Σημαντικές διακρίσεις του Α.Σ. Δίας Λάρισας

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2018 18:00

Με 7 αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. Δίας Λάρισας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων – Κορασίδων (Ολυμπιακό άθλημα) που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο Ολυμπιακό Γήπεδο στα Άνω Λιόσια.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 795 αθλητές από 189 συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυναμική του αθλήματος, αλλά και τη ραγδαία ανάπτυξη που έχει. Ο Α.Σ. Δίας Λάρισας έκανε αισθητή την παρουσία του κατακτώντας 1 χρυσό μετάλλιο στα -59 κιλά, με την αθλήτρια Βακάλη Ελένη, αλλά και δύο 5ες θέσεις με τους Αρβυθά Παναγιώτη στα -57 κιλά και τη Μάγγου Μαρία στα -47 κιλά, ενώ οι άλλοι τέσσερις αθλητές του συλλόγου (Τσακίρη Παναγιώτα, Παπακυπριανού Νεφέλη, Γκέκας Ανδρέας, Αγγελουσοπούλου Κατερίνα) πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις δείχνοντας χαρακτήρα και μαχητικότητα μέσα στο τερέν. Το Δ.Σ. του συλλόγου έμεινε ικανοποιημένο από τις προσπάθειες των αθλητών, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, από τον προπονητή κ. Ζεϊμπέκη Χρήστο, από τους γονείς των παιδιών που γίνονται αρωγοί στον αγώνα τους αλλά και από όλη την επιστημονική ομάδα του συλλόγου που υποστηρίζει τους αθλητές. Στους αγώνες χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικοί θώρακες και ηλεκτρονικές κάσκες της επίσημης εταιρείας διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων, των Παγκόσμιων και Πανευρωπαϊκών διοργανώσεων καθώς και των περισσότερων διεθνών διοργανώσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass