Αμετάβλητη η κατάσταση στην κορυφή

Με νίκες προχώρησαν οι πρωτοπόροι της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ - Ο Φαλανιακός έκαμψε με 4-1 την αντίσταση του Αχιλλέα Φ. - Ο Ηρακλής συνδύασε με νίκη επί του Δωτιέα (2-1) την επιστροφή στο «σπίτι» του - Εκτός έδρας επιτυχίες για Σμόλικα, ΠΟΕ, Αμπελωνιακό - Δύο τραυματισμοί, ο ένας σoβαρός λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου στο «Γ. Μητσιμπόνας» Β’

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2018 22:12

Αμετάβλητη παραμένει η κατάσταση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας μετά και τη διεξαγωγή της χθεσινής 11ης αγωνιστικής, καθώς οι πρωτοπόροι επικράτησαν των αντιπάλων τους.

Συγκεκριμένα ο Φαλανιακός νίκησε με 4-1 τον Αχιλλέα Φαρσάλων, ο Ηρακλής Λάρισας έκαμψε με 2-1 την αντίσταση του Δωτιέα Αγιάς και συνδύασε με νίκη την επιστροφή του στη φυσική του έδρα, τη Νεάπολη, ενώ εκτός έδρας επιτυχίες σημείωσαν ο Σμόλικας Φαλάνης με 2-1 επί της Δόξας Αργυροπουλίου, ο ΠΟΕ με 3-1 επί της Δόξας Βλαχογιαννίου και ο Αμπελωνιακός με 1-0 επί του Τυρνάβου.
Ισόπαλα χωρίς τέρματα έληξαν τα παιχνίδια του Κιλελέρ με τον Αετό Μακρυχωρίου και της Λάρισας 2012 με τον Δαμασιακό, ωστόσο το αρνητικό στοιχείο ήταν ότι στο «Γ. Μητσιμπόνας» τραυματίστηκαν, λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου, δύο ποδοσφαιριστές, ο ένας μάλιστα σοβαρά καθώς διεκομίσθη στο νοσοκομείο και θα υποβληθεί άμεσα σε εγχείρηση.
Αναλυτικά η χθεσινή αγωνιστική δράση στη μεγάλη τοπική κατηγορία:

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κιλελέρ- Μακρυχώρι    0-0
Βλαχογιάννι-ΠΟ Ελασσόνας    1-3
Φαλανιακός-Αχιλλέας Φ.    4-1
Ηρακλής Λάρ.-Δωτιέας Αγιάς    2-1
Τύρναβος 2005 –Αμπελωνιακός    0-1
Λάρισα 2012-Δαμασιακός    0-0
Αργυροπούλι-Σμόλικας    1-2
Αμυγδαλέα- Συκούριο    3-0 (ά.α.)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Φαλανιακός    23-8    29
Ηρακλής Λ.    23-11    25
Σμόλικας    22-13    24
Π.Ο.Ε.    19-8    22
Αμπελωνιακός    14-8    20
Αχιλλέας Φ.    14-12    17
Δωτιέας    15-12    15
Μακρυχώρι    13-10    16
Κιλελέρ    12-15    14
Βλαχογιάννι    13-19    12
Αργυροπούλι    13-13    12
Τύρναβος 2005    9-17    10
Δαμασιακός    8-12    10
Αμυγδαλέα    11-14    10
Λάρισα 2012    11-15    10
*Ο Κίσσαβος Συκουρίου αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8/12, 15:00)
Λάρισα 2012    -    Κιλελέρ
Μακρυχώρι    -    Φαλανιακός
Δαμασιακός    -    Αμυγδαλέα
Αχιλλέας Φ.    -    Τύρναβος 2005
Συκούριο    -    Βλαχογιάννι
Αμπελωνιακός    -    Αργυροπούλι
ΠΟ Ελασσόνας    -    Ηρακλής Λάρ.
Σμόλικας    -     Δωτιέας Αγιάς

 

ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ
Ο Φαλανιακός συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του στο πρωτάθλημα καθώς ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αχιλλέα Φαρσάλων με 4-1. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι καθώς λίγο πριν την έναρξη του αγώνα οι Τλούπας και Κομισόπουλος αισθάνθηκαν ενοχλήσεις και η συμμετοχή τους κρίθηκε αδύνατη, εξέλιξη που ανάγκασε τους Γιαννακό - Τέα να αλλάξουν τα αρχικά τους σχέδια.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με μία αμφισβητούμενη φάση στο 4ο λεπτό, όταν από φάουλ του Αχιλλέα Φαρσάλων έγινε χέρι μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής κ. Ι. Ντελέζος αρχικά έδωσε πέναλτι. Ωστόσο με την παρέμβαση του α’ βοηθού κ. Μπουρονίκου διευκρινίστηκε ότι το χέρι είχε γίνει από επιτιθέμενο παίκτη και τελικά αντί για πέναλτι καταλογίστηκε φάουλ υπέρ του Φαλανιακού, ενώ ο παίκτης του Αχιλλέα που έκανε το χέρι, δέχθηκε την κίτρινη κάρτα.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18’ όταν μετά από φάουλ του Τσάκου, ο Ιωαννίδης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 41’ ο Τσάκος με ωραία εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο.
Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα και συγκεκριμένα στο 48’ μετά από φάουλ του Λεσάι και αδράνεια της άμυνας του Αχιλλέα, ο Γ. Πανταζής έσπρωξε από πολύ κοντά την μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 3-0.
Στο 68’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 με την κεφαλιά του Κούμρια, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 77’ με πέναλτι (το κέρδισε ο Μπλέντι) ο Φλώρος.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς): Μάλτζαρης, Παππάς (46’ Ηλ. Πανταζής), Μαχαίρας, Φλώρος, Γ. Πανταζής, Β. Λυγούρας, Μπλέντι, Ιωαννίδης, Λεσάι (59’ Λεσάι), Τσιάκος (59’ Καρακίτσιος), Χρ. Λυγούρας (46’ Μάνικος).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Φ. Γιαννακός-Λ. Τέας): Κουτσογιαννούλης, Μάντζαρης, Τσούλης, Κατσανάκης, Ταστεμερίδης, Πετράκης (46’ Παπακωνσταντίνου), Αλαμάνης (63’ Γιαννολόπουλος), Χριστιανίδης (82’ Αρσενόπουλος), Κούμρια, Ζιώγας (85’ Δημόπουλος), Καρβούνης.

 

ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Ποδαρικό με το δεξί έκανε στο «σπίτι» του ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος συνδύασε την επιστροφή του στη φυσική του έδρα, τη Νεάπολη, με νίκη επί του Δωτιέα Αγιάς μετά από ανατροπή με σκορ 2-1. Μία αγωνιώδη νίκη σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα, αφού οι φιλοξενούμενοι παρά τις ελλείψεις έπαιξαν με πάθος και διεκδίκησαν το θετικό αποτέλεσμα μέχρι τέλους, χάνοντας μάλιστα πέναλτι στις αρχές του β’ ημιχρόνου.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Ηρακλή να έχει την υπεροχή των κινήσεων και να μεταφέρει το παιχνίδι στο αντίπαλο μισό του γηπέδου. Από την άλλη πλευρά ο Δωτιέας προσπαθούσε να βγει στην κόντρα και να εκμεταλλευτεί τις επιθετικές ικανότητες του Γιώργου Τσατσαλίδη. Αυτό απέδωσε καρπούς, αφού στο 11ο λεπτό μετά από μπροστινή μπαλιά του Μπαλαμώτη, ο Τσατσαλίδης βγήκε μόνος του απέναντι στον Καραναστάση (υπήρξαν διαμαρτυρίες για οφσάιντ) και πλάσαρε εύστοχα γράφοντας έτσι το 0-1.
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και σε διάστημα τριών λεπτών κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Συγκεκριμένα, μετά από δύο καλές ενέργειες του Ρέψη στο 14’ (απευθείας φάουλ) και στο 20’ (κοντινό σουτ) που εξουδετέρωσε ο Ρούσσος, στο 23’ ο Ζαφειρίου με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Γιαννακόπουλου από τα αριστερά, ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 26’ ο Ρέψης με ωραίο γυριστό σουτ, μετά από κόρνερ του Γιαννακόπουλου, έγραψε το 2-1.
Ο Δωτιέας προσπάθησε να απαντήσει στο 30’, με τους Βλάχο και Τσατσαλίδη από πολύ κοντά να αδυνατούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.
Η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους σημειώθηκε στο 42’ όταν ο Καπετάνιος μπήκε πολύ ωραία μέσα στη μεγάλη περιοχή, σούταρε στην κλειστή γωνία, αλλά η μπάλα «έγλυψε» το δεξί κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
Με το 2-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος για να ξεκινήσει η επανάληψη, η οποία από τα πρώτα κιόλας λεπτά έδειξε ότι θα παρουσιάσει συναρπαστική εξέλιξη. Κι αυτό γιατί στο 47’ ο Κορλός κέρδισε πέναλτι από τον Ψωμολιά, με τον Δωτιέα να έχει μπροστά του τη μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Τσατσαλίδης, όμως ο Καραναστάσης έπεσε στη σωστή γωνία και μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 51’ οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ψωμολιάς, ενώ στο 55’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Βλάχου εντός μεγάλης περιοχής, ωστόσο ο διαιτητής κ. Μπουρουζίκας είχε αντίθετη άποψη.
Ο Δωτιέας προσπάθησε στη συνέχεια να εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή και στο 59’ έφτασε εκ νέου πολύ κοντά στην ισοφάριση, όταν μετά από συρτή σέντρα του Κορλού από τα αριστερά ο Μπαλαμώτης με σουτ από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 74’ ήταν η σειρά του Ηρακλή να απειλήσει, όταν ο Χριστίδης έπιασε ένα δυνατό σουτ από πολύ καλή θέση, αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυνομένου και κατέληξε κόρνερ.
Στο 75’ αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία καθώς την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) αντίκρισε ο Μπαλαμώτης.
Το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά ήταν ανοιχτό και στο 80’ ο Τσατσαλίδης δέχθηκε την μπάλα σε θέση έξω αριστερά, μπήκε στη μεγάλη περιοχή, απέφυγε έναν αντίπαλό του και σούταρε υπό πίεση, αλλά ο Καραναστάσης για μία ακόμα φορά επενέβη σωτήρια.
Στο 85’ ο Ηρακλής θα μπορούσε να είχε βάλει οριστικό τέλος στο παιχνίδι, όταν μετά από μία γρήγορη εκτέλεση φάουλ, ο Γκιουρσάνης από καλή θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή σούταρε δυνατά, ο Ρούσσος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα η οποία κατευθυνόταν προς τα δίχτυα και ο Φώτος με πλασέ σχεδόν πάνω στη γραμμή πέτυχε γκολ, το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε καθώς ο παίκτης των «κυανολεύκων» ήταν σε θέση οφσάιντ σύμφωνα με τον α’ βοηθό κ. Λάκη.
Κάποιες προσπάθειες εκατέρωθεν μέχρι και το τέλος του αγώνα δεν απέδωσαν καρπούς κι έτσι το 2-1 διατηρήθηκε με τον Ηρακλή να παίρνει μία σημαντική νίκη.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουρουζίκας, ο οποίος θέλησε να κρατήσει ίσες αποστάσεις, με βοηθούς τους κ. Λάκη και Νάκα.
Ένταση επικράτησε έξω από τα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, η οποία ωστόσο τερματίστηκε με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.
* Ωραία ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι άνθρωποι του Ηρακλή με αφορμή την επιστροφή της ομάδας τους στο γήπεδο Νεάπολης. Οι μικροί άσοι των τμημάτων των ακαδημιών του συλλόγου (μπαμπίνι) συνόδεψαν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατά την παράταξή τους πριν την έναρξη, ενώ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, υπό τις οδηγίες των υπεύθυνων προπονητών, πρόσφεραν θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο Νεάπολης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Πατσής, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Ντιντής, Μανιώτης, Ρέψης (68’ Δολιάνης), Νάστας, Ζαφειρίου (76’ Γκιουρσάνης), Καπετάνιος (60’ Φώτος), Χριστίδης (90’+1’ Λάμπρου).
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Ρούσσος, Γελαλής, Ποτόσογγλου, Ντελής, Κορλός, Μπαλαμώτης, Ντακούλας, Βλάχος (72’ Γεωργοβίτσας), Πασσιάς, Τσιρογιάννης, Τσατσαλίδης.

