Δύο επιστροφές, δύο απουσίες

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λ. ΕΝΟΨΕΙ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2019 22:00

Δύο επιστροφές και δύο απουσίες θα έχει ο Απόλλων Λάρισας, ενόψει της μεθαυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Παναχαϊκή στο γήπεδο της Αγυιάς.


Συγκεκριμένα, στη διάθεση του τεχνικού Αριάν Μπελά θα βρίσκονται οι Βραζιλιάνοι Λουκάο και Πολλέτο που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ δεν υπολογίζονται οι Χατζής και Κουρτεσιώτης που συμπλήρωσαν κάρτες και δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους στη συγκεκριμένη συνάντηση.
Από κει και πέρα, ο Σουλιώτης ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τον Αιγινιακό, χθες προπονήθηκε κανονικά και εκτός απροόπτου θα είναι έτοιμος για το ματς στην Πάτρα.
Παιχνίδι που χαρακτηρίζεται πολύ δύσκολο για τους «κυανόλευκους», οι οποίοι πάντως έχουν πολύ καλή ψυχολογία και θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που ισοβαθμεί στην 4η θέση της βαθμολογίας με τον Πλατανιά (σ.σ. έχουν 28 βαθμοί) και έχει στόχο την 2η θέση.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ
Τον αγώνα της 18ης ημέρας, ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Απόλλωνα Λάρισας, ορίστηκε να διευθύνει ο Πέτρος Τσαγκαράκης(Χανίων). Αναλυτικά οι ορισμοί από την ΚΕΔ στη Football League, στους αγώνες που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο (23-24/2), έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ (23/2)
15:00 Εργοτέλης-Σπάρτη: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), Τυριακίδης (Μακεδονίας), Καλλής (Αν.Αττικής), 4ος Μπακογιάννης (Αθηνών), παρ.Γεώργιος Χατζηδάκης (Χανίων)
15:00 Παναχαϊκή- Απόλλων Λ.: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων), Αντώνιος Αναστασάκος (Χανίων), Δημήτρης Τίκας (Θεσπρωτίας), 4ος Ιωάννης Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), παρ. Χρήστος Μαγιάννης (Άρτας)
18:00 Δόξα Δράμας-Πλατανιάς: Βουρνέλης (Μακεδονίας), Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Φράγιος (Μακεδονίας), 4ος Καραντώνης (Ημαθίας), παρ.Ιωάννης Στρατούδης (Έβρου)

ΚΥΡΙΑΚΗ (24/2)
15:00 Κισσαμικός-Τρίκαλα: Κάτοικος (Αθηνών), Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας), Μαυρουδής (Ηρακλείου), 4ος Αντωνίου (Αν.Αττικής), παρ. Δημήτρης Χριστοδουλάκης (Ρεθύμνου)
15:00 Αιγινιακός-Ηρακλής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου), Θανασιάς (Ηπείρου), Κωτούλας (Κιλκίς), 4ος Τσοπουλίδης (Ξάνθης), παρ.Γρηγόρης Ρόντσης (Καστοριάς)
15:00 Απόλλων Πόντου-ΝΠΣ Βόλος: Κουκουλάς (Λέσβου), Πετρίδης (Χίου), Γκιόσης (Θράκης), 4ος Σιδηρόπουλος ( Έβρου), παρ.Δημήτρης Σαββόγλου (Ξάνθης)
15:00 Κέρκυρα-Αήττητος Σπάτων: Γιουματζίδης Δέλλιος (Πέλλας), Τζιουβάρας (Κοζάνης), 4ος Πανυτσίδης (Κοζάνης), παρ. Σπυρίδων Τομαράς (Αιτ/νιας)
15:00 Καραϊσκάκης-Ηρόδοτος: Κάδδας, Οικονόμου (Αχαΐας), Μωυσιάδης (Γρεβενών), 4ος Ανδριανός (Αχαΐας), παρ.Μάνθος Κοφίτσας (Καρδίτσας)

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE ΝΕΩΝ
1ος Όμιλος (11η Αγωνιστική)
Εργοτέλης Κισσαμικός    3-1
Αήττητος Σπάτων-Πλατανιάς    0-2
Ηρόδοτος-Τρίκαλα    2-0
Παναχαϊκή- Σπάρτη    6-1
2ος Όμιλος (9η αγωνιστική)
Απόλλων Λ.-Κασσιόπη    0-1
ΝΠΣ Βόλος-Δόξα Δράμας    1-0
Ηρακλής- Καραϊσκάκης    2-0
Απόλλων Πόντου-Αιγινιακός    8-1

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass