×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/220488

Τίτλοι τέλους για την Αναγέννηση Καρδίτσας

ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2019 19:26

Μπορεί να μοιάζει με πρωταπριλιάτικο ψέμα, αλλά δυστυχώς δεν είναι. Η ιστορική Αναγέννηση Καρδίτσας αποσύρεται από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, όπου ήταν ουραγός στον 4ο ομιλο.


Τα προβλήματα που επισημάνθηκαν ουκ ολίγες φορές σε γενικές συνελεύσεις και επίσημες τοποθετήσεις παρέμειναν άλυτα και έφεραν την ιστορική ομάδα σε αδιέξοδο.
Οι προσπάθειες των μελών της διοίκησης με επαφές και συναντήσεις με ποδοσφαιριστές, με σκοπό να τους πείσουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται, έπεσαν στο κενό, την ώρα που σήμερα ήταν προγραμματισμένη η εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Γ.Σ. Αλμυρού, για τη 14η αγωνιστική (15:00).
Στη χθεσινή συνάντηση έγινε η ύστατη προσπάθεια από το ΔΣ να εξασφαλίσει τη συγκατάθεση των ποδοσφαιριστών ώστε να επιμηκυνθεί η ενεργή παρουσία της ομάδας στις διοργανώσεις όπου συμμετέχει (θυμίζουμε ότι εκκρεμεί και η ρεβάνς για τα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΚ «Ανδρέας Γεωργίου» με τον Αστέρα).
Όμως η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών ήταν αμετάκλητη με αποτέλεσμα οι τελευταίες ενέργειες να μην τελεσφορήσουν.
Έτσι, αναμένεται το σχετικό αίτημα της Αναγέννησης στη Διοργανώτρια Αρχή για απόσυρση και ματαίωση του σημερινού αγώνα, μιας και σε διαφορετική περίπτωση αυτός θα κατακυρωθεί στον ΓΣ Αλμυρού (0-3) και θα επιβληθεί χρηματική ποινή.
Η ανακοίνωση της Αναγέννησης: «Το ΔΣ του ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την αποχώρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Το ΔΣ εφάρμοσε την απόφαση της τελευταίας ΓΣ του Συλλόγου στην οποία και αποφασίστηκε να γίνει μια ύστατη προσπάθεια ανασυγκρότησης της ομάδας για να συνεχίσει να αγωνίζεται προσωρινά στο πρωτάθλημα.
Παρά τις προσπάθειες του κ. Βλάχου Γεώργιου που ανέλαβε να ξαναοργανώσει την ομάδα αυτό κατέστη αδύνατο καθώς η πλειοψηφία των εναπομεινάντων ποδοσφαιριστών αποφάσισε να μην συνεχίσει στην ομάδα.
Δυστυχώς η πόλη της Καρδίτσας γύρισε την πλάτη στην Αναγέννηση, πλην ελαχίστων περιπτώσεων που βοήθησαν οικονομικά ή με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας ή με την παρουσία τους στο γήπεδο.
Παρά την προσπάθεια της Διοικούσας Επιτροπής των κ.κ. Κατσίκη και Μπίρδα από το καλοκαίρι να κρατήσουν ζωντανή την ομάδα αυτό δεν κατέστη δυνατό.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι η Αναγέννηση αργά ή γρήγορα θα ξαναβρεί τον δρόμο της στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και θα επιστρέψει εκεί όπου ανήκει. Ας γίνουν μάθημα σε όλους μας οι τελευταίες αγωνιστικές χρονιές της ομάδας αλλά ταυτόχρονα και έναυσμα για την Αναγέννηση της Αναγέννησής μας».

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ
Οριστικά σήμερα δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας των Μετεώρων με τον Αστέρα Ιτέας αφού το χιόνι εξακολουθεί να σκεπάζει τον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου Καλαμπάκας. Το παιχνίδι μετατέθηκε για τις 30 Ιανουαρίου. Η ανακοίνωση των Μετεώρων αναφέρει: «Ο αγώνας Μετέωρα – Αστέρας Ιτέας για τη 14η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που είχε ορισθεί να διεξαχθεί σήμερα και ώρα 3 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας, αναβάλλεται εκ νέου λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, για την Τετάρτη 30/1/2019».

ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σήμερα θα γίνει στις 3 μ.μ. μόνο το εξ αναβολής παιχνίδι Πιερικός-Απόλλων Μακρυχωρίου, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Gallery άρθρου

{gallery}220488{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass