Δεν... έπεσε ούτε στην Αρτα ο Απόλλωνας

Με γκολ του Κώστα Χατζή κέρδισε και τον Καραϊσκάκη 1-0 - Παρέμεινε μόνος στην κορυφή της Football League

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2018 22:29

Μπορεί η Άρτα να είναι γνωστή για το γεφύρι της, όμως ο Απόλλων Λάρισας πέρασε και από εκεί χθες παραμένοντας... όρθιος, κερδίζοντας τον Καραϊσκάκη με 1-0, χάρη σε γκολ του αρχηγού του Κώστα Χατζή.


Το ...εξπρές της Φιλιππούπολης στην 7η αγωνιστική της Football League έδειξε λοιπόν πως δίκαια βρίσκεται στην κορυφή και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν με σέντρες να δημιουργήσουν προβλήματα στην περιοχή του Απόλλωνα, όμως τόσο ο γκολκίπερ Μαντζάρης που ήταν αλάνθαστος όσο και όλοι οι αμυντικοί των «κυανόλευκων», με σωστές αντιδράσεις δεν επέτρεψαν να παραβιαστεί η εστία.
Σε σουτ του Χούσου στο 19’ ο γκολκίπερ του Απόλλωνα απέκρουσε την μπάλα, ενώ δύο λεπτά αργότερα στο 21’ και ύστερα από φάση διαρκείας, στο τελείωμα του Χρουσιέλ απομάκρυνε την μπάλα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα.
Και στο 30’ άνοιξε το σκορ. Μετά από καλοχτυπημένο φάουλ του Μαρκολίνο, ο Χατζής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραϊσκάκη και μέσα σε πανηγυρισμούς έκανε το 0-1.
Ο Παντίδου στο 36’ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Μαντζάρη.

 

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΈΡΟΣ
Στην επανάληψη οι παίκτες του Μαρσέλο Τροΐζι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 51’ ο Δημήτρης Τασιούλης με ωραία ενέργεια προσπάθησε να παραβιάσει για δεύτερη φορά την εστία του Στεφανάκου, όμως ο πορτιέρο του Καραϊσκάκη απέτρεψε ένα δεύτερο γκολ.
Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ο Απόλλωνας ήταν αυτός που είχε τον πλήρη έλεγχο και δημιούργησε και άλλες επικίνδυνες καταστάσεις, στην περιοχή των γηπεδούχων.
Πέτυχε λοιπόν την 6η του νίκη σε 7 αγώνες και συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία.

 

ΑΡΙΣΤΟΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Άγγιξε το άριστα η διαιτησία του κ.Πανυτσίδη (Κοζάνης), ο οποίος ήταν ακριβοδίκαιος στα σφυρίγματά του. Εξίσου καλοί και οι δύο συνεργάτες του κ.κ. Κουρέντας (Τρικάλων), Φαλτάκας (Γρεβενών). Κίτρινη αντίκρισε από την πλευρά του Απόλλωνα ο Χατζής, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και θα απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της λαρισινής ομάδας.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Καψάλης, Χρούσιελ, Παντίδος, Καπίας, Μασούρας (57’ Μαχαίρας), Ψιάνος (67’ Λίτσκας), Χούσος, Κάκκο (80’ Παπαδόπουλος), Άλεξιτς.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρας, Κοντοές, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Χατζής, Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο (90’ +3 Καμπέρης) Πολέτο (62’ Λίταινας), Τασιούλης (80’ Καρατάσιος), Λουκάο.

 

ΤΡΟΪΖΙ: ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ
Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Μαρσέλο Τροΐζι μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε τα εξής: «Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έχουν καταλάβει πόσο δύσκολο είναι το πρωτάθλημα. Ο Καραϊσκάκης είχε πολύ καλή άμυνα και εμείς προσπαθούσαμε να βάλουμε παίκτη παραπάνω στην επίθεση και θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ. Εμείς κάναμε μια ακόμα νίκη και προσπαθούμε να κρατηθούμε ψηλά. Συγχαρητήρια στην ομάδα».
Επίσης ο ποδοσφαιριστής Άγγελος Καρατάσιος είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα με μια πολύ δυνατή ομάδα. Ξέραμε από την αρχή της εβδομάδας ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη σημαντική νίκη  καθώς δεν ήμασταν τόσο καλοί όσα στα άλλα παιχνίδια. Συνεχίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια και κοιτάμε μπροστά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass