ΜΑΡΣΕΛΟ ΤΡΟΪΖΙ:

Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια

Στάικος Βεργέτης: Κρατάμε την προσπάθεια

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2018 22:24

Την αισιοδοξία του πως η ομάδα θα συνεχίσει να έχει την ίδια καλή πορεία ανεξάρτητα από το χθεσινό 0-0, εξέφρασε ο τεχνικός του Απόλλων Λάρισας, Μαρσέλο Τροΐζι.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Δόξας Στάικος Βεργέτης ανέφερε πως διεξήχθη μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και κρατάει τη φιλότιμη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του. Αναλυτικά οι δηλώσεις προπονητών και παικτών, μετά τον αγώνα στη Φιλιππούπολη:

Μαρσέλο Τροΐζι (Απόλλων Λάρισας): «Είχαμε να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο ματς. Η ομάδα της Δράμας ήρθε για να πάρει την ισοπαλία παίζοντας πολύ σκληρά στην άμυνα, ενώ εμείς προσπαθούσαμε να βγάλουμε πιο πολλά επιθετικά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ καλό ρυθμό, όχι όμως τόσο στο δεύτερο.

Πιστεύω σήμερα πως ο διαιτητής ήταν εκτός αγώνα, δεν έδωσε κάποια φάουλ, ενώ θα μπορούσε να δώσει από το πρώτο ημίχρονο κόκκινη κάρτα σε κάποιους παίκτες. Συμβαίνουν όμως αυτά και μίλησα μαζί και κατανοώ πως όλοι κάνουν λάθη.

Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε μία βδομάδα να ετοιμάσουμε την ομάδα για το επόμενο παιχνίδι. Θα πρέπει να δούμε ποιους παίκτες θα έχουμε στη διάθεσή μας. Είμαι αισιόδοξος πως στην πορεία η ομάδα θα είναι καλύτερα και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στην πρώτη θέση».

Στάικος Βεργέτης (Δόξα Δράμας): «Ήταν ένα ενδιαφέρον ματς, παρά το τελικό αποτέλεσμα. Υπήρχε ένταση, ρυθμός, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν μέχρι το τέλος να πάρουν το τρίποντο της νίκης. Στο πρώτο ημίχρονο θα λέγαμε πως δεν ήταν τόσο υψηλός ο ρυθμός, με αποτέλεσμα να μην βγουν τόσες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε πιο ψηλά και γίναμε πιο απειλητικοί. Ο Απόλλων είχε κι αυτός κάποια καλά σουτ απειλώντας την εστία μας. Εμείς κρατάμε την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μέχρι τέλους και τη συνοχή που έδειξαν και προετοιμαζόμαστε άμεσα για τα επόμενα ματς».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

Γιώργος Αγιώτης (Απόλλων Λάρισας): «Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι με λίγες φάσεις και σκληρό ποδόσφαιρο. Εμείς κοιτάμε το επόμενο ματς στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα Πόντου και θα δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Αποστόλης Πατράλης (Δόξα Δράμας): «Ήταν ένα δύσκολο ματς το σημερινό σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Ο αγώνας κρίθηκε στις μονομαχίες ενώ και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να φύγουν με τη νίκη. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα θα μπορούσαμε να φύγουμε με το τρίποντο. Κρατάμε την καλή προσπάθεια σε μία δύσκολη έδρα και κοιτάμε το επόμενο ματς το Σάββατο κόντρα στον Ηρακλή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass