Αγωνιστική δράση στις 5/1 για «DE-TOX»-Α’ και Α1 ΕΠΣΛ

*ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ *ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ *ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2018 22:09

Οριστικοποιήθηκε κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ το αγωνιστικό πρόγραμμα των τοπικών πρωταθλημάτων για την περίοδο των εορτών. Όπως είχε αποφασιστεί σε προηγούμενη συνεδρίαση, το διήμερο 22-23 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν κανονικά όλα τα πρωταθλήματα και από κει και πέρα θα ισχύσουν τα εξής:

Το διήμερο 29-30 Δεκεμβρίου δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση. Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 (παραμονή των Θεοφανείων) θα παίξουν μόνο η «DE-TOX»-Α’ και η Α1 ΕΠΣΛ, ενώ το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ θα εκκινήσει από τις 12-13 Ιανουαρίου 2019. Ενόψει της νέας χρονιάς το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ επέστησε την προσοχή για μία ακόμα φορά στα σωματεία σχετικά με την κάρτα υγείας που θα πρέπει υποχρεωτικά βάσει νόμου να έχουν όλοι οι αθλητές από 1/1/19 ειδάλλως δεν θα μπορούν να αγωνιστούν στους επίσημους αγώνες.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Το θέμα της διαιτησίας, με αφορμή την παρουσία του Νίκου Κεχαγιά από την Ακαδημία Τυρνάβου στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ, ο οποίος εξέφρασε παράπονα για τη συμπεριφορά κάποιων διαιτητών σε παιχνίδια της ομάδας του, επανήλθε στο προσκήνιο. Ο κ. Κεχαγιάς αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο διαιτητή, σε πρόσφατο παιχνίδι της Ακαδημίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν επέδειξε την πρέπουσα συμπεριφορά. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Μπουχλαριώτης παραδέχτηκε ότι όντως στο συγκεκριμένο παιχνίδι η συμπεριφορά του διαιτητή δεν ήταν η ενδεδειγμένη και τόνισε ότι θα ενημερωθεί αρμοδίως η Επιτροπή Διαιτησίας. «Λάθη μπορεί να γίνουν, αλλά η συμπεριφορά των διαιτητών πρέπει να είναι άψογη» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ και τόνισε πως «φέτος έχουμε θέμα με τη διαιτησία γιατί όλοι οι αξιολογημένοι διαιτητές ορίζονται κάθε εβδομάδα στα Εθνικά πρωταθλήματα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι καλύτεροί μας διαιτητές δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα πρωταθλήματα» κατέληξε ο κ. Μπουχλαριώτης.

Ο ΣΕΠΛ

Το «παρών» στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ έδωσε αντιπροσωπεία του ΣΕΠΛ με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γαραζανάκη, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης για το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει μέλος του Συνδέσμου (ο κ. Γαραζανάκης παρακάλεσε να κρατηθεί η ανωνυμία του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή) και ζήτησε τη στήριξη της ΕΠΣΛ. Από την πλευρά του το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ διαβεβαίωσε τον κ. Γαραζανάκη ότι θα στηρίξει οικονομικά τον συγκεκριμένο παίκτη και παράλληλα θα συμβάλει στη διοργάνωση μεγάλου τουρνουά για την περαιτέρω ενίσχυση του ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σχετικά με τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης, αποφασίστηκε να γίνει ενημέρωση στα σωματεία για τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις υποχρεώσεις των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών σχετικά με τις φυσικοθεραπείες και τις εγχειρήσεις στο «Animus». Επίσης αποφασίστηκε να δοθεί οικονομική ενίσχυση 300 ευρώ σε δύο ποδοσφαιριστές (σύνολο 600 ευρώ) οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και παράλληλα έχουν υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς.

-Από τον πρόεδρο κ. Μπουχλαριώτη έγινε ενημέρωση σχετικά με το θέμα του Ενωσιακού γηπέδου το οποίο, όπως τονίσθηκε, βρίσκεται στην τελική ευθεία, αφού, όπως ανέφερε, εντός των ημερών θα συμπεριληφθεί στην ημερήσια διάταξη για να εγκριθεί από τη Δημοτική Αρχή η σύμβαση για την παραχώρηση της έκτασης στη Ν. Πολιτεία (προβλέπεται η κατασκευή δύο γηπέδων με πλαστικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, τα νέα γραφεία της ΕΠΣΛ, κερκίδες και χώρος πάρκινγκ).

-Για τη λειτουργία των γραφείων της ΕΠΣΛ την περίοδο των εορτών αποφασίσθηκε ότι την 24η και την 31η Δεκεμβρίου θα είναι ανοικτά μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

-Σήμερα Πέμπτη αναμένεται να είναι έτοιμη η πρώτη παρτίδα των λαχνών της μεγάλης λαχειοφόρου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν κάποια σωματεία που το προσεχές Σαββατοκύριακο έχουν κοινωνικές εκδηλώσεις και θέλουν να πουλήσουν λαχνούς. Οι υπόλοιποι λαχνοί θα είναι έτοιμοι για να μοιραστούν στα σωματεία από την προσεχή Δευτέρα. Το σύνολο των λαχνών είναι 80.000.

-Φέτος αποφασίσθηκε να διοργανωθεί χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των διαιτητών, των παρατηρητών, των υπαλλήλων και των διοικητικών της ΕΠΣΛ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 του μηνός στο «Παλάντιουμ».

-Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 θα γίνει η τακτική Γ.Σ. της ΕΠΣΛ, η οποία ενδέχεται να είναι καταστατική. Στόχος της διοίκησης της ΕΠΣΛ είναι να τροποποιηθούν ορισμένα άρθρα που κρίνονται απαρχαιωμένα και αφορούν κυρίως στον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών, προκειμένου να αποφευχθούν εκ νέου περιπέτειες, όπως συνέβη στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση. Παράλληλα θα γίνει εναρμονισμός με το καταστατικό της ΕΠΟ. Πάντως ακόμα και αν δεν γίνει καταστατική γενική συνέλευση στις 31 Ιανουαρίου 2019, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ δεσμεύτηκε ότι θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2019 οπωσδήποτε.

-Τέλος, σχετικά με την αποπληρωμή των παρατηρητών αγώνων αποφασίστηκε να γίνει από το νέο έτος.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass