Μεταγραφή για το... καλοκαίρι

Η ΑΕΛ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ. ΦΕΣΤΑ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2019 22:51

Ο κύκλος των μεταγραφών της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, έκλεισε για την ΑΕΛ αλλά άρχισε πολύ νωρίς αυτός της καλοκαιρινής περιόδου καθώς η λαρισινή ομάδα απέκτησε διεθνή αριστερό μπακ πρωταθλήτριας ομάδας της χώρας που αγωνίζεται, ηλικίας 25 ετών και τον οποίο θα εντάξει στη δύναμή της μόλις τελειώσει το συμβόλαιό του, όπως έκανε και με τον Λευκορώσο Σικάβκα που είχε υπογράψει το περσινό καλοκαίρι και εντάχθηκε τώρα στους «βυσσινί».

Στο μεταξύ ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή στο Ael Fc Arena. Ο τεχνικός της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα μιλώντας στους παίκτες έδωσε αρχικά συγχαρητήρια για τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 3-0 αλλά τους είπε ότι αν δεν κερδίσουν και το επόμενο παιχνίδι, η τελευταία επιτυχία δεν θα είναι τόσο σημαντική. Τους τόνισε ότι πρέπει να δουλέψουν σκληρά για το παιχνίδι της Κυριακής και να συνεχίσουν την προσπάθειά τους. Ο Ιταλός τεχνικός είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες εκτός βέβαια του χειρουργημένου Χούμπτσεφ ενώ θα αξιολογήσει τον Ζίφκοβιτς που φάνηκε λίγο κουρασμένος λόγω της αγωνιστικής του αποχής για έναν περίπου μήνα. Για την αξία του πάντως εκφράζονται με κολακευτικά σχόλια.

ΤΕΛΟΣ ΔΥΟ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε χθες την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Πασχάλη Κάσσο και Αλεξάντερ Κοέφ, στους οποίους εύχεται υγεία και επιτυχίες στην καριέρα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα αναμένεται και η λύση της συνεργασίας με τους Τριποτσέρη και Λεοζίνιο, ενώ μέχρι την Κυριακή στόχος είναι να λυθεί και η συνεργασία με τους Σαχίτι και Κούνιτς.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Αυξάνονται τα προβλήματα για τον τεχνικό του Άρη, Σάββα Παντελίδη, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΛ. Μετά την περίπτωση του Μπρούνο Γκάμα, που υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει όλο το υπόλοιπο της χρονιάς, έγινε γνωστό πως ο Τυνήσιος επιθετικός Χαμζά Γιουνές, υπέστη υποτροπή στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη γάμπα και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 15 ημέρες, ενώ τέλος νοκ άουτ από τον αγώνα με την ΑΕΛ τέθηκε και ο Μανώλης Σιώπης, που έχει διάταση στον δικέφαλο.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass