Νίκη για πλεονέκτημα έδρας...

*ΘΕΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΟΛ *ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΕΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ

Δημοσίευση: 13 Απρ 2019 16:16

Με το ενδιαφέρον να βρίσκεται στη ζώνη των πλέι άουτ ολοκληρώνεται η 6η και τελευταία αγωνιστική της Γ’ Φάσης στην Α1 Υδατοσφαίρισης των Γυναικών καθώς στον όμιλο των πλέι οφ τα πάντα έχουν κριθεί.

Στον όμιλο των πλέι άουτ ο ΝΟ Λάρισας που δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο στη Γ’ Φάση υποδέχεται τον πρωτοπόρο και αδιάφορο βαθμολογία ΝΟ Ρεθύμνου. Οι παίκτριες της λαρισινής ομάδας θέλουν το τρίποντο προκειμένου να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ απέναντι στην ΝΕ Πατρών που υποδέχεται τον επίσης αδιάφορο βαθμολογικά Νηρέα Χαλανδρίου. Τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο βαθμοί και όλα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική προκειμένου ο ΝΟΛ να διατηρήσει το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των αγώνων παραμονής με τη ΝΕ Πατρών στις αρχές Μαϊου (2,4 και 5 του μήνα). Ο Σπύρος Τσιάρας χθες έλεγε πως «δικό μας καθήκον είναι να δούμε τι θα κάνουμε στην πισίνα και για αυτό δουλεύουμε, προκειμένου αγωνιστικά να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε το Ρέθυμνο και να διατηρήσουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ»… Όμως από την άλλη δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι τόσο τον αγώνα του ΝΟΛ, όσο και τον αυριανό της Πάτρας (5 μ.μ.) μεταξύ ΝΕΠ-Νηρέα - άλλο σκάνδαλο αυτό, να διεξάγονται παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής διαφορετική ημέρα! - θα διευθύνει ο ίδιος διαιτητής (!) ο κ. Γιώργος Κραβαρίτης, εδώ με τον κ. Αντζουλάκο και στην αχαϊκή πρωτεύουσα με την κ. Δημητρακοπούλου, ο οποίος μάλιστα …τυγχάνει να είναι κουμπάρος του κ. Μπιτσάκου, του προπονητή της ΝΕΠ (!)… μία ΝΕΠ που φυσικά θέλει αυτή να πάρει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ με τον ΝΟΛ! Αγωνιστικά ο ΝΟΛ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και όλες οι παίκτριες είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΟ Λάρισας - ΝΟ Ρεθύμνου (σήμερα, 13.45)

ΝΕ Πατρών - Νηρέας Χαλανδρίου (αύριο 5 μ.μ.)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Β’ΟΜΙΛΟΣ)

1.ΝΟ Ρεθύμνου 18

2.Νηρέας 12

3.ΝΟ Λάρισας 6

4.ΝΕ Πατρών 4

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass