«Και τώρα να κερδίσουμε την ΑΕΚ»

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ - ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΦΕΣΤΑ

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2018 22:22

Του Σωτ. ΚέλλαΗ διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ έχει αναλάβει δράση τις τελευταίες μέρες μετά την απόφαση του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια να παραδώσει τα δελτία στην ΕΠΟ και τις μετοχές στον Δήμο Λαρισαίων.


Μετά τη δημόσια τοποθέτηση της αντίρρησης να πάει η ομάδα στον Δήμο, τα μέλη της διοίκησης βρίσκονται σε αναμονή της δήλωσης του δημάρχου Λαρισαίων Αποστόλη Καλογιάννη και μετά τη συνάντηση που είχαν μαζί του, χθες ανέλαβαν μια ακόμα δράση. Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων και συνομίλησαν μαζί τους.
Από την πλευρά της διοίκησης παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Σωτήρης Μάρκου και τα μέλη κ.κ. Ντελόπουλος, Τσιαπάλας, Λεβαντίδης, Τάκας. Ο κ. Μάρκου είπε στους ποδοσφαιριστές ότι δεν πρέπει να ανησυχούν γιατί θα κάνουν τα πάντα για να κατέβει η ομάδα στον αγώνα με την ΑΕΚ αφού θεωρεί ότι θα μεταπεισθεί ο μεγαλομέτοχος της ομάδας.
Παράλληλα έκανε αναφορά και στην αγωνιστική τους εικόνα καθώς τους είπε ότι η διοίκηση είναι απόλυτα ευχαριστημένη από τις εμφανίσεις της ομάδας στα δύο τελευταία παιχνίδια και θα είναι διαρκώς δίπλα τους.
Και συνέχισε αναφερόμενος στον αγώνα με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή(17.15) λέγοντας ότι πρέπει να κερδίσουν για βαθμολογικούς λόγους, για ψυχολογικούς και να δώσουν χαρά στους οπαδούς.
Τοποθετήθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης επισημαίνοντας και αυτοί την ανάγκη να κερδηθεί το παιχνίδι της Κυριακής.
Σήμερα η διοίκηση θα παραθέσει δείπνο στους ποδοσφαιριστές.

 

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ
Στο μεταξύ χθες, μας έγινε γνωστός ο άγνωστος διάλογος μεταξύ του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ Λουτσέσκου και του προπονητή της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα μετά το τέλος της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 2-1. Συγκεκριμένα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ΑΕΛ και είπε στον Φέστα ότι δεν περίμενε την ΑΕΛ τόσο καλή σαν ομάδα, τόσο οργανωμένη και δεν έχει καμία σχέση με αυτή που αντιμετώπισε την περσινή σεζόν.

 

ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΚΟΕΦ
Από χθες ξεκίνησε και η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ με τον τεχνικό της ΑΕΛ να μην υπολογίζει τον τιμωρημένο Καρανίκα αλλά να έχει ελπίδες για τη συμμετοχή του Κοέφ που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας. Σαν δεξί μπακ δεν γνωρίζουμε αν παίξει ο Ακόστα ή ο Γρομητσάρης.
Χθες οι παίκτες που δεν έπαιξαν με τον ΠΑΟΚ προπονήθηκαν κανονικά ενώ οι υπόλοιποι έκαναν αποθεραπεία. Το πρόγραμμα σήμερα έχει διπλή προπόνηση.

 

ΠΡΟΣΤΙΜΟ
Πρόστιμο 1.700 ευρώ επέβαλε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League στην ΠΑΕ ΑΕΛ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, στην εντός έδρας αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, που έγινε το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018 στο AEL FC ARENA αναφέροντας τα εξής: «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/12/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 1/12/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Επιβάλλει τη χρηματική ποινή των χιλίων επτακοσίων (1.700,00) ευρώ.

 

ΠΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΟΚ-ΑΕΛ
Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Συνολικά κόπηκαν 31.981 εισιτήρια, στα οκτώ παιχνίδια που έγιναν, με το μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 3.997. Τα περισσότερα κόπηκαν στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΛ σύνολο 15.219 εισιτήρια που αναδείχθηκε σε πιο εμπορικό της αγωνιστικής.
Αναλυτικά τα εισιτήρια της 13ης αγωνιστικής
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα    1.264 εισιτήρια
ΑΕΚ - Λαμία    5.541 εισιτήρια
Ξάνθη - Ολυμπιακός    1.342 εισιτήρια
ΟΦΗ - Παναθηναϊκός    4.932 εισιτήρια
Ατρόμητος - Άρης    860 εισιτήρια
ΠΑΟΚ - ΑΕΛ    15.219 εισιτήρια
Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης    1.867 εισιτήρια
Πανιώνιος - Λεβαδειακός    956 εισιτήρια

 

ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ...
Η ΠΑΕ ΑΕΛ αρχίζει να βάζει σε προτεραιότητα και τις ομάδες νέων . Σήμερα θα επισκεφθεί τις ομάδες αυτές στα Πλατανούλια όπου γίνονται οι προπονήσεις ο υπεύθυνος των ομάδων Ζήσης Ντελόπουλος. Μάλιστα ο κ.Ντελόπουλος μας είπε ότι θα συναντηθεί με τους προπονητές για να δούνε τα προβλήματα των ομάδων και πώς μπορούν να ισχυροποιηθούν ακόμα περισσότερο, ενώ θεωρεί κίνητρο για τα υπόλοιπα παιδιά την πρόσκληση δύο παικτών (Σουλούκου, Πινακά) στην Εθνική Κ18.

 

 

Με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ παίζουν οι ομάδες Νέων της ΑΕΛ

Δύο δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια δίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο, οι ομάδες Νέων της ΑΕΛ.
Συγκριμένα, η Κ-17 θα υποδεχτεί το Σάββατο 15/12 στις 13:00 στο γήπεδο Καλοχωρίου τον ΠΑΟΚ για την 14η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Super League, ενώ μια ημέρα μετά την Κυριακή 16/12 η Κ-19 θα αντιμετωπίσει στο στάδιο Αλκαζάρ στις 11 το πρωί, την ΑΕΚ, επίσης στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass