Στα Γρεβενά αγωνίζεται η Μικτή Κ-14 της ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2019 16:05

Την ομάδα της Ένωσης Πρέβεζας-Λευκάδας θα αντιμετωπίσει σήμερα στα Γρεβενά (14:30, δημοτικό γήπεδο Σειρηνίου) η Μικτή Κ-14 της ΕΠΣ Λάρισας, για την 3η φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Φέρεται δε αποφασισμένη να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Από τον προπονητή της Μικτής Κ-14 κ. Νίκο Φώλλα, καλούνται οι κάτωθι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σήμερα και ώρα 09.00 στα γραφεία της ΕΠΣΝΛ, από όπου θα αναχωρήσουν για τα Γρεβενά: Αντωνόπουλος, Νικολακούλης, Γκίτσας, Μπαγιώτας, Μπόρος, Πινακάς, Ασίκογλου, Νινίκας (ΑΕΛ), Αρσενίδης, Αρσένης, Λάζος, Φώλιας (Νίκη Μιχαήλ), Νότας, Κωνσταντίνου (Αστραπή Νέας Πολιτείας), Μπαλαμώτης (Ηρακλής Λάρισας), Γαρυφάλλου (Απόλλων Λάρισας), Χατζής (Πελασγιώτιδα), Ιορδανίδης (Λαρισαϊκός). *Τον αγώνα θα διευθύνει ο Ευστράτιος Σουλίδης (ΕΠΣ Κοζάνης), που θα έχει βοηθούς τους κ. Πραχάλη και Βογδόπουλο(επίσης της ΕΠΣ Κοζάνης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass