«Φλερτ» με K. Νεμπεγλέρα ο Ατρόμητος Παλαμά!

ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΚΑΩΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2019 22:28

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ο Ατρόμητος Παλαμά, ο οποίος είναι μεταξύ των ομάδων που διεκδικούν την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, από το τοπικό πρωτάθλημα της Καρδίτσας.


Πρόκειται για τον πρώην αρχηγό της ΑΕΛ και του Αχιλλέα Φαρσάλων, Κώστα Νεμπεγλέρα, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή από τον Α.Ο.Τρικάλων, βοηθούσε μέχρι τώρα αγωνιζόμενος τον αδερφικό του φίλο Φώτη Γκουζιώτη στη Δάφνη Γλαύκης.
Ο Νεμπεγλέρας που ξεχωρίζει για το ήθος του, δέχτηκε τιμητική πρόταση από τους «Πράσινους» του Παλαμά, που ήρθαν πριν από λίγες ημέρες στη Λάρισα και μάλιστα ο προπονητής του Ατρομήτου, μια παλιά δόξα του Άρη Θεσσαλονίκης και του Ιωνικού ο Γιώργος Νταρακλίτσας, του είπε: «Σε θέλουμε στον Παλαμά, διότι γνωρίζω προσωπικά ποιος είναι ο Νεμπεγλέρας και πάνω από όλα ξέρω τον άριστο χαρακτήρα σου. Θα γίνει πραγματικός...σεισμός στο καρδιτσιώτικο ποδόσφαιρο και θα επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο».
Το... προξενιό έκανε ο πρώην συμπαίκτης του στον Αχιλλέα Χρήστος Οικονόμου που αγωνίζεται στον Ατρόμητο και αναμένεται η απάντηση από τον Λαρισαίο μέσο.

 

ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΖΗΣΗ ΜΑΛΑΚΟ
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Παλαμά θέλει να εντάξει στο δυναμικό του και τον Λαρισαίο ποδοσφαιριστή Ζήση Μαλάκο, με τον οποίο η διοίκηση του Ατρομήτου ήρθε σε επαφή και ο έμπειρος μεσοεπιθετικός περιμένει τις επόμενες ημέρες να υπάρξει νέο ραντεβού, ώστε αν ικανοποιηθούν τα αιτήματά του, οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια.
Χ.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass