Στο Final Four του Κυπέλλου Θεσσαλίας ο Γ.Σ. Αμπελώνα

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 30 Νοε 2018 19:20

Για ακόμη μια φορά, τη δεύτερη στην ιστορία της και μάλιστα συνεχόμενη, προκρίθηκε η ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Αμπελώνα στο Final Four του Κυπέλλου Θεσσαλίας.


Οι Αμπελωνίτες προκρίθηκαν πανηγυρικά στη διοργάνωση μένοντας αήττητοι σε όλους τους αγώνες, ενώ στα προημιτελικά κέρδισαν σε διπλά παιχνίδια, ισάριθμες φορές την ομάδα του Κεραυνού Λάρισας.
Οι υπόλοιπες ομάδες που εξασφάλισαν την πρόκριση εκτός του Αμπελώνα είναι ο Σπάρτακος Λάρισας, ο Ίωνας Βόλου ενώ το καρέ θα κλείσει με τον νικητή του ζευγαριού Αναγέννηση Καρδίτσας – Γ.Σ. Σοφάδες με την ΑΣΑ να έχει και πλεονέκτημα 12 πόντων από τον πρώτο αγώνα.
Να θυμίσουμε ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμπελώνα πέρυσι, σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό στον Βόλο, είχε ηττηθεί στο τελευταίο δευτερόλεπτο από τον Ολυμπιακό Βόλου, μετέπειτα κάτοχο του τροπαίου.
Η διοίκηση του Γ.Σ. Αμπελώνα μετά την πρόκριση της ομάδας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Για άλλη μια χρονιά η ομάδα μας δίνει το παρών στα μεγάλα ραντεβού.
Η πρόκρισή μας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ιστορία μας στο Final Four του Κυπέλλου Θεσσαλίας, αποδεικνύει ότι η περσινή μας πορεία δεν ήταν ένα πυροτέχνημα και φανερώνει τη σοβαρή και συστηματική δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα.
Ο Γ.Σ. Αμπελώνα τα δύο τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωγηπεδικά, με τη στήριξη του κόσμου να είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστική.
Θέλουμε να συγχαρούμε το προπονητικό τιμ και όλους τους παίχτες της ομάδας, για την προσπάθεια που καταβάλλουν και τα αποτελέσματα που φέρνουν αλλά και να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο μας, που μας στηρίζει συνεχώς. Ενωμένοι ως το τέλος, συνεχίζουμε…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass