Πανηγυρικά στους «16» η Μικτή Κ14 της ΕΠΣΛ

*ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ ΜΕ 2-0 *MVP Ο ΝΟΤΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ *ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ 3ης ΦΑΣΗΣ

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2019 22:20

Την πρόκριση στους «16» (3η φάση) του πανελλήνιου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων πανηγύρισε χθες η Μικτή Κ-14 της ΕΠΣΛ, η οποία επικράτησε στο γήπεδο Νεάπολης της ΕΠΣ Άρτας με 2-0.

Η λαρισινή ομάδα ήταν ανώτερη του αντιπάλου της και θα μπορούσε αν ήταν πιο ουσιαστική στο α’ ημίχρονο να είχε δώσει στο τελικό αποτέλεσμα διαστάσεις θριάμβου. Η ουσία είναι ότι τόσο η Κ-14 χθες όσο και η Κ-16 την προηγούμενη εβδομάδα έδειξαν ότι έχουν το σθένος να συνεχίσουν την πορεία τους στις φετινές διοργανώσεις και να φτάσουν ψηλά, όπως συνήθιζαν να πράττουν πριν αλλάξει το σύστημα με τη συγκρότηση Περιφερειακών ομάδων και Μικτών ομάδων Ζωνών.

Σε ό,τι αφορά στη χθεσινή αναμέτρηση στο γήπεδο Νεάπολης, η ομάδα της Λάρισας έκανε φανερές τις προθέσεις της από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο και πιέζοντας τον αντίπαλό της. Η αδυναμία ωστόσο να κυκλοφορήσει την μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, γεγονός που την ανάγκασε να βγαίνει βεβιασμένα στην επίθεση, δεν της επέτρεψε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

Έτσι με την ολοκλήρωση του πρώτου 35λέπτου το σκορ παρέμεινε στο 0-0. Με την έναρξη όμως της επανάληψης η εικόνα της λαρισινής ομάδας βελτιώθηκε αισθητά και μόλις στο 38’ μετά από προωθημένη μπαλιά του Μπαλαμώτη, ο Νότας, που ήταν ο MVP του αγώνα, έφυγε στην αντεπίθεση, αντιλήφθηκε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα και με υποδειγματικό ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 1-0.

Οι καλές επιθετικές ενέργειες των γηπεδούχων διαδέχονταν η μία την άλλη, με τον Αρσενίδη να σημαδεύει στο 43’ το οριζόντιο δοκάρι (σέντρα σουτ), ενώ οριζόντιο δοκάρι με σουτ είχε στο 46’ και ο Ασίκογλου.

Η λαρισινή ομάδα διατήρησε τον επιθετικό της μονόλογο χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, για να φτάσουμε στο 68’ όταν ο Νότας μετά από εξαιρετική ενέργεια και διαγώνιο σουτ από τα αριστερά, έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Πέτσας με βοηθούς τους κ. Σταφυλά και Παπαγεωργόπουλο (ΕΠΣ Τρικάλων).

Για μία ακόμα φορά βρέθηκαν στη Λάρισα σκάουτερς για την ανίχνευση ταλέντων. Χθες στις κερκίδες του γηπέδου Νεάπολης ήταν ο γυμναστής της Εθνικής παίδων Νίκος Καρύδας και ο Κώστας Λαγωνίδης για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Η κλήρωση για τα ζευγάρια της 3ης φάσης θα διεξαχθεί σήμερα στις 11:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί.

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ν. Φώλλας): Νικολακούλης, Γκίτσας (47’ Κωνσταντίνου), Γαρυφάλλου (36′ Ασίκογλου), Λάζος, Μπόρος, Αρσένης, Μπαλαμώτης, Πινακάς (36′ Μπαγιώτας), Νότας (69’ Γούλας), Χατζής (62’ λ.τ Φώλιας), Αρσενίδης (69’ Ιορδανίδης).

ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ: Κοσμάς, Νούτσος (36’ Αραβάνης), Τζουβάρας, Ευαγγελής, Κανελλόπουλος (63’ Παπαδημητρίου), Ντάλας, Παπανδρέου (63’ Τζουμάκας), Μουτσιωτίτσας, Τσάγκας (63’ Παππάς), Πέτσας, Τσιώλας (43’ Μπασιαδήμας).

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass