Παραιτήθηκε ο Γιώργος Σκαραφίγκας

ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2019 22:36

Παραιτήθηκε αιφνίδια χθες από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ του Ερμή Αγιάς ο προπονητής Γιώργος Σκαραφίγκας επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της παραίτησης που εκδόθηκε από την ομάδα της Αγιάς.

Το γεγονός ήρθε ύστερα από μια εντυπωσιακή νίκη επί του Ιπποκράτη Κω με 74-69, η οποία επιτεύχθηκε χωρίς τη συμμετοχή των Κόμματου και Τριανταφύλλου. Η ανακοίνωση της παραίτησης ανέφερε: «Τέλος... Μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα και έμαθα με τον τεράστιο Νέστωρα Κόμματο. Όχι «γεια» αλλά «εις το επανιδείν». Δυστυχώς η ζωή δεν τα φέρνει πάντα όπως τα θέλουμε, ένα υπέροχο ταξίδι τελειώνει νωρίς για προσωπικούς λόγους, μη διαπραγματεύσιμους καθώς πρέπει να βρίσκομαι στην Αθήνα. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους αθλητές, συνεργάτες, προπονητές, φιλάθλους για τη στήριξή τους και τη συνεργασία τους, αλλά ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Ριζούλη που άνθρωποι σαν κι αυτόν σπανίζουν στον χώρο μας». Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σκαραφίγκας είχε προσωπικό πρόβλημα, γι’ αυτό κάθε Δευτέρα δεν μπορούσε να προπονεί την ομάδα, ενώ έφυγε με πολύ καλές αναμνήσεις και από τους περισσότερους παίκτες να είναι απόλυτα ευχαριστημένος προεξέχοντος του Κόμματου(έχει πει ότι σπάνια βρίσκει κάποιος παίκτη να ξέρει τόσο καλό μπάσκετ). Πληροφορίες θέλουν να είχε παράπονο από δύο παίκτες... αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα εμπόδιζε τον προπονητή αν δεν είχε το προσωπικό πρόβλημα να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Ερμή Αγιάς. Τέλος, τον εντυπωσίασε η συνεργασία με τον πρόεδρο Θόδωρο Ριζούλη και η αποχώρησή του δεν πρέπει να συνδεθεί με τη φυγή του Ρίχαρντς Κούκσικς αφού είχε λάβει εγγυήσεις ότι η ομάδα θα έπαιρνε άλλον παίκτη(ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας). Ο παίκτης είχε «μπάι άουτ» στο συμβόλαιό του. Η ουσία είναι ότι στο παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής στην Καστοριά με αντίπαλο τη φερώνυμη ομάδα ο Ερμής Αγιάς θα παίξει χωρίς προπονητή και χωρίς τον Κόμματο που είναι τραυματίας. Ακόμα και αν η διοίκηση προσλάβει τεχνικό, δύσκολα θα καθίσει στον πάγκο.

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΙΑΓΟΡΑ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Διαγόρα Δρυοπιδέων αποτελεί ο Σπύρος Σαμόλης. Υπό τη δική του καθοδήγηση, ο Διαγόρας πέτυχε τρεις ανόδους από την Α’ ΕΣΚΑ σε ισάριθμα χρόνια συνεργασίας. Με τον Σαμόλη στον πάγκο, η ομάδα της Κύθνου, η οποία αγωνίζεται στο κλειστό του Αιγάλεω στην Α2, αντιμετώπισε στην τρέχουσα σεζόν του Κυπέλλου Ελλάδας την κάτοχο του τίτλου ΑΕΚ (54-76). Φαβορί για τη θέση του προπονητή στον Διαγόρα, μετά την εξέλιξη αυτή, είναι ο Γιώργος Σκαραφίγκας σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων μετρά ρεκόρ 7-6 σε 13 αγωνιστικές στην Α2.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass