Ετοιμο το τριετές του Ντέλετιτς

*ΜΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥ *ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΕ ΖΙΖΙΤΣ, ΜΙΛΟΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2019 22:04
Το νέο συμβόλαιο του Ντέλετιτς έφερε μεγάλη χαρά στους φίλους του στη Λάρισα και ειδικά στον Σάκη Τέλιο που έχει κάνει "club Ντέλετιτς" και ο Σέρβος έδειξε την εκτίμησή του αφιερώνοντας το γκολ που πέτυχε στον πρώτο αγώνα κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης (3-2) Το νέο συμβόλαιο του Ντέλετιτς έφερε μεγάλη χαρά στους φίλους του στη Λάρισα και ειδικά στον Σάκη Τέλιο που έχει κάνει "club Ντέλετιτς" και ο Σέρβος έδειξε την εκτίμησή του αφιερώνοντας το γκολ που πέτυχε στον πρώτο αγώνα κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης (3-2)

Το σήριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Σέρβου παίκτη της ΑΕΛ Μίλος Ντέλετιτς δείχνει να τελειώνει την Κυριακή καθώς αναμένεται στη Λάρισα ο μάνατζέρ του και ο παίκτης θα υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με διπλασιασμό των αποδοχών του.

Με στόχο η ομάδα να έχει ένα «κορμό» παικτών μακράς χρονικής διάρκειας, σειρά για ανανέωση συμβολαίων θα πάρουν ο Ζίζιτς με τον Μιλοσάβλιεβιτς ενώ είχαν προηγηθεί ο Φατιόν με τον Γκόλια.

Αυτή τη στιγμή ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Αλέξης Κούγιας θεωρεί ότι η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά και αν κερδίσει τον Άρη τότε μπορεί να αναθεωρήσει τους φετινούς της στόχους.

Μάλιστα χθες σύμφωνα με διαρροές από την ΠΑΕ ΑΕΛ πληρώθηκαν όλοι οι παίκτες και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η παραμικρή καθυστέρηση στην καταβολή αποδοχών.

ΤΕΛΟΣ ΠΕΝΤΕ

Από σήμερα πέντε παίκτες δεν θα μετέχουν στην προπόνηση της ομάδας με στόχο να μην είναι αυξημένος ο αριθμός των ποδοσφαιριστών. Αυτοί είναι οι Λεοζίνιο, Τριποτσέρης, Γκέκας, Σαχίτι και Κούνιτς.

Με όλους θα λυθούν τα συμβόλαια αφού δε συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του προπονητή της ομάδας.

ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ

Ένας ακόμα διοικητικός προστέθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΛ και αυτός είναι ο οικονομολόγος Βασίλης Παπαγεωργίου και σύντομα η ΠΑΕ θα ανακοινώσει και τον ρόλο που θα έχει στο διοικητικό σχήμα.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Χθες η προπόνηση έγινε το πρωί και πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του τραυματία Χούμπτσεφ. Για σήμερα έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 3 μ.μ.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass