Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ

*Ισοπαλία στα πέναλτι μεταξύ Άρη και ΠΑΟ

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2018 15:47

Την πρώτη της νίκη στη Super League μετά από τις 28 Οκτωβρίου πέτυχε η ΑΕΚ, επικρατώντας με 2-0 της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Βαθιά «ανάσα» μετά από πέντε διαδοχικές αποτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, που έφτασε στην επικράτηση χάρη στα γκολ του Πόνσε στο 8ο και του Λιβάγια στο 90ό λεπτό.

Με αλλαγές σε πρόσωπα και σύστημα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του, ώστε να ξαναβρεί τη «ζωντάνια» της. Εκτός έμεινε ο Μάρκο Λιβάγια, στην ενδεκάδα βρήκε ξανά θέση ο Κλωναρίδης, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος μετατοπίστηκε σε ρόλο επιτελικού χαφ.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)

Κίτρινες: Κοβάτσεβιτς, Κασάδο

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Χουλτ, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Άλεφ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης (78' Αλμπάνης), Μάνταλος, Μπογέ (65' Λιβάγια), Πόνσε (84' Γιακουμάκης)

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Κασάδο, Αλμέιδα, Κοβάσεβιτς (81' Μελιόπουλος), Καμαρά, Ντουρίσκοβιτς, Καντά (51' Μπρίτο), Γέντρισεκ, Σαρπόνγκ (72' Κάστρο).

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΑ... ΠΕΝΑΛΤΙ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Αρη και τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με δύο πέναλτι. Το πρώτο υπέρ του Αρη στο 14' με εκτελεστή τον Χαμζά Γιουνές και το δεύτερο, που ήταν και το γκολ της ισοφάρισης, στο 90'+2' με εύστοχο κτύπημα του Χατζηγιοβάννη. Νωρίτερα, στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, ο Αρης έχασε πέναλτι με τον Γκάμα, που απέκρουσε ο Διούδης. Στο 84' ο Αρης είχε δοκάρι με προβολή του Βέλεθ, ενώ στο 89' ο Παναθηναϊκός έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μακέντα.

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κόκκινες: Μακέντα (89')

Κίτρινες: Ματίγια, Σιώπης, Κουρμπέλης, Μακέντα, Ινσούα

ΑΡΗΣ (Σ. Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Μπάσα, Σιώπης, Γκάμα, Ματέο (79'Μάβραϊ), Ντιγκινί (73'Ματίγια), Γιουνές.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ. Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον (33'Δώνης), Ινσούα, Κολοβέτσιος, Μακέντα, Χατζηγιοβάννης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μαυρομάτης (73'Χατζηθεοδωρίδης), Κάτσε (73'Καμπέτσης), Πούγγουρας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια μέσα στην έδρα του Λεβαδειακού με 2-0. Η ομάδα της Τρίπολης έχασε πολλές ευκαιρίες και τελικά πήρε τους τρεις βαθμούς και την πρώτη της φετινή (εκτός έδρας) νίκη με τα γκολ των Τόνσο (64') και Φερνάντεθ (90'). Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι από το 50ό λεπτό αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σαβαντογκό.

Ο διαιτητής του αγώνα, Ευάγγελος Μανούχος, έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Καραχάλιο - Κώτσιρα και Βαλιέντε.

Λεβαδειακός (Σανίνο): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Χατζηλάμπρος (55' Βήχος), Παντελιάδης, Όμο, Καραχάλιος, Νανγκίς (72' Μητρόπουλος), Στανόγεβιτς (77' Ιωαννίδης), Σαβαντογκό, Μαρκόβσκι.

Αστέρας Τρίπολης (Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας (58' Τσιλιανίδης), Μουνάφο, Καλτσάς (81' Φερνάντεθ), Τόνσο (90' Ανχελ), Μανιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass