Νίκη ψυχολογίας θέλει να πετύχει η ΑΕΛ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ (17:15)

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2018 22:26

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Αλλαγή στις καιρικές συνθήκες είχαμε χθες, με την ηλιόλουστη προχθεσινή ημέρα να διαδέχονται βροχή, χιόνια και πολύ κρύο, δείγμα πως βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και αναζητούμε όλοι μας τη ζεστασιά, λίγες ημέρες πριν την έλευση των Χριστουγέννων.
Παρά το κρύο οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ συνέχισαν με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους, ενόψει της μεθαυριανής αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο AEL FC ARENA (17:15), παιχνίδι στο οποίο θα επιδιώξουν να... ζεστάνουν τον κόσμο και να στείλουν μήνυμα, πως αυτή η ομάδα αξίζει καλύτερη τύχη στη συνέχεια του πρωταθλήματος.


Δύο αγωνιστικές λοιπόν πριν πέσει η αυλαία του πρώτου γύρου της Super League, οι «βυσσινί» φέρονται αποφασισμένοι να κατακτήσουν μια νίκη ψυχολογίας, που θα τους οδηγήσει παράλληλα και πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ώστε να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.
Αναμφισβήτητα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως θεωρούμε πως αν οι ποδοσφαιριστές το πιστέψουν, έχουν υπομονή και αποτελεσματικότητα, συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για να φτάσουν στην επιτυχία και να δώσουν μεγάλη χαρά στους φίλους της ομάδας.
Από την πλευρά του και ο κόσμος της Λάρισας αναμένεται πως θα είναι ο δωδέκατος παίκτης και θα δώσει ώθηση με τη δυναμική του παρουσία, για να κατακτηθεί το τρίποντο, στην κρίσιμη αυτή καμπή του πρωταθλήματος.
Αγωνιστικά, χθες πραγματοποιήθηκε προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων και όλοι οι παίκτες έδειξαν μεγάλη διάθεση τόσο στο οικογενειακό δίτερμα όσο και στην τακτική. Απόντες από τη μεθαυριανή αναμέτρηση θα είναι ο τιμωρημένος Καρανίκας και οι τραυματίες, Μόρας, Μπέρτος, Κάσσος.
Όσον αφορά στον Κοέφ, αν δεν είναι 100% έτοιμος δεν θα ρισκάρει ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα τη συμμετοχή του και σήμερα ενδεχομένως να αποφασίσει για το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει, στην αρχική ενδεκάδα.
Για σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 11 το πρωί, στα Δένδρα.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, χθες Πέμπτη (13-12-2018) εκδόθηκε απόφαση από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. στο γήπεδο «AEL FC ARENA» την Κυριακή (16-12-2018) και ώρα 17.15, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. - Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.» για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass