Δείπνο συσπείρωσης και ηρεμίας

*ΠΑΡΕΘΕΣΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2018 22:00

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ μας εξέπληξε με την ενεργή συμμετοχή τις τελευταίες μέρες στα δρώμενα της ομάδας.

Τη Δευτέρα έκτακτο διοικητικό συμβούλιο με διαφωνία στις αποφάσεις του μεγαλομετόχου, την επόμενη μέρα επίσκεψη και ομιλία στους παίκτες, ενώ χθες παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές ώστε να συσπειρωθούν ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή.

Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης παρά το γεγονός ότι είχαν κάνει δύο προπονήσεις χθες και ήταν κουρασμένοι, αλλά θέλησαν και αυτοί με τον τρόπο τους να στείλουν μήνυμα ότι η ομάδα είναι συγκεντρωμένη και στόχο έχει να κερδίσει την ΑΕΚ την Κυριακή. Μια νίκη που θα σημάνει πολλά σε πολλούς τομείς (βαθμολογία, ψυχολογία).

Στον αγωνιστικό τομέα τα προβλήματα είναι γνωστά καθώς δεν θα παίξουν οι τραυματίες Κάσσος, Μόρας, Μπέρτος και ο τιμωρημένος Καρανίκας.

Ο Κοέφ όλα δείχνουν ότι θα επανέλθει αφού αποθεραπεύτηκε και η μόνη θέση που προβληματίζει τον Ιταλό τεχνικό Τζιανλούκα Φέστα είναι αυτή του δεξί μπακ. Τη διεκδικούν ο Ακόστα με τον Γρομητσάρη ενώ στα αμυντικά χαφ αν παίξει ο Ακόστα δεξί μπακ θα αγωνισθεί ο Κοέφ.

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΙΤΗΜΑ

Συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Ο. κ. Μανουέλ Βίτορ Περέιρα, που μίλησε μεταξύ άλλων για την άρνηση να δει τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια. Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν αρνήθηκα. Είχα πολλά ραντεβού. Μέχρι τώρα έχω συναντήσει πολλές ομάδες, προέδρους ΕΠΣ επίσης. Δεν είχα κάποιο αίτημα για συνάντηση με τον κ. Κούγια κι ούτε φυσικά υπάρχει κάτι προσωπικό».

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ κάλεσε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, για εξηγήσεις, αναφορικά με τις δηλώσεις του μετά την πρόσφατη αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα. Ο κ. Κούγιας θα πρέπει να εμφανιστεί στην Επιτροπή τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου για να καταθέσει ως προς τις καταγγελίες που έκανε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (9/12).

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass