοφώτιστο» Αήττητο. Στο ντέρμπι της Κρήτης, ο Πλατανιάς είναι το λογικό φαβορί, υποδεχόμενος τον ουραγό Κισσαμικό, ενώ το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ (15.00)

Σπάρτη-Τρίκαλα Βόλος ΝΠΣ-Εργοτέλης Αήττητος Σπάτων-Παναχαϊκή Πλατανιάς-Κισσαμικός ΑΕ Καραϊσκάκης-Αιγινιακός Ηρόδοτος-Απόλλων Πόντου Κέρκυρα-Δόξα Δράμας ΕΡΤ-3 ΑΥΡΙΟ 15.00 Ηρακλής-Απόλλων Λ. ΕΡΤ-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

1. Εργοτέλης 9-1 12 2. Απόλλων Λ. 8-1 10 3. Πλατανιάς 4-1 10 4. Βόλος ΝΠΣ 12-3 9 5. Ηρόδοτος 6-3 9 6. Δόξα Δράμας 7-6 7 7. Παναχαϊκή 4-3 7 8. Αήττητος Σπάτων 3-4 4 9. Ηρακλής 2-3 4 10. Κέρκυρα 1-3 4 11. Απόλλων Πόντου 1-5 3 12. Τρίκαλα 4-7 3 13. ΑΕ Καραϊσκάκης 1-10 3 14. Αιγινιακός 4-9 2 15. Σπάρτη 2-5 2 16. Κισσαμικός 3-7 1

ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΩΝ

Η ΚΕΔ της ΕΠΟ προχώρησε σε αντικαταστάσεις διαιτητών και βοηθών, στους παρακάτω σημερινούς αγώνες: Καραϊσκάκης-Αιγινιακός: Καραντώνης (Ημαθίας στη θέση του Πολυχρόνη Πιερίας), Βογιατζής (Καρδίτσας),Τυριακίδης (Μακεδονίας στη θέση του Βρούζα Πιερίας), 4ος Ανδριανός (Αχαΐας), παρ. Στυλιανός Κυριακάκης (Ηλείας) Κέρκυρα-Δόξα Δράμας: Ο Δεμερτζής (β' επόπτης) από την Ένωση Πέλλας, στη θέση του Δέλλιου, επίσης Πέλλας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass