Για τη βυσσινί τη φανέλα…

Δημοσίευση: 15 Απρ 2019 22:12

*Η ΑΕΛ πήρε δίκαια ισοπαλία από τον αήττητο φέτος ΠΑΟΚ (1-1) *Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν το Ael Fc Arena ήταν έδρα *Απρόβλεπτη ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ (1-3)

 «Για τη βυσσινί τη φανέλα μέσα στο μυαλό έχω τρέλα, θα στο τραγουδάω θα στο λέω, ΑΕΛ ολέ ολέ , ΑΕΛ ολέο» είναι από τα αγαπημένα συνθήματα των οπαδών της ΑΕΛ και χθες πραγματικά σε ένα γήπεδο που θύμιζε έδρα (το Ael Fc Arena) μπροστά σε 7.000 περίπου φιλάθλους η λαρισινή ομάδα πήρε ισοπαλία από τον βέβαιο πρωταθλητή και αήττητο τη φετινή περίοδο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε με τον Πέλκα με δυνατό σουτ στο 55', αλλά εννιά λεπτά αργότερα η Λάρισα ισοφάρισε με εκπληκτικό γκολ του Γιακιμόφσκι (64') σε μια στιγμή συνολικής αδράνειας της μακεδονικής ομάδας.

Η λαρισινή ομάδα πήρε έναν πανάξιο βαθμό που τη φέρνει πιο κοντά στη σωτηρία για τη οποία ίσως ανέβει το βαθμολογικό όριο στους 33 βαθμούς μετά την απρόβλεπτη νίκη του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού με 3-1.

Οι παίκτες του Τζιανλούκα Φέστα έπαιξαν χθες παθιασμένα από την αρχή του αγώνα και παρότι η ομάδα είχε δύο τραυματισμούς, του Γκοΐκοβιτς και του Μπέρτου, κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν, τον βαθμό που της αύξησε τις ελπίδες όχι μόνο για απευθείας παραμονή αλλά και για να αποφύγει το μπαράζ παραμονής. Τώρα πλέον όλα δείχνουν ότι η ΑΕΛ κόντρα σε αδιάφορες ομάδες, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ίσως χρειαστεί ένα βαθμό ή μια νίκη που μπορεί να το καταφέρει και να μείνει και τη νέα χρονιά στη μεγάλη κατηγορία.

Η ΑΕΛ απέδειξε ότι έχει βαριά φανέλα και απαγόρεψε στον ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή μέσα στη Λάρισα παρότι προηγήθηκε στον αγώνα με 1-0.

Όμως αυτή η ισοπαλία ήρθε με απώλειες για τους «βυσσινί» καθώς χάνουν τον Μπέρτο μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ ο Φέστα δεν μπορεί να υπολογίζει στα δύο τελευταία παιχνίδια τους τιμωρημένους Φατιόν και Μιλοσάβλιεβιτς.

Στα θετικά ότι έμπλεξαν για τη μάχη της παραμονής ο Αστέρας Τρίπολης και ίσως η Ξάνθη αν δεν κερδίσει εντός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα παρέταξε την ομάδα με τακτική 3-5-2 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Κρίστινσον, στην άμυνα τους: Μπράλιτς, Γκοΐκοβιτς, Μόρα και πιο μπροστά τους: Μπέρτο (δεξιά), Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Γιακιμόφσκι, Ζίφκοβιτς (αριστερά) και στην επίθεση τους Νούνιτς, Σικάφκα.

Από την άλλη ο Ραζβάν Λουτσέσκου αγωνίσθηκε με 4-2-3-1 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Πασχαλάκη, στην άμυνα τους: Μάτος (δεξιά), Κρέσπο, Βαρέλα, Βιερίνια (αριστερά), στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ τους: Σάκχοφ, Ολιβέιρα και πιο μπροστά τους: Μπίσεσβαρ (αριστερά), Πέλκα, Λημνιό (δεξιά) και στην επίθεση τον Σφιντέρσκι.

Η λαρισινή ομάδα από την αρχή μπήκε δυνατά στον αγώνα αλλά από το πεντάλεπτο και μετά ο ΠΑΟΚ άρχισε να απειλεί με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και στο 23' έφθασε κοντά στο γκολ αλλά ο Κρίστινσον απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Λημνιού.

Στο πρώτος μέρος ο ΠΑΟΚ έκανε τελικές αλλά ο Κρίστινσον με τους αμυντικούς της ΑΕΛ έδωσαν πραγματικό ρεσιτάλ. Το διάστημα αυτό σημάδεψαν και δύο τραυματισμοί του Γκοΐκοβιτς (τη θέση του πήρε ο Ζίζιτς) και του Βιερίνια (μπήκε στη θέση του ο Γιαννούλης).

Και στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ ξεκίνησε πολύ δυνατά αλλά στο πρώτο σουτ που έκανε ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει τέρμα με τον Πέλκα στο 56'.

Όμως η ΑΕΛ αντέδρασε άμεσα και με ένα εκπληκτικό σουτ του Γιακιμόφσκι ισοφάρισε στο 64' αφού προηγουμένως οι παίκτες της ΑΕΛ έκρυψαν την μπάλα.

Το υπόλοιπο διάστημα ανήκει στους παίκτες του ΠΑΟΚ που με τη βοήθεια του Φωτιά είχαν κλείσει στη μεγάλη περιοχή τους παίκτες της ΑΕΛ, αλλά πάλι ο Κρίστινσον έκανε την απόκρουση του αγώνα στο 88' σε σουτ του Καρέλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου ως προπονητής της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ δεν έχει νικήσει ποτέ στο "AEL FC Arena"…

Συμπερασματικά η ισοπαλία ήταν καλύτερη βαθμολογικά για την ΑΕΛ ενώ ο ΠΑΟΚ θα περιμένει να στεφθεί πρωταθλητής την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον Λεβαδειακό που έχει υποβιβαστεί.

Και το σίριαλ της «βυσσινί» παραμονής συνεχίζεται…

ΦΑΣΕΙΣ…ΓΚΟΛ

8': Σουτ του Βιερίνια λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα καταλήγει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κρίστινσον.

11': Διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Μπίσεσβαρ αποκρούει ο Κρίστινσον σε κόρνερ.

16': Μακρινό σουτ του Βιερίνια η μπάλα καταλήγει άουτ.

23': Σουτ του Λημνιού μέσα από την μεγάλη περιοχή αποκρούει εντυπωσιακά ο Κρίστινσον.

31': Μακρινό σουτ του Φατιόν, η μπάλα καταλήγει άουτ.

38': Σουτ του Μπίσεσβαρ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα καταλήγει άουτ.

45'+2': Εκτέλεση φάουλ του Ολιβέιρα η μπάλα καταλήγει άουτ.

48': Εκτέλεση φάουλ του Ζίζιτς, η μπάλα καταλήγει άουτ.

52': Εκτέλεση φάουλ του Γιακιμόφσκι, αποκρούει σε κόρνερ ο Πασχαλάκης.

55': Σουτ του Πέλκα έξω από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Κρίστινσον.

64': Ο Νούνιτς τροφοδοτεί τον Ζίφκοβιτς και αυτός στον Γιακιμόφσκι που με σουτ κάνει το 1-1.

68': Σέντρα του Λημνιού από δεξιά και ο Σβιντέρσκι πιάνει κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.

86': Μακρινό σουτ του Ζαμπά, η μπάλα καταλήγει άουτ.

88': Σέντρα από αριστερά του Μπίσεσβαρ και σουτ του Καρέλη μέσα από τη μεγάλη περιοχή μπλοκάρει ο Κρίστινσον.

89': Σουτ του Πέλκα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα καταλήγει άουτ.

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Από την ΑΕΛ δεν υπάρχει κανένας που να υστέρησε χθες. Ο Κρίστινσον έκανε δύο φανταστικές αποκρούσεις, ενώ το τέρμα που δέχθηκε δεν είχε ορατότητα. Ο Μόρας περνάει δεύτερη νιότη, πολύ καλός ο Μπράλιτς ενώ το ίδιο ισχύει και για Γκοΐκοβιτς και Ζίζιτς.

Ο Μιλοσάβλιεβιτς παίρνει τον τίτλο του κορυφαίου, ενώ ο Φατιόν παρότι έπαιζε από το ξεκίνημα του αγώνα με κίτρινη κάρτα κατάφερε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να είναι μέσα σε όλες τις φάσεις.

Ο Μπέρτος πολύ καλός αλλά το ίδιο ισχύει και για τον Καρανίκα. Ο Ζίφκοβιτς κάθε αγώνα και καλύτερος ενώ ο Γιακιμόφσκι είναι πολύ σπουδαίος παίκτης.

Ο Σικάφκα με το Νούνιτς μπροστά έδωσαν και... κέρδισαν πολλές μάχες.

Τέλος, και ο Γκόλιας βοήθησε στα τελευταία λεπτά που μπήκε ως αλλαγή.

Από τον ΠΑΟΚ καλύτερος ο Βιερίνια όσο έπαιξε και στη συνέχεια ο Πέλκας με τον Μπίσεσβαρ και τον Κρέσπο.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο διαιτητής Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας) έδινε εύκολα φάουλ στην ΑΕΛ αντίθετα με τον ΠΑΟΚ που είχε και προστασία στις κάρτες. Τις κίτρινες κάρτες είδαν οι: Φατιόν, Μπράλιτς, Λημνιός.

Σωστοί στις υποδείξεις οι δύο βοηθοί, Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας) και Κωσνταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Γιακιμόφσκι (86' Γκόλιας), Σικάφκα, Μόρας, Μπέρτος (43' Καρανίκας), Μπράλιτς, Ζίφκοβιτς, Νούνιτς, Γκοΐκοβιτς (29' Ζίζιτς), Φατιόν.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια (36' Γιαννούλης), Κρέσπο, Βαρέλα, Ολιβέιρα (79' Ζαμπά), Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Λημνιός (84' Καρέλης), Σφιντέρσκι.

 

Ρεπορτάζ: Σωτ. Κέλλας

Φωτ.: Βασ. Ντάμπλης

 

-----------------------------------

ΤΖΙΑΝΛΟΥΚΑ ΦΕΣΤΑ:

«Χρυσός βαθμός»

TZIANLOYKA FESETA XRYSOS BAUMOS

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα δήλωσε τα εξής: «Ήταν πολύ σημαντικό που πήραμε τον έναν βαθμό. Παίξαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Αξίζαμε να πάρουμε τον βαθμό. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Όταν ζητήθηκε να σχολιάσει το αποτέλεσμα ΠΑΟ-ΟΦΗ και αν αυτό το αποτέλεσμα ανεβάζει το βαθμολογικό όριο της παραμονής είπε: «Θέλουμε κάποιους βαθμούς ακόμα γιατί δεν έχουμε εξασφαλιστεί , αλλά πήραμε έναν χρυσό βαθμό σήμερα».

Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη λήξη αναμέτρησης με την ΑΕΛ είπε.

Για τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια:

«Η στενοχώρια είναι σίγουρα μεγάλη για τον Αντρέ. Έκανε μια φανταστική σεζόν κι έχει συμβάλει τα μέγιστα πραγματικά. Είναι παράδειγμα για όλους και πάντα δίνει κίνητρο σε όλους. Είναι μέρος όλης αυτής της δουλειάς κι εύχομαι να το καταλαβαίνει».

Για την ισοπαλία:

«Είμαι απογοητευμένος, γιατί θέλαμε να πανηγυρίσουμε και μαθηματικά τον τίτλο. Κάτι που κάναμε την περασμένη Κυριακή, αλλά με το -2 έπρεπε να περιμένουμε το σημερινό παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες, δεν σκοράραμε και δεχθήκαμε ένα γκολ χωρίς να έχουμε δεχτεί άλλη φάση. Έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας, ώστε να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε τον τίτλο».

Για τους τραυματισμούς:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν διάφορα είδη τραυματισμών. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Τραυματισμοί στο γόνατο, όπως αυτοί του Μαουρίσιο ή του Αντρέ, είναι πιο σοβαροί. Υπάρχει και ο τραυματισμός του Τσούμπα, που από αύριο επιστρέφει. Υπάρχουν και τραυματισμοί όπως του Ομάρ ή του Πέδρο. Είναι μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν αλλά υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Και σήμερα όσοι μπήκαν έδειξαν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν και να δώσουν χρήσιμες λύσεις».

 

-----------------------------------

Τετ -α- τετ Σαββίδη-Κούγια

*Πριν την έναρξη του παιχνιδιού

TET A TET ME SABBIDHS KOYGIA

Στη Λάρισα βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης(ήρθε με ελικόπτερο που προσγειώθηκε στον χώρο της αερολέσχης της Τερψιθέας) και υποδέχθηκε την αποστολή του ΠΑΟΚ, στο AEL FC Arena. Για μία ακόμα φορά χαιρέτησε ξεχωριστά όλα τα μέλη της αποστολής, ενώ είχε και τετ - α - τετ με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον ιδιοκτήτη της λαρισινής ομάδας κατά τη διάρκεια της αναμονής της άφιξης της ομάδας.

Στη συνέχεια ο Ιβάν Σαββίδης πήγε στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η ομάδα και είδε ένα μέρος του αγώνα, ενώ επέστρεψε οδικώς στη Θεσσαλονίκη.

 

-----------------------------------

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ:

Με πένθος έπαιξε ο Στέφαν Ζίφκοβιτς

«Θέλω να αναφερθώ στον Ζίφκοβιτς, ο οποίος έχασε τη γιαγιά του μέσα στην εβδομάδα και μας το έκρυψε και αγωνίστηκε κανονικά στεναχωρημένος» τόνισε ο Νίκος Καρανίκας μετά το τέλος του αγώνα θέλοντας να δείξει πόσο αγαπάνε οι ποδοσφαιριστές την ομάδα και συνέχισε: «Όλοι μία ομάδα μία οικογένεια, είμαστε μαζί του. Πριν μπούμε στο γήπεδο κάνουμε τον σταυρό μας και θέλουμε να έχουμε υγεία. Όλοι αγωνιζόμαστε για τις οικογένειές μας και τα συμβόλαια και αυτό είναι το σημαντικότερο, η υγεία».

Για το χθεσινό αποτέλεσμα είπε: «Θεωρώ ότι τα τελευταία αποτελέσματά μας είναι σημαντικά γιατί εδώ που έχουμε φτάσει παίζει μόνο αυτό ρόλο, οι βαθμοί. Στην ουσία οι τελευταίοι πόντοι μας κρατάνε στη θέση που είμαστε. Δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα. Παίζουμε τα τελευταία δύο παιχνίδια με άλλους δύο δυνατούς αντιπάλους. Η πόλη και η φανέλα μας είναι μεγάλη και θέλουμε να δείξουμε ότι δεν αξίζει να είμαστε εδώ που είμαστε. Έχουμε καλούς παίκτες και ποιοτικό ρόστερ. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα παιχνίδια που απομένουν».

 

-----------------------------------

Και επώνυμοι…

Στη Λάρισα βρέθηκαν για τον αγώνα χθες ο πρώην γραμματέας πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λαρισαίος Ανδρέας Παπαμιμίκος (ήταν μαζί με τον πατέρα του Γιάννη) και ο επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Φράγκος Φραγκούλης.

 

-----------------------------------

Συλλήψεις 9 οπαδών του ΠΑΟΚ

Οργανωμένη μετακίνηση μέσω Παλαιοφαρσάλων

 

Ολόκληρο σχέδιο προκειμένου να μετακινηθούν μαζικά στη Λάρισα, παρά τη σχετική απαγόρευση, κατέστρωσαν περισσότεροι από 120 οπαδοί του ΠΑΟΚ, παριστάνοντας μάλιστα τους ταξιδιώτες αλλά έπεσαν τελικά στη φάκα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας.

Οι οπαδοί μετακινήθηκαν με τα δικά τους επιβατικά αυτοκίνητα από τη Θεσσαλονίκη και στις 2 το μεσημέρι αφίχθησαν στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Παλαιοφαρσάλων. Εκεί σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ., έχοντας ενημερωθεί για το επόμενο δρομολόγιο (ανταπόκριση) του τρένου, θα επιβιβάζονταν σε αυτό προκειμένου να έρθουν στη Λάρισα με δρομολόγιο από την Αθήνα για να μην κινήσουν υποψίες αφού τα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη ελέγχονταν από την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της σχετικής απαγόρευσης για οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ λογάριασαν ωστόσο χωρίς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, διμοιρίες της οποίας εγκλώβισαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ όταν έφθασαν στον Σ.Σ. Παλαιοφαρσάλων. Ακολούθησε επιχείρηση της αστυνομίας που υποχρέωσε τους οπαδούς να εγκαταλείψουν τον νομό με τα αυτοκίνητά τους, συνοδεύοντάς τους μέχρι τα όρια της Πιερίας.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Νωρίτερα και στο πλαίσιο των χθεσινών ελέγχων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, του Τμήματος Τεμπών και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας προχώρησαν σε δεκάδες προσαγωγές οπαδών του ΠΑΟΚ εκ των οποίων 9 συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον των εισαγγελικών αρχών της Λάρισας με κατηγορίες για τον νόμο περί αθλητικής βίας.

Πέντε εξ αυτών συνελήφθησαν στη Γυρτώνη έχοντας στην κατοχή τους 17 πυρσούς ενώ άλλοι 4 συνελήφθησαν στα πλευρικά διόδια της ίδιας περιοχής με σιδερολοστούς και ναρκωτικά. Μέχρι αργά χθες βράδυ συνεχίζονταν οι προσαγωγές υπόπτων στη συνοικία Αβέρωφ αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να αυξηθεί ο αριθμός των συλληφθέντων, θέμα για το οποίο ενδεχομένως και σήμερα η ΕΛ.ΑΣ. να προχωρήσει σε ανακοινώσεις. Να σημειωθεί ότι νωρίτερα, άλλοι τέσσερις οπαδοί του ΠΑΟΚ συνελήφθησαν στα διόδια Μακρυχωρίου, αλλά να διευκρινιστεί πως θα παραπεμφθούν για κατηγορίες περί ναρκωτικών και όχι για το νόμο περί αθλητικής βίας.

Β.Κ.

 

-----------------------------------

On line…μετάδοση

*Από τον Σετσέροβιτς στον Φιλίποβιτς

Η ΑΕΛ από τώρα προετοιμάζεται για τη νέα χρονιά, ενώ οι νυν παίκτες φροντίζουν να ενημερώνουν τους νεαποκτηθέντες. Χθες ο Σετσέροβις, που δεν αγωνίσθηκε λόγω τιμωρίας, έκανε on line…μετάδοση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στον νεαποκτηθέντα Μίλος Φιλίποβιτς. Ο 29χρονος κεντρικός χαφ της Ζρίνσκι Μόσταρ, με την οποία έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Βοσνίας και τη σεζόν 2016/17 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην κατηγορία, επίσης έδωσε τα χέρια σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ. Ο τελευταίος πριν λίγες μέρες πέτυχε και το μοναδικό τέρμα της ομάδας του κόντρα στην Γκαμπέλα.

 

-----------------------------------

Κούγιας και Γιάννενα κατά του Παναθηναϊκού

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, σε προσωπική του δήλωση μετά τη λήξη του αγώνα πρωταθλήματος της Superleague, με τον ΠΑΟΚ, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ντρέπομαι για το κατάντημα του Παναθηναϊκού. Ντρέπομαι για τον Δώνη και για τον Νταμπίζα. Ο Παναθηναϊκός σαν ομάδα πάντοτε είχε ένα ιδιαίτερο ήθος. Τώρα δυστυχώς έχει πέσει σε πολύ άσχημα χέρια και δεν εννοώ τον κ. Αλαφούζο.Σήμερα με αυτό που έκαναν προσπάθησαν να μας υποβιβάσουν. Λυπάμαι που έδωσα αγώνα πέρυσι για να αλλάξουμε τη νομοθεσία και να μην υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός, όπως υποβιβάστηκε την προηγούμενη χρονιά ο Ηρακλής. Αυτό που έκαναν σήμερα δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ και καλά θα κάνουν να μην το ξεχάσουν ούτε τα Γιάννενα, ούτε ο Αστέρας Τρίπολης, ούτε η Ξάνθη, γιατί κάποιος από αυτούς θα την πληρώσει. Εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν φοβάμαι τίποτα.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, συγχαρητήρια στους προπονητές μας, συγχαρητήρια στον υπέροχο κόσμο μας. Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα, γιατί μεγαλώνουμε μέρα με τη μέρα σαν ομάδα. Εμείς δεν πρόκειται ποτέ να γίνουμε Παναθηναϊκός. Μπαίνουμε στο γήπεδο μόνο για να νικήσουμε».

Οργή προκάλεσε στον ΠΑΣ Γιάννινα η διαιτησία του Γιάννη Παπαδόπουλου στο χθεσινό παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης (0-0), ιδιαίτερα η ακύρωση ως οφσάιντ του γκολ που σημείωσε η Σάντι Κρίζμαν στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, με το ριπλέι να μην δικαιώνει τον βοηθό. Η ηπειρωτική ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωσε σε ειρωνικό και σκληρό ύφος, τονίζοντας ότι το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο στο γήπεδο, ενώ αφήνει σαφείς αιχμές κατά του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 θέλει να δώσει συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στα σημερινά αποτελέσματα. Η εξυγίανση του ποδοσφαίρου στη χώρα μας φάνηκε πια ότι έρχεται ξεκάθαρα! Πόσο πιο αυτονόητο να γίνει ότι το ποδόσφαιρο δεν παίζεται τελικά στο γήπεδο... μόνο!

Αναρωτιόμαστε αν αυτό είναι πράγματι το πρωτάθλημα που θέλουν και επιδιώκουν οι ιθύνοντες της διαιτησίας, του ποδοσφαίρου γενικά και της πολιτείας?! Αν ναι, τότε λυπούμαστε!

Και μετά τα σημερινά, φυσικά από αύριο μπορεί να βγει πια και η πολυαναμενόμενη απόφαση για την τιμωρία ή... μη του ΟΦΗ!!

Καληνύχτα σε όλους!!».

ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΛ –ΠΑΟΚ υπήρξαν και δύο ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ για τον κ. Φωτιά και τον τρόπο που διαχειριζόταν τον πειθαρχικό έλεγχο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass