Κορίτσια για... φίλημα!

ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΝΟΛ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ 7-5 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2019 15:31

Την παρθενική τους νίκη στην Α1 κατηγορία του πόλο και μάλιστα εκτός έδρας πέτυχαν χθες οι κοπέλες του ΝΟΛ και πλέον όλα αλλάζουν στην υπόθεση της παραμονής.

Συγκεκριμένα, κόντρα σε κάθε είδους αντιξοότητα, κέρδισαν στο Ρέθυμνο πανάξια με 7-5 (1-1, 2-2, 1-3, 1-1), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της γ’ φάσης του πρωταθλήματος.

Και αν η μεγαλύτερη αντιξοότητα ήταν η άσχημη ψυχολογία των Λαρισαίων από τις συνεχείς ήττες, σε αυτή θα πρέπει να προστεθούν η δυναμικότητα του ΝΟ Ρεθύμνου (σ.σ. πέρυσι τερμάτισε στην πρώτη τετράδα κι είχε την πρώτη του ήττα από ομάδα του ομίλου παραμονής χθες), οι ...καιρικές συνθήκες – το παιχνίδι έγινε σε ανοιχτό κολυμβητήριο υπό συνεχή σχεδόν βροχή! – αλλά και για μία ακόμη φορά οι αποφάσεις των διαιτητών, καθώς το παιχνίδι τελείωσε με ...10 – 0 αποβολές εις βάρος του ΝΟΛ!

«Είμαι στην υδατοσφαίριση από το 1985, πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα» δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα ο τεχνικός του ΝΟΛ, Σπύρος Τσιάρας, που πρόσθεσε «είναι το μόνο που μας ανησυχεί για τη συνέχεια, οι διαιτητικές αποφάσεις. Πετύχαμε μία ιστορική νίκη κάτω από δύσκολες συνθήκες γιατί ακολουθήσαμε το πλάνο που έλεγε να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ» τόνισε ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι αποβλήθηκαν η Ιωάννα Τουλουμτζίδου με τρεις αποβολές στα μέσα του γ’ οκταλέπτου και η Κούμπρα Κους στο τέταρτο οκτάλεπτο και αν προστεθεί ότι δεν ταξίδεψε στην Κρήτη και η Κυροδήμου, τότε αντιλαμβανόμαστε πως ο ΝΟΛ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με σύνθεση ανάγκης!

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Μαλλιαρού, Καρυπίδου Μ. 1, Κυριακάκη, Φαρμάκη Μ. 1, Γαβαλά 1, Κολτσίδα 1, Στρατηδάκη, Φαρμάκη Ε. 1, Λιμπιτάκη, Σολανάκη, Καρυπίδου Η.

 

ΝΟ Λάρισας (Σπύρος Τσιάρας): Γούλα, Τουλουμτζίδου, Χασιώτη, Μπαλάτσα Μ. 1, Μπαλάτσα Ν. 1, Τοκίνι, Κους 2, Τσιγαρίδα 2, Πατούνα 1, Καζάνα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ρέθυμνο    12

2. Νηρέας     6

3. ΝΕ Πατρών         4

4. ΝΟ Λάρισας        3

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (3/4)

ΝΟΛ – ΝΕ Πατρών

Ρέθυμνο - Νηρέας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass