Οι αυτοδιοικητικοί κοντά στον Όλυμπο Αιγάνης

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2019 19:18

Με τη συμμετοχή πολλών φίλων της ιστορικής ομάδας «Όλυμπος» Αιγάνης πραγματοποιήθηκε σε γνωστή ταβέρνα του χωριού εκδήλωση της ομάδας.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε δίπλα σε κάθε ερασιτεχνικό σωματείο του Δήμου μας για το καλό του ποδοσφαίρου.
Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι το κύτταρο, όλοι οι παίκτες, αυτοί που κοσμούν μεγάλες ομάδες δεν έχουν βγει από παρθενογένεση αλλά από ερασιτεχνικά σωματεία.
Γι’ αυτό λοιπόν τιμούμε αυτόν τον θεσμό και στηρίζουμε την κάθε προσπάθεια που κάνει η κάθε διοίκηση να κρατήσει ζωντανό τον αθλητισμό σε κάθε χωριό. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα Όλυμπος Αιγάνης και το μεγαλύτερο μέρος της προσφοράς θα πρέπει ν’ αναγνωριστεί στη διοίκηση της ομάδας και στον δραστήριο πρόεδρο κ. Γεώργιο Μπάτζιο.
Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας ως δημοτική αρχή θα είμαστε δίπλα στον Όλυμπο Αιγάνης όπως και σε κάθε σωματείο και θα στηρίζουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο». Μεταξύ άλλων «ευχήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο και στους παίκτες δύναμη, κουράγιο και επιτυχία του στόχου που έχουν θέσει και κάλεσε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτη να είναι κοντά και να βοηθάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Συνεχίζοντας απευθυνόμενος στον κόσμο είπε ότι πρέπει να στηρίζουν οικονομικά τις τοπικές ομάδες γιατί οι πόροι πλέον προέρχονται μόνο από τους ιδιώτες. Τελειώνοντας υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα όπως έπραξε μέχρι σήμερα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκδήλωση και καλή διασκέδαση σ’ όλους».
Χαιρετισμός έγινε και από τον υποψήφιο δήμαρχο Τεμπών και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δύναμη» κ. Γιώργο Μανώλη, ο οποίος μεταξύ άλλων ευχήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο και τους παίκτες δύναμη, κουράγιο και επιτυχία στους στόχους που έχουν θέσει και κάλεσε τον παρευρισκόμενο πρόεδρο της ΕΠΣ Λάρισας κ. Δημ. Μπουχλαριώτη να είναι κοντά και να βοηθάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Συνεχίζοντας, απευθυνόμενος στον κόσμο είπε ότι πρέπει να στηρίζουν οικονομικά τις τοπικές ομάδες γιατί οι πόροι πλέον προέρχονται μόνο από τους ιδιώτες, ενώ τελειώνοντας υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα όπως έπραξε μέχρι σήμερα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκδήλωση και καλή διασκέδαση σ’ όλους.
Τέλος η διοίκηση της ομάδας βράβευσε για την προσφορά τους εταιρείες της περιοχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass