Ο Αριάν Μπελλά νέος τεχνικός διευθυντής στον Απόλλων Λ.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2019 22:24

Μεταγραφές δεν κάνει μόνο για να ενισχύσει το δυναμικό της ομάδας ο Απόλλων Λάρισας (σ.σ. Λούκας Μπραμπίγια), αλλά μεταγραφές γίνονται και σε διοικητικό επίπεδο.


Νέος τεχνικός διευθυντής λοιπόν αναλαμβάνει - εκτός απροόπτου- ο Αριάν Μπελλά, παλαίμαχος μέσος που αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννενα και αναμένεται το τυπικό της ανακοίνωσης για τη συνεργασία με τους «κυανόλευκους».
Ο Αριάν (Ιωάννης) Μπελλά (Arjan Ioannis Bella) (γεν. 1 Φεβρουαρίου 1971) είναι παλαίμαχος Αλβανός ποδοσφαιριστής, που αγωνιζόταν στη μεσαία γραμμή. Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του έπαιξε στην Ελλάδα και απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα. Ξεπέρασε τις 400 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου Ελλάδος.
Γεννήθηκε στο Αργυρόκαστρο το 1971 και ως έφηβος έπαιξε ποδόσφαιρο στην τοπική Λουφτετάρι. Το 1992 ήρθε στην Ελλάδα και ως το 2007 αγωνίστηκε μόνο σε ελληνικούς συλλόγους. Μάλιστα, πήρε την ελληνική ιθαγένεια με το όνομα Γιάννης, αν και η ποδοσφαιρική του ιθαγένεια παρέμεινε αλβανική, αφού αγωνιζόταν με την εθνική Αλβανίας. Στα 15 χρόνια στην Ελλάδα έπαιξε σε πολλούς συλλόγους σε Α’ Εθνική και Β’ Εθνική: ΠΑΣ Γιάννινα, Π.Σ. Καλαμάτα, Απόλλων Αθηνών, Εθνικός Πειραιώς και Πανιώνιος. Έπαιξε ακόμα στην ΑΕ Γιάννενα και στον Θρίαμβο Σερβιανών.
Επίσης, αγωνίστηκες 31 φορές στην Εθνική Αλβανίας από το 1994 ως το 2001.

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ
Το 2007 εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ του ΠΑΣ Γιάννινα σαν τεχνικός αρχηγός, ενώ αργότερα ανέλαβε προπονητής στις ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα. Προπονητικά βοήθησε και στις ερασιτεχνικές ομάδες που έπαιξε.
Από τον Απρίλιο του 2013 μέχρι τον Οκτώβριο του 2013 ήταν προπονητής στη Λουφτετάρι Αργυροκάστρου. Τον Μάιο του 2015 ανέλαβε προπονητής της Κ-19 της εθνικής Αλβανίας.

 

ΠΑΝΟΠΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
Κατά τα άλλα, ο Απόλλων Λάρισας είναι πανέτοιμος από κάθε άποψη για το αυριανό ντέρμπι κορυφής με το ΝΠΣ Βόλου, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 15:00 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.
Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα και ο τεχνικός Μαρσέλο Τροΐζι θα ανακοινώσει την αποστολή, για το συγκεκριμένο παιχνίδι που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε χθες απόφαση από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Βόλος Ν.Π.Σ., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Απόλλων Λ.- Π.Α.Ε. Ν.Π.Σ. Βόλος», αύριο και ώρα 15:00 στο γήπεδο Φιλιππούπολης, για εξαιρετικούς σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

 

ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
Εν τω μεταξύ η ομάδα Κ-19 του Απόλλωνα Λάρισας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, θα αγωνιστεί μεθαύριο Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 στο δημοτικό γήπεδο Κωστακών Άρτας, με την αντίστοιχη ομάδα του Καραϊσκάκη Άρτας.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass