ΠΑΕ ΑΕΛ: Ξεκάθαρο το μήνυμα Καλογιάννη

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ: ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ...

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2018 16:31

Την ικανοποίησή της εξέφρασε η ΠΑΕ ΑΕΛ για το ενωτικό μήνυμα του δημάρχου κ. Καλογιάννη, με το οποίο -όπως δηλώνει- ταυτίζεται απόλυτα και καλεί όλους τους φιλάθλους ενωμένους σαν μια γροθιά, να δώσουν μεθαύριο Κυριακή δυναμικό «παρών» στο AEL FC ARENA.


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Συναισθήματα άφατης ικανοποίησης και λαρισινής υπερηφάνειας προκάλεσε σε όλη τη «βυσσινί» οικογένεια το μήνυμα του Δημάρχου μας κ. Απόστολου Καλογιάννη.
Οι προτροπές, οι νουθεσίες του, η διαυγής θέση του στο θέμα της ενότητας και γενικά το ξεκάθαρο μήνυμά του με πολλαπλούς αποδέκτες, δεν επιδέχονται ίχνος παρερμηνείας. Ταυτιζόμαστε απόλυτα και δηλώνουμε ευήκοοι αποδέκτες.
Χωρίς την παραμικρή διάθεση περαιτέρω τοποθετήσεων ή σχολιασμών, ας μας επιτραπεί η υπενθύμιση της μηνυματικής κατακλείδας του Δημάρχου μας: «Η ομάδα και η ιστορία της είναι πάνω απ’ όλα. Χρειάζεται σοβαρότητα και σύνεση. Ωστόσο επειδή πόλη και ΑΕΛ είναι έννοιες ταυτόσημες, ως πρώτος πολίτης και μεθερμηνεύοντας τα συναισθήματα των χιλιάδων φιλάθλων της Λάρισας που αγαπούν την ομάδα, σέβονται την ιστορία της και παρακολουθούν τους αγώνες της, απαιτώ απ’ όλους τους θεσμικούς φορείς ισονομία και δίκαιη αντιμετώπιση της ομάδας της πόλης μας. Οτιδήποτε άλλο μας βρίσκει απέναντι».
Μαζί με τον δήμαρχό μας όλοι μαζί την Κυριακή στο γήπεδο, ενωμένοι σαν μια γροθιά.
ΑΕΛ = Λάρισα και Λάρισα = ΑΕΛ».
* Σε σχόλιο - απάντηση του Γραφείου Τύπου του Δήμου Λαρισαίων διευκρινίζεται ότι: «Η τελευταία δήλωση του Δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη για την ΑΕΛ έχει μία και μόνο ανάγνωση. Απευθύνεται προς όλους και δεν πρέπει να παρερμηνεύεται».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass