Ντέρμπι κορυφής στη Φιλιππούπολη

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2019 15:00

Το σημερινό ντέρμπι κορυφής στη Φιλιππούπολη (15:00) ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον ΝΠΣ Βόλο δεσπόζει στο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Football League η οποία ολοκληρώνεται αύριο.


Ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία στη μάχη του τίτλου, το αποτέλεσμα του οποίου αναμένεται να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι με νίκη θα μπορέσουν να διατηρήσουν την ευρεία διαφορά που έχουν «κτίσει» από τους διώκτες τους, ενώ στην αντίθετη περίπτωση η υπόθεση τίτλος θα αποκτήσει νέο ενδιαφέρον, καθώς η «ψαλίδα» θα μικρύνει.
Για τον τεχνικό του Απόλλωνα Λάρισας, Μαρσέλο Τροΐζι, η σημερινή αναμέτρηση μοιάζει σαν τα ντέρμπι της Αργεντινής με τη Βραζιλία, λόγω της παρουσίας Αργεντινών ποδοσφαιριστών στην ομάδα του Βόλου και Βραζιλιάνων στο συγκρότημα της Λάρισας αντίστοιχα.
«Θα είναι σαν τα ντέρμπι της Αργεντινής με τη Βραζιλία αφού η ομάδα του Βόλου διαθέτει στις τάξεις της Αργεντινούς ποδοσφαιριστές κι εμείς Βραζιλιάνους. Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που παίζει μεγάλο ρόλο στο τι θα γίνει στη μάχη του τίτλου, αλλά ανεξάρτητα από το ποια ομάδα θα νικήσει είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα, γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά.
Εμείς είμαστε πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε τη νίκη. Έχω δει αρκετά παιχνίδια του Βόλου, ξέρω ότι είναι μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και κυρίως είναι πολύ αποτελεσματική στο σκοράρισμα. Αυτό ακριβώς θέλουμε να πετύχουμε, να σταματήσουμε την επιθετική της δραστηριότητα και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε» σχολίασε ο Μαρσέλο Τροΐζι αναφερόμενος στη σημερινή αναμέτρηση.
Από πλευράς έμψυχου δυναμικού, όλοι οι παίκτες των «κυανόλευκων» θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Βραζιλιάνου τεχνικού καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών, ενώ στο αρχικό σχήμα επιστρέφει ο Χατζής που εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο. Έτσι στην αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας συμπεριλήφθηκαν οι Μαντζάρης, Κουτογλίδης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Σουλιώτης, Χατζής, Τασιούλης, Καρατάσιος, Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο, Λίταινας, Μπιμάι, Αγιώτης, Λουκάο, Πολέτο, Γκουντρουμπής, Κοντοθανάσης, Ζαϊμι και Καμπέρης.
Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός της ομάδας του Βόλου, Χουάν Φεράντο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Δημόπουλο και τον τραυματία Ρούσσο. Έτσι την αποστολή των φιλοξενουμένων απαρτίζουν οι Καραγκιολίδης, Μπουργάνης, Ντεντάκης, Πέντα, Ανδρικόπουλος, Πίσπας, Γκαλίτσιος, Ενγκουεμ, Μάντζης, Λούκας, Καμπαγιέρο, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Κορέλας, Φράγκος, Κότο, Δόρης, Ουνγιαλίδης, Πίτου Γκαρσία.

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Στο σημερινό ντέρμπι με τον ΝΠΣ Βόλο η ομάδα της Λάρισας απηύθυνε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την προσπάθειά της.
«Ο Απόλλων Λάρισας καλεί τους Λαρισαίους φιλάθλους να βρεθούν στο πλευρό του και να βοηθήσουν ηθικά τους παίκτες να πάρουν νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα τους ανεβάσει κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα» τονίζεται στην ανακοίνωση.

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ (15:00)
Απόλλων Λάρισας-ΝΠΣ Βόλος (ΕΡΤ-3)
ΑΟΧ Κισσαμικός-ΑΕ Καραϊσκάκης
Παναχαϊκή-Πλατανιάς
Εργοτέλης-Αήττητος Σπάτων
ΑΥΡΙΟ (15:00)
Αιγινιακός-Ηρόδοτος (14:00)
Σπάρτη-Κέρκυρα
Απόλλων Πόντου-Δόξα Δράμας (ΕΡΤ-3)
Τρίκαλα-Ηρακλής

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Βόλος ΝΠΣ*    28-6    31
2. Απόλλων Λάρ.*    17-9    23
. Κέρκυρα    14-7    23
4. Πλατανιάς    17-8    22
5. Εργοτέλης    17-13    17
. Απόλλων Πόντου*    10-10    17
7. Ηρακλής    14-13    16
8. Παναχαϊκή    11-11    15
. Δόξα Δράμας*    13-15    15
10. ΑΕ Καραϊσκάκης*    7-13    14
11. Ηρόδοτος    8-20    12
. ΑΟΧ/Κισσαμικός    11-12    12
13. Σπάρτη    8-13    11
14. Τρίκαλα*    10-15    10
15. Αήττητος Σπάτων*    6-12    9
. Αιγινιακός*    11-25    9
*Έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

 

 

Πέρασε εργομετρικά ο Μπραμπίγια

Συνοδευόμενος από τον γενικό αρχηγό Μιχάλη Μπίζιο, ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος Λούκας Μπραμπίγια πέρασε χθες επιτυχώς στα Φάρσαλα τα προβλεπόμενα εργομετρικά τεστ.

 

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass