Με Γιάννη Λίβανο στην Καστοριά ο Ερμής

Ο 36ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΘΑ ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΩΣΤΟΣΟ ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΩΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2019 22:33

Ο Γιάννης Λίβανος είναι από χθες το νέο μέλος στο τεχνικό τιμ του Ερμή Αγιάς και ο άνθρωπος που θα κοουτσάρει την ομάδα στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Καστοριά, ωστόσο σύμφωνα με τα πλάνα της διοίκησης εκκρεμεί το θέμα του πρώτου προπονητή.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Ερμή Θ. Ριζούλης «βρισκόμαστε σε αναζήτηση πρώτου προπονητή. Η συμφωνία συνεργασίας με τον Γιάννη Λίβανο θα μας δώσει τη δυνατότητα να κερδίσουμε λίγο χρόνο, γιατί η ομάδα θα έχει άνθρωπο να την κοουτσάρει. Δεν θέλουμε να κάνουμε βεβιασμένες κινήσεις και προσπαθούμε να βρούμε τον καταλληλότερο προπονητή». Ο Γιάννης Λίβανος βρέθηκε χθες στο κλειστό της Αγιάς όπου είχε την πρώτη του επαφή με τη νέα του ομάδα. Μιλώντας στην «Ε» για τη συνεργασία του με τον Ερμή τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Ήταν λίγο ξαφνικό από την άποψη ότι δεν έχουμε χρόνο μέχρι το επόμενο αγώνα της ομάδα, που είναι το Σάββατο (σ.σ. αύριο) στην Καστοριά. Έχω αφήσει κάποια πράγματα πίσω γιατί αυτό που θέλω είναι να είμαστε έτοιμοι στο ματς με την Καστοριά. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, οι παίκτες είναι έμπειροι, ενώ οι νεότεροι δείχνουν ότι έχουν πολλά προσόντα. Αν χρειαστεί να κάνουμε κάποιες κινήσεις και να φέρουμε κοινοτικό παίκτη θα το πράξουμε. Αλλά οι παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα είναι αυτοί που την έφτασαν στην τρίτη θέση και μ' αυτούς θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα. Είναι πράγματι πολύ περίεργο να χάνεις μέσα σε δύο ημέρες τον προπονητή και τον πρώτο σκόρερ, αλλά τα παιδιά είναι έμπειρα, έχουν ικανότητες και θα ανταποκριθούν. Αλλαγές πιστεύω δεν χρειάζονται. Δεν μπορείς να αλλάξεις μία πετυχημένη ομάδα, αλλά μόνο να βελτιώσεις ακόμα περισσότερο κάποια πράγματα». Σχετικά με το αυριανό παιχνίδι στην Καστοριά, ο Γιάννης Λίβανος είπε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Καστοριά είναι δυνατή ομάδα, έχει έναν προπονητή με ανόδους, διαθέτει «καυτή» έδρα και σε ό,τι αφορά στο στιλ παιχνιδιού, της αρέσει να τρέχει στο ανοικτό γήπεδο. Εμείς μέσα από τη ροή του αγώνα θα προσπαθήσουμε να κόψουμε τον ρυθμό του αντιπάλου μας και να επιβάλουμε τον δικό μας, θα κοιτάξουμε να είμαστε κοντά στο σκορ και να πετύχουμε στο τέλος αυτό που θέλουμε». Ο Ερμής προπονήθηκε χθες στο κλειστό της Αγιάς (μάλιστα οι άνθρωποι του συλλόγου ευχαρίστησαν τη δημοτική αρχή για τις επισκευές στις οποίες προχώρησε στο κλειστό γυμναστήριο προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να αγωνιστεί το περασμένο Σάββατο αλλά και να προπονείται όποτε χρειάζεται), ενώ σήμερα η προπόνηση θα γίνει στο κλειστό της Νεάπολης. Μετά από πολύ καιρό δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή ιώσεων, όλοι οι παίκτες δίνουν το «παρών» και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να διευρύνουν το σερί της ομάδας πετυχαίνοντας μία ακόμα νίκη αύριο στην Καστοριά. Τέλος σε ό,τι αφορά στον αντικαταστάτη του Κούκσικς ήδη έχουν προταθεί αρκετά ονόματα παικτών κυρίως Σέρβων, ωστόσο η τελική απόφαση θα ληφθεί από τον νέο τεχνικό της ομάδας. Η αποστολή του Ερμή θα αναχωρήσει για την Καστοριά αύριο το πρωί.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass