ΑΕΛ: Επανεκκίνηση με Ολυμπιακό

Δανεικοί θα δοθούν τελικά ο Κούνιτς με τον Σαχίτι

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2018 22:23

Με επιστολή που απέστειλε προς τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα, υπογραμμίζει πως η Super League πρέπει να αποφασίσει και να εισηγηθεί στην ΕΠΟ να μετακυλιστεί στο επόμενο διαθέσιμο Σαββατοκύριακο όλος ο προγραμματισμός του πρωταθλήματος, χωρίς να υπάρξει εμβόλιμη αγωνιστική, ξεπερνώντας στην πράξη τα όποια τυπικά ζητήματα του ΚΑΠ.

Το συνδρομητικό κανάλι ζητά από το Δ.Σ. της Super League «να πράξει κάθε τι αναγκαίο» προκειμένου να συνεννοηθούν οι αρμόδιοι φορείς και να αποκλειστεί η όποια εμβόλιμη αγωνιστική.
Η ΑΕΚ συμφωνεί απόλυτα με αυτή την επιστολή και ζητάει το πρωτάθλημα να κάνει επανεκκίνηση στις 12-14 Ιανουαρίου με την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, εκεί που διακόπηκε με απόφαση των διαιτητών λόγω του ξυλοδαρμού του Λαρισαίου συναδέλφου τους Θανάση Τζήλου. Υπενθυμίζουμε ότι η Λαρισινή ομάδα αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Επίσης συμφωνεί το πρωτάθλημα να παραταθεί κατά μία βδομάδα.
Μάλιστα στην ΑΕΛ υποστηρίζουν ότι ανατρέπεται ο προγραμματισμός αν μπει εμβόλιμη αγωνιστική καθώς ο Ιανουάριος θα είναι ένα μήνας στον οποίο υπάρχουν και οι δύο αγώνες κυπέλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα θεσμό που η ΑΕΛ πάντα διεκδικεί το καλύτερο.
Την τελική απόφαση θα πάρει η διοργανώτρια αρχή στο ερχόμενο διοικητικό συβούλιο.

 

ΜΟΝΟ ΣΙΚΑΒΚΑ ΚΑΙ ΣΕΤΣΕΡΟΒΙΤΣ
«Σκόρπισαν» οι παίκτες της ΑΕΛ αλλά και η τεχνική ηγεσία(ο Φέστα πήγε στο Κάλιαρι της Ιταλίας όπου διαμένει μόνιμα) μετά την άδεια που έδωσε ο προπονητής στους παίκτες μέχρι την Παρασκευή.
Στη Λάρισα έμειναν μόνο ο Σικάβκα με τον Σετσέροβιτς που κάνουν ειδικό πρόγραμμα για να μπορέσουν να είναι έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

 

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΚΙΜΟΦΣΚΙ
Πρωτοχρονιά αναμένεται στη Λάρισα ο Σκοπιανός αριστερός μπακ Νίκολα Γιακιμόφσκι αφού ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Μπισκέλιε που αγωνίζεται στη Γ’ Ιταλίας.
Ο παίκτης έχει ηλικία 28 ετών (έχει ύψος 1.87), γεννήθηκε στις 26/2/1990 στην Κρίβα Παλάνκα και αποτελεί εισήγηση του τεχνικού Τζιανλούκα Φέστα. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στην Κόμο την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 στη Β’ Ιταλίας.
Πέρυσι αγωνίσθηκε στη Βιτσέντζα στην ίδια κατηγορία κάνοντας 11 συμμετοχές.
Έχει αγωνισθεί στα πρωταθλήματα της Ιαπωνίας και της Ουγγαρίας.

 

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ
Η ΑΕΛ θα κάνει άλλη μια μεταγραφή και θα αφορά παίκτη που παίζει στόπερ και αριστερό μπακ. Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, έχει εντοπιστεί παίκτης που αυτή τη στιγμή παίζει σε πρωτάθλημα της Κεντρικής Ευρώπης και σε ομάδα γνώριμη. Γίνονται προσπάθειες να αποκτηθεί καθώς βρίσκεται σε καλή κατάσταση και η ομάδα στην οποία αγωνίζεται είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της χώρας του.ΔΑΝΕΙΚΟΙ
Εκτός από μεταγραφές θα υπάρξουν και αποχωρήσεις παικτών μετά τους Φριούι και Μορσί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κάσσος θα αποχωρήσει σίγουρα. Χθες υπήρξε επανασχεδιασμός των πλάνων για Κούνιτς και Σαχίτι που αποφασίσθηκε να δοθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass