Με ανεβασμένο ηθικό η ΑΕΛ κόντρα στον Αρη

ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΖΙΖΙΤΣ ΣΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2019 22:27

Μόνο ευχάριστα είναι τα νέα το τελευταίο διάστημα για την ΑΕΛ, καθώς οι δύο συνεχόμενες νίκες με Αστέρα Τρίπολης (Κύπελλο) και Απόλλωνα Σμύρνης (Πρωτάθλημα), όπως επίσης και η καλή αγωνιστική εικόνα της ομάδας, έχουν ανεβάσει την ψυχολογία των «βυσσινί».


Ο κόσμος βλέπει πως έχει δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο, με παίκτες που δίνουν ό,τι καλύτερο μπορούν από τον εαυτό τους και με τον Ιταλό προπονητή Τζιανλούκα Φέστα, να περνά τη δική του φιλοσοφία, από την ημέρα που ήρθε στη θεσσαλική πρωτεύουσα.
Η ΑΕΛ παίζει δυνατά, πιέζει σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, έχει πειθαρχία, υπομονή στο παιχνίδι της και το κυριότερο, δημιουργεί ευκαιρίες και οι παίκτες της σκοράρουν.
Όλα αυτά είναι ένας συνδυασμός πολλών θετικών στοιχείων, που δείχνουν πως η σοβαρή δουλειά στις προπονήσεις φέρνει και τα ανάλογα αποτελέσματα που προσδοκούν οι φίλαθλοι.
Μεθαύριο Κυριακή και ώρα 17:15 στο AEL FC ARENA, η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Άρη Θεσσαλονίκης, σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπου θα δείξει αν μπορεί να πετύχει και κάτι παραπάνω τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Εάν κερδίσει, σε συνδυασμό και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής, μπορεί να βρεθεί ακόμη και στην πρώτη επτάδα του βαθμολογικού πίνακα, που θα της δώσει άλλον αέρα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Σίγουρα ο Άρης δεν είναι στα καλύτερά του, έχει και απουσίες, όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επηρεάσει τους «βυσσινί», διότι οι Θεσσαλονικείς συγκροτούν μια επικίνδυνη ομάδα, που αν δεν αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα, θεωρείται ικανή να κάνει τη ζημιά.
Χρειάζεται λοιπόν πολύ μεγάλη προσοχή από το ξεκίνημα μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης και μακάρι στο τέλος όλα να εξελιχθούν ευχάριστα για την ΑΕΛ.
Χθες το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα, στο οποίο υπήρχε μεγάλη διάθεση.
Ο κ. Φέστα έδειξε πως σκέφτεται να χρησιμοποιήσει-εκτός απροόπτου- την ίδια ενδεκάδα που παρέταξε στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, δηλαδή τους Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόφσκι, Ζίζιτς, Καρανίκα, Μπαργκάν, Σετσέροβιτς, Νούνιτς, Γκοΐκοβιτς, Φατιόν.
Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει το πρωί και ουσιαστικά θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

 

ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΖΙΖΙΤΣ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την επέκταση για 3 χρόνια του συμβολαίου της με τον Κροάτη αμυντικό Nikola Zizic, ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Λάρισας έως τις 30/6/2022, επιβραβεύοντας έτσι τις καλές του εμφανίσεις με τη βυσσινί φανέλα.

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΓΚΕΚΑΣ
Μετά την απόκτηση του γκολκίπερ Νταβόρ Ταλέσκι, ήταν αναμενόμενο πως δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΛ ο Καρδιτσιώτης Νέστορας Γκέκας. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε χθες λοιπόν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Νέστορα Γκέκα, στον οποίο εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του καριέρα.

 

Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
Ο 39χρονος ρέφερι, Τάσος Σιδηρόπουλος, από την Ένωση Δωδεκανήσου, αστυνομικός στο επάγγελμα, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης, που θα γίνει την Τετάρτη (23/01) στις 17:15 στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στην Τρίπολη, στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ, τελευταία φορά, τη σεζόν 2017-2018, στην εντός έδρας νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, για το πρωτάθλημα της Super League, που είχε γίνει (18/11/2017) στο AEL FC Arena. Συνεργάτες του θα είναι ο Πολυχρόνης Κωστάρας από την Ένωση Αιτωλοακαρνανίας και ο Λάζαρος Δημητριάδης από την Ένωση Μακεδονίας, 4ος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Ανδριανός από την Ένωση Αχαΐας και παρατηρητής διαιτησίας ο Ιωάννης Σπυρόπουλος από την Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια των δεύτερων αγώνων της 5ης φάσης, ορίστηκαν οι παρακάτω διαιτητές:
ΤΡΙΤΗ 22/1
15:00 Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα: Βρέσκας (Πιερίας), Κρέτσιμος (Δυτ. Αττικής), Παλαμίδας (Λακωνίας), 4ος Πολυχρόνης (Πιερίας), παρ. Κωνσταντίνος Ζαννετίδης (Δωδεκανήσου)
19:30 ΠΑΟΚ - Παναχαϊκή: Ευαγγέλου (Αθηνών), Μ. Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), Ν. Δημόπουλος (Φλώρινας), 4ος Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), παρ.Κωνσταντίνος Δάλλας (Ηπείρου)
ΤΕΤΑΡΤΗ 23/1
15:00 Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης: Τάσης, Μωυσιάδης, Κόλλιας (Ηπείρου), 4ος Ζαμπαλάς (Ηπείρου), παρ. Σταύρος Φλώτσιος (Βοιωτίας)
17:15 ΑΕΚ - ΑΟΧ-Κισσαμικός: Τσαμούρης (Πειραιά), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Σαμοΐλης (Αθήνας), 4ος Μαλούτας (Ημαθίας), παρ. Χαράλαμπος Καρατζάς (Εύβοιας)
19:30 Ολυμπιακός - Ξάνθη: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Ευθυμιάδης (Πιερίας), Διπλαρης (Καρδίτσας), 4ος Κατσικογιάννης (Ηπείρου), παρ.Δημήτριος Μπερσής (Αρκαδίας)
ΠΕΜΠΤΗ 24/1
17:15 ΟΦΗ - Εργοτέλης: Κουτσιαύτης (Άρτας), Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), 4ος Κουναλάκης (Ηρακλείου), παρ.Χρήστος Δαγκλής (Μακεδονίας)
19:30 Παναθηναϊκός - Λαμία: Παπαπέτρου, Ακρίβος (Αθηνών), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), 4ος Τσουκαλάς (Αθηνών), παρ. Δημήτρης Κύρκος(Αθηνών)

 

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ 6ης ΦΑΣΗΣ
Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκε ότι η κλήρωση για τους αγώνες της 6ης Φάσης (προημιτελικά) του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2018-2019, θα διεξαχθεί την Παρασκευή 25.01.2019 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ, στο Πάρκο Γουδή.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass