Eχασαν την πρόκριση στο φάιναλ φορ στα πέναλτι

Κρίμα για τα κορίτσια του Ν.Ο. Λάρισας

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2018 16:53

Μία ανάσα από την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος έφτασαν τα κορίτσια του ΝΟΛ χθες κόντρα στον Νηρέα Χαλανδρίου στο κολυμβητήριο του Αλκαζάρ, από τον οποίο έχασαν με 13 - 12 στα πέναλτι, ενώ η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης έληξε 9 - 9.


Βασική αιτία ήταν η απειρία (η λαρισινή ομάδα προηγήθηκε με 5 - 1 και 8 - 5 και 2’ πριν τη λήξη με 9 - 7, αλλά τα λάθη στην άμυνα δεν της επέτρεψαν να κρατήσει αυτή τη διαφορά), αλλά και οι μεροληπτικές αυστηρές διαιτητικές αποφάσεις προς τις παίκτριες του ΝΟΛ, (η Τσιγαρίδα έφυγε με αντικατάσταση στο τελευταίο οκτάλεπτο και η Μπενέκου έφυγε από το παιχνίδι με τρεις αποβολές). Παράλληλα οι διαιτητές επέτρεπαν το σκληρό παιχνίδι των παικτριών του Νηρέα.
Επίσης ο ΝΟΛ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την παίκτρια παραπάνω στον επιθετικό τομέα αρκετές φορές, κάτι που μέτρησε στο τελικό αποτέλεσμα. Οι παίκτριες του Νηρέα ισοφάρισαν σε 9 - 9 στο τέλος και στα πέναλτι ήταν πιο εύστοχες παίρνοντας το εισιτήριο για το φάιναλ φορ.
Μετά τη λήξη του αγώνα ο εορτάζοντας χθες τεχνικός της ομάδας Σπύρος Τσιάρας δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών που ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο υπερέβησαν εαυτόν όπως είπε, όταν κλήθηκαν να καλύψουν το κενό των Μπενέκου και Τσιγαρίδα.
«Βελτιωθήκαμε σημαντικά, ήταν δύσκολο να κρατήσουμε τη νίκη, στα πέναλτι κέρδισε ο πιο τυχερός» επισήμανε και πρόσθεσε πως στόχος του ΝΟΛ παραμένει η εξασφάλιση της παραμονής.
Οι διαιτητές κ. Διαμιανάκης και Κυράνης προκάλεσαν τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλάθλων με κάποιες αποφάσεις τους.
Οκτάλεπτα: 3 - 1, 3 - 3, 2 - 2, 1 - 3, (πέναλτι 3 - 4).
ΝΟΛ (Τσιάρας): Καζάνα, Μπενέκου 1, Τουλουμτζίδου, Χασιώτη, Καλογιάννη, Μ. Μπαλάτσα 2, Ν. Μπαλάτσα, Τοκίνι 3, Κους 5, Τσιγαρίδα 2, Πατούνα, Σαμαρά, Λαμπρονίκου.
ΝΗΡΕΑΣ (Καραγιάννη): Στρατάκου, Σαφέτη 1, Μαυρωτά 1, Κασσάρη, Τρίχα 2, Ξανθοπούλου 2, Παπαναστασίου, Μπόβαλη, Φραγκιά, Δούλη 3, Κουτέλη 3, Αγγελίδη, Λάζαρη, Τορνάρου, Μαντουδιώτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass