Πέτυχαν την παραμονή στην Α’ Εθνική οι άνδρες του Ο.Α. Νίκαιας

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2018 20:56

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις αγωνιστικές του δραστηριότητες για το 2018 ο Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας.

Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα αντισφαίρισης ανδρών και γυναικών της Α’ εθνικής κατηγορίας (συμμετέχουν οι 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας), που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και στις εγκαταστάσεις του Α.Ο.Α. Ηλιούπολης (23-25/11), η ομάδα ανδρών του Ο.Α. Νίκαιας, μοναδική εκπρόσωπος της Θεσσαλίας, κατάφερε την παραμονή της στα «μεγάλα σαλόνια» της ελληνικής αντισφαίρισης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ο.Α. Νίκαιας είναι ένας εκ των δύο επαρχιακών συλλογών (μαζί με τη Σούδα της Κρήτης), που συμμετείχε με δύο ομάδες ανδρών και γυναικών, σε ένα πρωτάθλημα που μονοπωλούν οι ομάδες του λεκανοπεδίου, έχοντας στη σύνθεσή τους διαχρονικά, την αφρόκρεμα του ελληνικού τένις.
Στην τελευταία συνάντηση με την ομάδα της Σούδας, που θα έκρινε με νίκη την παραμονή ή με ήττα την πτώση στη Β’ εθνική κατηγορία, η ομάδα των ανδρών κέρδισε πανάξια τη συνάντηση στα διπλά και στο τρίτο σετ (είχαν προηγηθεί οι συναντήσεις με τις ομάδες της Ηλιούπολης και του Χαϊδαρίου). Η ομάδα συμμετείχε με τους αθλητές: Γερούκη Βασίλη, Κανιάρη Χάρη, Νικολούλη Χρήστο και Νικολούλη Κωνσταντίνο.
Η ομάδα γυναικών του συλλόγου δεν κατάφερε την παραμονή της στην Α’ εθνική κατηγορία. Οι αθλήτριες Καφφέ Ζωή και Αγγελάκη Νικολέτα, αγωνιζόμενες με τα χρώματα του Ομίλου, διακρίθηκαν για την αγωνιστικότητά τους (στα όρια της αυτοθυσίας μιας και οι τραυματισμοί δεν τις πτόησαν) και το πείσμα τους να παραμείνουν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα την παρουσία τους το επόμενο αγωνιστικό έτος στη Β’ εθνική.
Σχολιάζοντας τις προσπάθειες τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών η πρόεδρος του συλλόγου Ο.Α. Νίκαιας Πέπη Ακριβούλη μας είπε: «Θεωρώ σημαντική επιτυχία για τους άνδρες την παραμονή τους στην Α’ εθνική και στο κλαμπ των μεγάλων συλλόγων του τένις της χώρας μας ενώ οι γυναίκες πάλεψαν πραγματικά για την παραμονή και πλέον η προσδοκία μας είναι ότι σύντομα θα ξαναβρεθούν στη μεγάλη κατηγορία.
Δυστυχώς για τις ομάδες της περιφέρειας ο στόχος της παραμονής σημαίνει ό,τι για τις ομάδες των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης ο πρωταθλητισμός. Το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας δεν ευνοεί τις ομάδες της περιφέρειας καθώς τα περισσότερα παιδιά μετακομίζουν σε άλλες πόλεις όταν σπουδάζουν ενώ όταν κάνουν προετοιμασία για τις πανελλήνιες δεν μπορούν να ακολουθήσουν πρόγραμμα προπονήσεων ενώ δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις αθλητών ή αθλητριών. Με τα δεδομένα αυτά αντιλαμβανόμαστε το επίτευγμα της παραμονής των ανδρών στην Α’ εθνική».
Αρχηγός αποστολής των ομάδων, ήταν ο προπονητής κ. Μίζιος Δημήτρης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass