Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει...

ΜΕ ΙΔΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2019 22:11

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και αυτό φάνηκε ότι θα ισχύσει και για τον τεχνικό της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα για το αυριανό παιχνίδι που δίνει η λαρισινή ομάδα κόντρα στον Άρη, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.


Η ΑΕΛ προέρχεται από δύο τριάρες, μία στο κύπελλο επί του Αστέρα Τρίπολης (3-2) και η άλλη στο πρωτάθλημα επί του Απόλλωνα Σμύρνης (3-0) και φιλοδοξεί να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών.
Οι παίκτες που έχει επιλέξει μέχρι τώρα ο προπονητής παίζουν καλά αλλά το κυριότερο φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Γι’ αυτό λοιπόν πάλι κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κρίστινσον, στην άμυνα οι: Καρανίκας (δεξιά), Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς (σέντερ μπακ), Γιακιμόφσκι (αριστερά), στη μεσαία γραμμή αμυντικό χαφ ο Σετσέροβιτς και πιο μπροστά οι: Μιλοσάβλιεβιτς και Φατιόν ενώ στην επίθεση θα παίξουν οι: Ντέλετιτς (δεξιά), Νούνιτς, Μπαργκάν (αριστερά).
Σήμερα στις 2 μ.μ. θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας για τον αυριανό αγώνα και ερωτηματικά αποτελούν αν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή ο Ζίβκοβιτς (θα είναι για λόγους εγκλιματισμού, και ο τερματοφύλακας Ταλέσκι (θεωρείται πιθανό να βρεθεί και στη δεκαοκτάδα).
Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 7 μ.μ. για την Καρδίτσα ώστε οι παίκτες να ηρεμήσουν πριν τον κρίσιμο αυριανό αγώνα.Ο ΑΡΗΣ
Με την προπόνηση που θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Αρη για την αυριανή αναμέτρηση με την Α.Ε.Λ. στο «AEL FC Arena». Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί και η αποστολή για τη θεσσαλική πόλη.
Χθες, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση με τους Μανώλη Σιώπη, Χαμζά Γιουνές, Μάρτιν Τόνσο (έχει αρχίσει σταδιακά να ανεβάζει ρυθμό) και Δημήτρη Διαμαντόπουλο να συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα..
Από τους δύο νεοαποκτηθέντες ο Ούγγρος Μίχαλι Κόρχουτ, είναι σε καλή κατάσταση και χθες δήλωσε στον προπονητή του, πως αισθάνεται έτοιμος για να αγωνιστεί στο Κυριακάτικο παιχνίδι, κάτι που προκύπτει και από το επίπεδο φυσικής κατάστασης στο οποίο βρίσκεται.

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΦΑΒΟΡΙ
Χωρίς σημαντικές ανακατατάξεις στα «υψηλά πατώματα» της Super League, αναμένεται να κυλήσει η 17η αγωνιστική. Ο επικεφαλής της βαθμολογίας, ΠΑΟΚ, υποδέχεται τον Πανιώνιο και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη, κάτι που ισχύει τόσο για τον Ολυμπιακό, που φιλοξενείται στους «Ζωσιμάδες» από τον ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και για την ΑΕΚ, που θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Ατρόμητος, έχει δύσκολη αποστολή στην Ξάνθη με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα, ενώ ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη Λαμία -όπου πρόσφατα ηττήθηκε με 1-0 στον πρώτο αγώνα για τους «16» του Κυπέλλου- σε μία αναμέτρηση που αναμένεται αμφίρροπη.
Χωρίς ουσιαστικό φαβορί και οι αγώνες ΟΦΗ-Παναιτωλικός και Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός, που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα.
Οι αναμετρήσεις για την 17η αγωνιστική και η βαθμολογία έχουν ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός NOVA
19:00 Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός ΕΡΤ
19:30 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος NOVA
ΑΥΡΙΟ
15:00 ΟΦΗ-Παναιτωλικός NOVA
17:15 ΑΕΛ-Αρης NOVA
19:00 Ξάνθη-Ατρόμητος ΕΡΤ
19:30 ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης NOVA
ΔΕΥΤΕΡΑ
19:00 Λαμία-Παναθηναϊκός ΕΡΤ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΟΚ    27-6     41
2. Ολυμπιακός     23-8     33
3. Ατρόμητος     24-14    29
4. ΑΕΚ    26-7    27
5. Παναθηναϊκός     25-14    23
6. Παναιτωλικός    21-21    22
. Άρης    19-18    22
8. Ξάνθη     13-13    20
9. Πανιώνιος     17-20    19
10. Αστέρας Τρίπολης     14-16    18
. ΑΕΛ    15-17    18
12. ΠΑΣ Γιάννινα     11-24    14
13. ΟΦΗ    14-23    12
14. Λαμία     9-21    11
15. Λεβαδειακός    10-26     8
16. Απόλλων Σμύρνης    6-26     5
* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ με -2 βαθμούς.
* Από την ΑΕΚ έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί.

 

 

Πειθαρχική δίωξη κατά του Αλέξη Κούγια
ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Μία ακόμη πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε κατά του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Γιώργο Λαΐνη. Η δίωξη ασκήθηκε επειδή, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, στις 10 Ιανουαρίου, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ είχε αποκαλέσει σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, ως «Φιλιππινέζα του Σαββίδη».
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Από τον Aναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ κου Α. Κούγια, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2 και 3γ,δ, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας έκανε προσωπική δήλωση για την κλήση του και μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Πληροφορήθηκα από τα ΜΜΕ ότι ο Λαϊνης, ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, που παρά το έγγραφο που έχω αποστείλει στον κ. Γραμμένο και ζητώ την εξαίρεσή του από οποιαδήποτε αθλητική υπόθεση η οποία έχει σχέση με εμένα προσωπικά και την ΑΕΛ, συνεχίζει να ασκεί πειθαρχικές διώξεις εις βάρος μου, ανακαλύπτοντας μόνος του δήθεν δηλώσεις μου και δήθεν ανακοινώσεις, είτε της ΑΕΛ είτε δικές μου».

 

 

Του Σωτ. Κέλλα