 

ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ
Ανατροπή και στο γήπεδο Αργυροπουλίου όπου ο Σμόλικας Φαλάνης έκαμψε με 2-1 την αντίσταση της τοπικής Δόξας, με τον Μακρή να δημιουργεί και τον Κακαβίτση να εκτελεί.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό με τον Χατζηγρηγορίου, το σουτ του οποίου έξω από τη μεγάλη περιοχή κατέληξε στα δίχτυα.
Στο 25’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 όταν μετά από πολύ ωραία ενέργεια και σέντρα του Μακρή, ο Κακαβίτσης με πλασέ χρίστηκε σκόρερ.
Στο 70’ σημειώθηκε η ανατροπή για την ομάδα του Σμόλικα, όταν μετά τον συνδυασμό των Σπανού και Μάτου, ο τελευταίος με κάθετη πάσα βρήκε τον Μακρή, αυτός έβγαλε τη σέντρα και ο Κακαβίτσης με νέο πλασέ έγραψε το 1-2.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Τσιάγκο, Χατζηγρηγορίου και Ραμάι αλλά δεν άλλαξε κάτι επί της ουσίας.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Β. Νάρης): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Κουρμπάτι, Κακαζούκης, Χατζής, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Φουρτούνας, Τσιάγκος, Δίχρης, Βογιατζής (60’ Γκαραγκούνης), Χατζηγρηγορίου, Ραμάι.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιοργιάννης, Μανακούσιος Θ., Σκούπρας, Καρέντζος, Λάλος (60’ Μάτος), Μπέτσης, Μακρής (75’ λ.τ. Μολάς), Σπανός (85’ Γκατζούρας), Μανακούσιος Δ., Κακαβίτσης.

 

Ο ΠΟΕ «ΕΚΟΨΕ» ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ
Ο ΠΟΕ πέρασε με 3-1 από το Βλαχογιάννι και σταμάτησε το νικηφόρο σερί των τριών τελευταίων αγωνιστικών της τοπικής Δόξας.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 11ο λεπτό με το κοντινό πλασέ του Κυρίτση μετά από σέντρα του Ματούλα.
Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 19’ όταν ο Γκουρομπίνος κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Μπαντής.
Στο 44’ ο Σιαφαρίκας άγγιξε το δεύτερο γκολ για τον ΠΟΕ, όταν με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους η Δόξα έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μητούλας. Οι γηπεδούχοι εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους και σημειώθηκε ένταση με αποτέλεσμα ο διαιτητής κ. Γκάγκας να διακόψει προσωρινά το παιχνίδι.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65’ ο ΠΟΕ πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ με το γκολ του Ματούλα, ενώ στο 70’ οι φιλοξενούμενοι σφράγισαν τη νίκη τους όταν ο Πάτσης με πλασέ μετά από πάσα του Καραγκούνη διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντσουρας, Αλεξίου, Αθανασούλης, Μητούλας, Χριστοδούλου, Γκουρομπίνος (80’ Γεωργούλης), Κοντοθανάσης (85’ Λάκης), Τσανάς, Μπαντής (75’ Βίδρας), Ιγγλέζος (80’ Πέτρου).
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Σακοράφας (55’ Πάτσης), Σιαφαρίκας (60’ Νταμπώσης), Λαγός (80’ λ.τ. Χατζηβασίλης), Μπούσιας, Συνάπαλος, Πετάνι, Κυρίτσης, Μπαρλαγιάννης, Ματούλας, Καραγκούνης (75’ Κωνσταντινίδης).
*Μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση της Δόξας Βλαχογιαννίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η ομάδα της Δόξας Βλαχογιαννίου αν και νιώθει αδικημένη από τη φάση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου που δόθηκε φάουλ και αποβολή σε παίκτη μας, συγχαίρει τη διαιτησία των κ. Γκάγκα, Αναστασίου, Ακρίβου διότι σε ένα πραγματικά πολύ δύσκολο και δυνατό παιχνίδι, ένα τοπικό ντέρμπι, ήταν πολύ καλή και προσπάθησε να παίξει το παιχνίδι με δικαιοσύνη».

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ
Το γκολ του Βούκια στο 34’ αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Αμπελωνιακό στο γειτονικό ντέρμπι στον Τύρναβο. Ήταν ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τρεις αποβολές, καθώς την άγουσα για τα αποδυτήρια πήραν από τους γηπεδούχους ο Πατσιωτός (στο 56’ με απευθείας κόκκινη κάρτα) και από τους φιλοξενούμενους οι Νικολακούλης (στο 38’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα) και ο Χότζα (στο 90’ με απευθείας κόκκινη κάρτα).
Μετά τη λήξη του αγώνα επικράτησε ένταση μεταξύ παικτών των δύο ομάδων με πρωταγωνιστές τους δύο τερματοφύλακες, αλλά ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ν. Σακελλαρίου): Χαλκιάς, Νταναβάρας, Καρράς, Κουτσοκέρας, Δασκαλόπουλος, Γανός (55’ Λόζος), Μπάκος Κ., Μπάκος Ι., Ντονούδης (70’ Κατσαρός), Κοκόμπελης (85’ Τσατσελάρι), Πατσιωτός
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Κ. Μαντζιώκας): Χατζήνας, Φουδούλης, Γούτος, Δαλακώνης, Αλεξόπουλος, Μεσημέρης, Νικολακούλης, Χατζούλης, Βούκιας (85’ Τεκέδης), Λιάκος (88’ Χότζα), Βαλατσός (70’ Καρυπίδης).

 

«ΛΕΥΚΗ» ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ
Χωρίς γκολ έληξε το ματς στο Κιλελέρ ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Αετό Μακρυχωριου. Λίγες ημέρες μετά τη νίκη μέσα στο Μακρυχώρι για το κύπελλο ΕΠΣΛ, η ομάδα του Φώτη Πλίτση δεν κατάφερε να επαναλάβει κάτι αντίστοιχο χθες στο πρωτάθλημα.
Μέτριο σε γενικές γραμμές το παιχνίδι, με τον Αετό να έχει την υπεροχή και να είναι πιο βελτιωμένος σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Τρίτης, αλλά μέχρι εκεί.
Κάποιες καλές στιγμές σημειώθηκαν εκατέρωθεν αλλά δεν αξιοποιήθηκαν κι έτσι το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.
ΚΙΛΕΛΕΡ (Φ. Πλίτσης-Ι. Βαΐτσης): Παναγιωτόπουλος, Παπαχρήστος, Μουρατάι (43’ λ.τ. Κολοβός), Κολιός, Παλάσκας, Ζιόμπουρας, Καρακάνος, Παπαγιαννούλης (77’ Κουσιώρας), Καρβούνης, Αργύρης, Γαγάρας.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Δ. Καπετανόπουλος): Φαρμάκας, Πούτας, Γκαμπέτας, Κλούρας Μάρκο, Καλούσης Αντωνόπουλος Παϊτέρης (71’ Φουσίκας), Μαλάκος, Τσιούτσας (51’ Τζίκα Ιλ., 80’ Μπέτσιος), Τσιαντούλης.

 

«ΑΣΦΑΙΡΟ» ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ «Γ. ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ»
Χωρίς γκολ και το παιχνίδι στο «Γ. Μητσιμπόνας» ανάμεσα στη Λάρισα 2012 και τον Δαμασιακό. Παιχνίδι κέντρου κυρίως, το οποίο ωστόσο επισκιάστηκε από δύο τραυματισμούς, ο ένας αποδείχθηκε ιδιαίτερα σοβαρός, λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου.
Συγκεκριμένα στο 25’ αποχώρησε από το παιχνίδι ο Αμπατζίδης του Δαμασιακού, ενώ στο 86’ τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο ο Κόκκινος της Λάρισας 2012, ο οποίος μετεφέρθη στο νοσοκομείο και μάλιστα θα υποβληθεί άμεσα σε εγχείρηση. Στο πλευρό του άτυχου ποδοσφαιριστή βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, κ. Μπουχλαριώτης, που τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και δήλωσε ότι η ΕΠΣΛ θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να στηρίξει τον ποδοσφαιριστή της Λάρισας 2012. Την αγανάκτησή τους για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου εξέφρασαν οι γηπεδούχοι.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Απ. Κορομηλάς): Παπαζήσης, Κουκουτσέλος, Δημόπουλος (46’ Ευθυμίου), Φλώρος Παν., Κόκκινος (86’ λ.τ. Τσιτσόπουλος), Μπόντε Π., Κίτσιος Π., Πάσιος (75’ Τσιαμούρας), Μπόντε Ντ., Βλιώρας (70’ Φλώρος Αντ.), Κίτσιος Δ.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Χρ. Λόλας): Μιγδάνης, Γεωργαντζάς, Αμπατζίδης (25’ λ.τ. Λέτσιος Στ.), Ντόκος, Ιωαννίδης, Σουγλής Στ., Τσάλτας, Μουσιάρης, Νάτσης, Γκαντρής (70’ Σουγλής Κ.), Λούτσος.

 

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass