Εκκληση για στήριξη του Τυρνάβου 2005

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Ν. ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2018 22:06

Έκτακτη γενική συνέλευση της ομάδας Τύρναβος 2005 πραγματοποιήθηκε στο «Εμμανουήλειο» Πνευματικό Κέντρο Τυρνάβου με θέματα στην ημερήσια διάταξη που αφορούσαν στη διεύρυνση της διοίκησης, τον οικονομικό απολογισμό και την περαιτέρω πορεία της.


Μιλώντας ο πρόεδρος κ. Νίκος Πλιάτσικας αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στα προβλήματα που προκύπτουν λόγω της μη συμμετοχής όλων των συμβούλων του Δ.Σ. Ζήτησε την ενεργό συμπαράσταση όλων των μελών, σημειώνοντας ότι η ομάδα δεν χρωστάει πουθενά μέχρι σήμερα και αναφέρθηκε στην εποικοδομητική σχέση που υπάρχει ανάμεσα στην ομάδα και τη διοίκηση.
Το σημαντικό ήταν πως και οι ποδοσφαιριστές είχαν λόγο για τη βελτίωσή της, ενώ ο πρόεδρος τόνισε πως και τα τμήματα υποδομής λειτουργούν άψογα. Είπε ακόμη πως φέτος ήρθαν επιπλέον 30 παιδιά.
Τονίστηκε ότι εκεί που χωλαίνει η ομάδα είναι η διοικητική παρουσία σε όλα τα επίπεδα. Γι’ αυτό ο πρόεδρος έκανε έκκληση να ξαναβρεθούν αύριο Πέμπτη στον ίδιο χώρο και ώρα 18.00 με στόχο την ενίσχυση του Τυρνάβου 2005 με άτομα που θα στηρίξουν την προσπάθεια για να διατηρηθεί στη ζωή. Αναγκαίο είναι να έλθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι για να δηλώσουν τη στήριξή τους στην προσπάθεια που γίνεται από κοινού, με τους διοικούντες.
Ανέφερε επίσης ότι φέτος κοντά στην ομάδα βρίσκονται ελάχιστοι φίλαθλοι. Το μόνο βέβαιο πάντως είναι ότι από τη συμμετοχή των φίλων της ομάδας στη συνέλευση θα εξαρτηθούν πολλά και για το μέλλον του Τυρνάβου 2005, μια από τις ιστορικότερες ομάδες του νομού.
Στην έκτακτη γενική συνέλευση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, ο αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Τσιόπας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Τάσος Ψύρρας, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιάννης Κόκουρας, και παλιά μέλη των διοικητικών συμβουλίων.

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass