Στόχος η μεγαλύτερη βαθμοσυλλογή

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΖ. ΦΕΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ…

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2019 22:16

Άρχισε η προετοιμασία της ΑΕΛ για το εκτός έδρας παιχνίδι που δίνει η ομάδα την ερχόμενη Κυριακή στη Λαμία με τη φερώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.


Ο τεχνικός της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα, που χθες το προπονητικό του πρόγραμμα περιελάμβανε δύο προπονήσεις, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές τόνισε ότι στόχος στα τέσσερα επόμενα παιχνίδια είναι η μεγαλύτερη δυνατή βαθμοσυλλογή για να μπορέσει η ομάδα να ανέβει βαθμολογικά. Γι’ αυτό είπε στους παίκτες να δουλέψουν σκληρά και να πάρουν νίκες που θα δώσουν ψυχολογία και βαθμούς.
Ο προπονητής για το παιχνίδι της Κυριακής δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα(πλην του τραυματία Χούμπτσεφ) καθώς όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του.
Αυτό που απομένει είναι η τακτική που θα ακολουθήσει και το οριστικό σχήμα (θα φανούν τα σχέδιά του σήμερα στο εκπαιδευτικό διπλό), ενώ προβληματισμός υπάρχει και για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν την Κυριακή καθώς στη Λαμία την ώρα του αγώνα προβλέπεται χιονόπτωση.
Πάντως σε σχέση με την ενδεκάδα του αγώνα με την Ξάνθη δε νομίζουμε να υπάρχουν πολλές αλλαγές (μία ή δύο).

 

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ
Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ παρακολούθησαν σεμινάριο για τα στημένα παιχνίδια που έκανε ο εκπρόσωπος της sport radar Άκης Αγκιστριώτης… Μάλιστα την ώρα του σεμιναρίου, στο οποίο ανέφερε ότι ο τζίρος φθάνει παγκοσμίως στο ένα τρισεκατομμύριο ευρώ και βάση θεωρείται η Σιγκαπούρη, ο Φέστα ρώτησε αν έχει πάει κανένας φυλακή με τον κ. Αγκιστριώτη να απαντάει όχι…
Πάντως αυτό που πολλοί λένε(και δεν αναφερόμαστε στην Ελλάδα απαραίτητα) είναι ότι πολλές ομάδες αναγκάζουν τους παίκτες σε εμπλοκή στα στημένα καθώς τους αφήνουν απλήρωτους και αυτοί προσπαθούν να βιοποριστούν με οποιονδήποτε τρόπο…

 

ΠΕΡΙ ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗ
Επιβεβαίωσε το χθεσινό ρεπορτάζ της «Ε» η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ για την οικονομική διαφορά με τον ποδοσφαιριστή Θόδωρο Τριποτσέρη αναφέροντας μεταξύ των άλλων τα εξής: «Το υπόλοιπο το οποίο έχει να λαμβάνει ο ποδοσφαιριστής είναι λιγότερο από 20.000€ (πληρώθηκε μέχρι και τον Νοέμβριο όπως ήταν η συμφωνία) και λόγω του ότι ήταν αδύνατο να παρακολουθήσει τον ρυθμό των προπονήσεων και δυσκόλευε τους προπονητές στο έργο τους, ετέθη εκτός του βασικού κορμού της ομάδος».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass