Ενισχυμένη η ΑΕΛ

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2019 22:34

Από τα πιο καθοριστικά παιχνίδια για τη συνέχεια του πρωταθλήματος δίνει μεθαύριο Κυριακή η ΑΕΛ καθώς αντιμετωπίζει στο Ael Fc Arena την Ξάνθη (15.00) και στόχος είναι η νίκη που θα φέρει τη λαρισινή ομάδα σε πλεονεκτική θέση όσον αφορά στη μάχη της παραμονής, αλλά το κυριότερο, θα της δώσει καλή ψυχολογία.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα δεν ξεχνάει την πίκρα από τον αγώνα του πρώτου γύρου μεταξύ των δύο ομάδων (ήταν ο πρώτος εκτός έδρας αγώνας που κάθισε στον πάγκο της ΑΕΛ). Τότε η ΑΕΛ δέχθηκε δύο κόκκινες κάρτες από τον διαιτητή κ. Λάμπρου, ο οποίος δεν είχε αποβάλει παίκτη της Ξάνθης, ενώ κρίθηκε το αποτέλεσμα από ένα πέναλτι που μόνο ο συγκεκριμένος διαιτητής είδε… Ο Φέστα τα θυμόταν όλα αυτά ακόμα και χθες σε δείπνο που ήταν με φίλους του και σίγουρα έχει έναν επιπλέον λόγο να θέλει τη νίκη. Το ευχάριστο για τον Ιταλό τεχνικό είναι ότι η ψυχολογία της ομάδας έχει ανέβει μετά την ισοπαλία στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (2-2), ενώ επιστρέφουν δύο από τους καλύτερους παίκτες, ο Καρανίκας και ο Μιλοσάβλιεβιτς που λογικά θα αποτελέσουν επιλογές για την ενδεκάδα. Αυτή τη στιγμή στην ομάδα υπάρχει μεγάλη θέληση για νίκη γιατί όλοι γνωρίζουν ότι το άγχος με ένα «τρίποντο» θα μεταφερθεί στους αντιπάλους, ενώ μπορεί στη συνέχεια η ομάδα να κερδίσει και εκτός έδρας. Ψάχνει ένα πολύ καλό «διπλό» που θα τη φέρει σε βαθμολογική πλεονεκτική θέση. Υπενθυμίζουμε ότι ο Φέστα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Γκοΐκοβιτς και Χούμπτσεφ. Σήμερα η προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί ενώ η χθεσινή, ήταν πάλι πρωινή, περιλάμβανε παιχνίδια τακτικής χωρίς όμως να φανούν οι προθέσεις του προπονητή για το αρχικό σχήμα.

Η ΞΑΝΘΗ

Προετοιμασίας συνέχεια για την Ξάνθη χθες ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής. Χωρίς τον τιμωρημένο Δήμο Μπαξεβανίδη καταστρώνει τα πλάνα του ο τεχνικός Μίλαν Ράσταβατς, ενώ κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης, το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής τόσο στον ανασταλτικό, όσο και στον επιθετικό τομέα. Ντε Λούκας, Γέντρισεκ και Φασίδης ακολουθούν τα ατομικά τους προγράμματα.

Παραιτήθηκε από την Κ19 της ΑΕΛ ο Ι. Τσακμακίδης

Παραιτήθηκε χθες ο τεχνικός της ομάδας Νέων Κ19 της ΑΕΛ, Γιάννης Τσακμακίδης, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της ομάδας από την αρχή της φετινής περιόδου. Ο ίδιος ευχαρίστησε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε όλο αυτό το διάστημα και ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια για την Κ19 της ΑΕΛ.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass