Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου «Αη – Γιωργίτικα 2019»

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 - Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΙΣΔΥΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 18 Απρ 2019 20:17

Την Τρίτη 30 Απριλίου 2019 διοργανώνεται ο 3ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου «Αη – Γιωργίτικα 2019» στο πλαίσιο του εορτασμού του Αγ. Γεωργίου Λάρισας.

Ο αγώνας διοργανώνεται σε συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ο Άγιος Γεώργιος» και τον Ιερό Ναό Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου. Η διοργάνωση διεξάγεται για τρίτη συνεχή χρονιά και έχει ως σκοπό τη συλλογή φαρμάκων, συσκευασμένων τροφίμων μακράς διάρκειας ή δωρεά χρηματικού ποσού, που θα διατεθούν σε οργανωμένες δομές (εκκλησία, δήμος) που ασχολούνται με φιλανθρωπικές δραστηριότητες.
Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Είναι σημαντικό να συνεργάζεται η Εκκλησία με την Πολιτεία. Εμείς συνεργαζόμαστε σε όλα τα επίπεδα, για την κοινωνική συνοχή, για τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Στέκομαι ιδιαίτερα στο σοβαρό, υπεύθυνο και άξιο έργο που επιτελείται στην ενορία του Αγίου Γεωργίου. Το έργο αυτό έχει διάχυση σε όλους τους κατοίκους και αυτό γίνεται γιατί υπάρχει μεγάλη συμμετοχή με μεγάλη προσφορά. Μπροστάρης στην προσπάθεια αυτή είναι ο άξιος ιερομόναχος πατήρ Νικηφόρος, που ένωσε δυνάμεις και έδωσε τη δυνατότητα έκφρασης των υγειών δυνάμεων της συνοικίας. Στο πλαίσιο τον εορτασμών του Αγίου Γεωργίου πραγματοποιείται ο 3ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου, αγώνας για όλες τις ηλικίες, ένας λαϊκός αγώνας. Ένας πραγματικός εορτασμός, στον οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των κατοίκων της συνοικίας και όλων των πολιτών της Λάρισας. Ευχαριστούμε τους εθελοντές και καλούμε τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά».
Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Αρχιμανδρίτης Νικηφόρος Κοντογιάννης και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Άγιος Γεώργιος» κ. Χατζής Γεώργιος, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη σημασία της διοργάνωσης και απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο για συμμετοχή.
Ο αγώνας δρόμου έχει διαδρομές 1km για τα παιδιά και για τους ενήλικες 5 km και 10 km.
Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκαν επίσης οι κ. Νίκος Λιούπας αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και Δία Βίου Μάθησης. Βασίλης Πινακάς, αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Πρόνοιας. Θανάσης Παιδής, περιφερειακός σύμβουλος. Σταύρος Χατζηλάκος, προϊστάμενος Τμήματος Αθλητισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας. Απόστολος Γούλας, πρόεδρος Μαραθωνοδρόμων Λάρισας. Ανδρομάχη Τσανά, γεν. γραμματέας Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών. Ειρήνη Χατζούλη, υπεύθυνη Εκδηλώσεων Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Άγιος Γεώργιος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass