Με προβλήματα ενόψει ΑΕΚ

Η ΑΕΛ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Δημοσίευση: 17 Απρ 2019 22:41

Ο πολύτιμος βαθμός που πήρε παλικαρίσια η ΑΕΛ κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ (1-1) έφερε ικανοποίηση στους χιλιάδες φίλους της ομάδας, αλλά ίσως να μην είναι αρκετός για την παραμονή της στη Super League.

Οι «βυσσινί» με τους 31 βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει με την αξία τους, κάτω από άλλες προϋποθέσεις ίσως και να ήταν αρκετοί στην υπόθεση της σωτηρίας. Όμως μετά το απρόσμενο διπλό του ΟΦΗ στο ματς με τον Παναθηναϊκό, περιπλέκονται τα πράγματα και όλα είναι πιθανόν να... γίνουν, στις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Γι΄αυτό οι παίκτες της ΑΕΛ καλούνται να δώσουν πρώτα μια σκληρή μάχη στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ και από κει και πέρα ίσως να είναι η... μητέρα των μαχών το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο AEL FC ARENA. Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ τα προβλήματα είναι ουκ ολίγα για τον Ιταλό τεχνικό της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα, καθώς μάλλον δεν υπολογίζεται ο Μανώλης Μπέρτος. Ο 29χρονος αμυντικός τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση, πράγμα που σημαίνει πως δύσκολα θα προλάβει να παίξει κόντρα στην «Ένωση». Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Φατιόν και Μιλοσάβλιεβιτς, ενώ αμφίβολος είναι και ο Γκοΐκοβιτς.

Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

Δύο αγωνιστικές μένουν ακόμη για να πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος της Super League και ουσιαστικά πέντε ομάδες θα παλέψουν για να αποφύγουν τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, που οδηγούν η μία σε μπαράζ και ακόμα μία στον απευθείας υποβιβασμό στη Football League. Οι δύο ομάδες που ήδη αποχαιρέτησαν την κατηγορία είναι ο Απόλλωνας Σμύρνης με τον Λεβαδειακό, απομένουν ακόμα μία κενή θέση και μία που θα παίξει μπαράζ με τον δεύτερο της Football League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πέντε ομάδων:

10. ΑΕΛ (31): ΑΕΚ(εκτός), Ολυμπιακός(εντός).

11. ΞΑΝΘΗ (29): Απόλλων Σμ.(εντός), Άρης(εκτός).

12. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (29): ΟΦΗ (εκτός), Πανιώνιος (εντός).

13. ΟΦΗ (28): Αστέρας Τρ.(εντός), Ατρόμητος(εκτός).

14. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(27): Πανιώνιος(εκτός), ΠΑΟΚ(εντός).

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass