Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χωρίς προβλήματα κόντρα στην Καστοριά ο Ερμής

ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (17:00) ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2019 16:19

Μία ακόμη πολύ δύσκολη αναμέτρηση έχει μπροστά του ο Ερμής Αγιάς, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την πάντα δυνατή ομάδα της Καστοριάς στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Άργους Ορεστικού, γιατί το ΔΑΚ Καστοριάς αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας.
Οι «μπλε», που πέρασαν μία δύσκολη εβδομάδα, θα έχουν στον πάγκο τους τον Νίκο Λίβανο, ο οποίος προπόνησε την ομάδα δύο φορές και είδε με ικανοποίηση τους παίκτες του να βρίσκονται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και να μην δείχνουν επηρεασμένοι από τις αλλαγές που έγιναν κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών.
Το θετικό για τον Έλληνα τεχνικό, που ήρθε στην ομάδα του Ερμή για να ενισχύσει το προπονητικό team, είναι η απουσία αγωνιστικών προβλημάτων, με τους Νέστορα Κόμματο και Λεωνίδα Τριανταφύλλου να έχουν επιστρέψει, ξεπερνώντας τα προβλήματα της προηγούμενης εβδομάδας.

 

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (17:00)
Απόλλων Π.-Πευκοχώρι
Καστοριά-Ερμής Αγιάς
Μαρούσι-Χαρ. Τρικούπης
Καρδίτσα-Ιωνικός Ν.
Ψυχικό- Καβάλα
Εθνικός -Κόροιβος
Αμύντας-Ηρακλής
Διαγόρας Δρ.- Ιπποκράτης (13:00)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ιωνικός Ν.    24
Ηρακλής    23
Ερμής Αγιάς    22
Ιπποκράτης    21
Καστοριά    21
Αμύντας    21
Διαγόρας Δρ.    20
Καρδίτσα    20
Ψυχικό    19
Πευκοχώρι    19
Χαρ. Τρικούπης    19
Κόροιβος    18
Μαρούσι    18
Απόλλων Π.    17
Καβάλα    16
Εθνικός    14

 

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον περιφερειάρχη

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό πραγματοποίησε χθες το βράδυ αντιπροσωπεία του Ερμή Αγιάς, αποτελούμενη από τον πρόεδρό του κ. Θεόδωρο Ριζούλη και τον γενικό γραμματέα κ. Ευριπίδη Νικολακούλη.
Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η πολύ καλή πορεία του Ερμή στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Ο κ. Αγοραστός που παρακολούθησε μάλιστα και το πρόσφατο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο ΕΑΚ Λάρισας, συνεχάρη τη διοίκηση για τις προσπάθειες που καταβάλλει στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ, εκφράζοντας μάλιστα τη συμπαράστασή του σε αυτή την προσπάθεια. Η διοίκηση του Ερμή πρόσφερε στον κ. Αγοραστό μία φανέλα και ένα λάβαρο της ομάδας.

Gallery άρθρου