Συνάντηση με Κ. Αγοραστό είχε η ομάδα ράγκμπι της ΑΕΛ

Δημοσίευση: 19 Απρ 2019 15:43

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφτηκαν ο προπονητής της ομάδας ράγκμπι της Ερασ. ΑΕΛ Παναγιώτης Κατσουλάρης και ο αθλητής της ομάδας Ανδρέας Μπρέζας.

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι των «βυσσινί» ενημέρωσαν τον κ. Αγοραστό για την ομάδα τους, η οποία συμπληρώνει δύο χρόνια ζωής, ενώ για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Παράλληλα, επισήμαναν στον περιφερειάρχη ότι πριν ένα μήνα ξεκίνησε η οργάνωση του γυναικείου τμήματος. Τόσο ο κ. Κατσουλάρης όσο και ο κ. Μπρέζας υποστήριξαν ότι το ράγκμπι στην πόλη της Λάρισας δεν έχει διαδοθεί ακόμη ευρέως αν και τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια αύξηση του ενδιαφέροντος από τους πολίτες για το συγκεκριμένο άθλημα. Ένα από τα αιτήματα που κατέθεσαν στον περιφερειάρχη αφορά στο θέμα των υποδομών (γήπεδο προπόνησης-αγώνων), ενώ σημείωσαν ότι τα έξοδα του συλλόγου και του εξοπλισμού καλύπτονται αποκλειστικά από τους αθλητές. Ο περιφερειάρχης συνεχάρη τα μέλη του συλλόγου για την προσπάθεια που καταβάλλουν ενώ δήλωσε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα σταθεί αρωγός στην προσπάθειά τους, προκειμένου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, να δώσει λύσεις στα αιτήματά τους. Υποστήριξε ακόμη ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός αποτελεί την «αιχμή του δόρατος» της αθλητικής πολιτικής που υλοποιεί η Περιφερειακή Αρχή, καθώς ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό που «δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Ο αθλητισμός είναι παιδεία, φιλοσοφία και δημιουργεί συνεργασίες, ομαδικότητα, συλλογικότητα, ομοιογένεια και διαπλάθει ισχυρούς χαρακτήρες, ιδιαίτερα σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, την οποία περνά η χώρα μας» κατέληξε ο κ. Αγοραστός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass