Τιμήθηκαν παλαίμαχοι του Δήμου Τεμπών

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2019 16:28

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι παλαίμαχοι του Δήμου Τεμπών και τίμησαν παλαιούς παίκτες και παράγοντες σε γνωστή ταβέρνα στην Ελάτεια. Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησαν μεζέδες και κρασί που βοήθησαν να «ανοίξουν» οι μνήμες και να βγουν οι θύμησες του ένδοξου παρελθόντος.

Παίκτες που στην εποχή της δράσης τους ήταν αντίπαλοι, τα τελευταία χρόνια είναι όλοι τους συμπαίκτες και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αγαπημένοι και με πειράγματα συναντήθηκαν σε αυτή την όμορφη εκδήλωση. Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο πρόεδρος τον παλαιμάχων του Δήμου Τεμπών κ. Μιχάλης Ρούπας σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Εκ μέρος του Δ.Σ. των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών σας καλωσορίζω και σας ευχαριστώ για τη σημερινή σας παρουσία. Μια παρουσία που μας τιμά ιδιαίτερα και μας συγκινεί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο που όλα αυτά τα χρόνια ως δημοτική αρχή στηρίζει τον Σύλλογο παλαιμάχων και είναι δίπλα σε ό,τι χρειαστήκαμε έως και σήμερα. Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κ. Κολλάτος καθώς και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και υποψήφιος δήμαρχος κ. Γ. Μανώλης. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για την προσφορά τους ως παράγοντες και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές οι: Επαμεινώνδας Κολλάτος, Ιωάννης Σολωμός, Γεώργιος Μπάτζιος, Σπυρίδων Πετρωτός, Κώστας Δαρδιώτης, Αχιλλέας Σαΐτης. Ακολούθησε λαχειοφόρος με πλούσια δώρα για την ενίσχυση του Σωματείου. Τυχερός της χρονιάς ήταν ο κ. Θωμάς Σούρας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πάρα πολλοί παλαίμαχοι παίκτες, ο πρόεδρος του ΣΕΠΝ Λάρισας Παλαιμάχων κ. Μανώλης Γαραζανάκης όπου και απεύθυνε και χαιρετισμό,ακόμη παρευρέθηκαν, ο αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Ζάχος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Κυρίτσης και ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας. Την πίτα ευλόγησε ο αρχιμανδρίτης ιερέας του χωριού π. Πορφύριος. Τυχερός της χρονιάς ήταν ο κ. Χρήστος Μόκας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από τους Γόννους.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass