Ανακατεύεται η τράπουλα στη μάχη της παραμονής

Ενώ αμετάβλητη παρέμεινε η εικόνα στις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της «DE-TOX» - Α' ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 22 Απρ 2019 22:07

Η πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη του Αχιλλέα Φαρσάλων επί του Τυρνάβου με 1-0 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της «DE-TOX»-Α' ΕΠΣΛ άλλαξε το σκηνικό στη μάχη της σωτηρίας, καθώς η Δόξα Βλαχογιαννίου, που πήρε τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνα (λόγω Συκουρίου), ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη των πλέι άουτ και τη θέση της πήρε ο Τύρναβος, ο οποίος μπήκε πλέον σε περιπέτειες.

Αντίθετα η εικόνα στις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα δεν άλλαξε, αφού Ηρακλής και Φαλανιακός κατάφεραν να κερδίσουν τα ντέρμπι κορυφής. Συγκεκριμένα οι «κυανόλευκοι» του Χρήστου Χατζηλιάδη νίκησαν με το εμφατικό 4-0 τον ΠΟΕ, ενώ το συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά έκαμψε την αντίσταση του Αετού Μακρυχωρίου με 2-1.

Στην Αγιά ο Δωτιέας νίκησε με 3-2 τον Σμόλικα και «κλείδωσε» και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία, ο Αμπελωνιακός πέρασε από το Αργυροπούλι κερδίζοντας 2-1 την τοπική Δόξα, ενώ το παιχνίδι στο Κιλελέρ ανάμεσα στην φερώνυμη ομάδα και τη Λάρισα 2012 έληξε ισόπαλο 3-3 μετά από συναρπαστική εξέλιξη. Ισοπαλία σημειώθηκε και στην Αμυγδαλέα ανάμεσα στον τοπικό Αετό και τον Δαμασιακό (2-2).

Αναλυτικά η αγωνιστική δράση της 27ης ημέρας της «DE-TOX»-Α' ΕΠΣΛ:

ΕΥΚΟΛΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Εύκολη χαρακτηρίζεται η νίκη του Ηρακλή Λάρισας επί του ΠΟΕ όπως άλλωστε καταδεικνύει και το τελικό 4-0. Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων απέναντι σ' έναν αντίπαλο που έπαιζε με σημαντικές ελλείψεις (δεν αγωνίστηκαν οι Ματούλας, Κυρίτσης, Σουγλής).

Το 1-0 έγινε μόλις στο 4ο λεπτό όταν ο Γκιουρσάνης μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 13' ήταν η σειρά του Κακαβίτση ο οποίος δέχθηκε την μπάλα από τον Γκιουρσάνη μέσα στη μεγάλη περιοχή και με ψύχραιμο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η αντίδραση του ΠΟΕ ήρθε μετά το 30' αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας του Ηρακλή Καραναστάσης με εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Συγκεκριμένα στο 33' μετά από φάουλ του Καραγκούνη, ο Μπαρλαγιάννης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Καραναστάσης μπλόκαρε, ενώ στο 39' και στο 40' ο έμπειρος πορτιέρο των γηπεδούχων με δύο εντυπωσιακές εκτινάξεις απέκρουσε τα επικίνδυνα κοντινά σουτ των Ζηρδέλη και Καραγκούνη αντίστοιχα.

Έτσι το 2-0 διατηρήθηκε στο πρώτο μέρος σ' ένα παιχνίδι που εντός αγωνιστικού χώρου κυλούσε ομαλά, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Συγκεκριμένα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και ενώ οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια σημειώθηκαν ένταση και μικρής έκτασης επεισόδια, αλλά αποφεύχθηκαν τα χειρότερα με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων. Τελικά οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος με δέκα παίκτες η καθεμία καθώς αποβλήθηκαν οι Κακαβίτσης του Ηρακλή και Συνάπαλος του ΠΟΕ λόγω των επεισοδίων.

Ο Ηρακλής συνέχισε να είναι απειλητικός και στο 54' μετά από φάουλ του Χρηστίδη, ο Ζαφειρίου με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ, ενώ στο 68' ο Γκιουρσάνης μετά από μπροστινή μπαλιά του Μανιώτη, απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα (πέρασε την μπάλα από πάνω) και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 87' από τον ΠΟΕ όταν ο Ζηρδέλης ελίχθηκε πολύ ωραία μέσα στη μεγάλη περιοχή, σούταρε αλλά ο Καραναστάσης απέκρουσε σε κόρνερ.

Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Στάικος που είχε βοηθούς τους κ. Γκαρέλη και Δεδικούση (επίσης πολύ καλοί).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Καραναστάσης, Λάμπρου (81' Δολιάνης), Φορτομάρης, Γιαννακόπουλος, Ντιντής, Μανιώτης, Γκιουρσάνης, Χρηστίδης (84' Ράχης), Νάστας (70' Φώτος), Ζαφειρίου (79' Κυριάκης), Κακαβίτσης.

ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Συνάπαλος, Νταμπώσης, Μπούσιας (83' Σιαφαρτίκας), Λαγός, Πετάνι, Καλύβας, Μάντζαρης (78' Παναγιώτου), Ζηρδέλης, Καραγκούνης (70' Κωνσταντινίδης), Μπαρλαγιάννης (70' Λαγιοκάπας).

ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ

ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΕΛΗ

Ο Μιχάλης Δημητρέλης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Φαλανιακού στο ντέρμπι με τον Αετό Μακρυχωρίου, καθώς με τα δύο γκολ που πέτυχε έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο επιθετικός του Φαλανιακού άνοιξε το σκορ στο 13' με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Με το 1-0 οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, για να ξεκινήσει το β' μέρος όπου ο Αετός κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Συγκεκριμένα στο 54ο λεπτό, μετά από φάουλ του Τζίκα, ο Χρ. Λυγούρας στην προσπάθειά του να διώξει τον κίνδυνο σημείωσε αυτογκόλ (1-1).

Οι δύο ομάδες ενέτειναν τις προσπάθειές τους για τη νίκη, με τον Φαλανιακό να χάνει δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Τσιάκο και Ιωαννίδη, αλλά τελικά ο Δημητρέλης ήταν αυτός που είχε την απάντηση και στο 67' μπήκε στη μεγάλη περιοχή, πλάσαρε εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Ο κ. Βλιώρας ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης, με βοηθούς τους κ. Μάνο και Μπράμη.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς): Μάλτζαρης, Μάνικος, Παππάς (82′ Βαρσάμης), Τσιάκος (65′ Ακριβόπουλος), Μαχαίρας, Σούλι, Λυγούρας Β., Λυγούρας Χρ., Λεσάι (74′ Καρακίτσιος), Ιωαννίδης, Δημητρέλης

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Δ. Καπετανόπουλος): Σταμέλος, Τσιαντούλης, Πούτας (46′ Τζίκα), Σιάτρας, Σουφχάρας, Μπέτσιος, Γκαμπέτας (65' Γκουτζαμπασούλης), Μάρκο (46′ Καλούσης), Φουσίκας (55′ Λάλλας), Μπόντε, Κολοβός.

ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΑΣ

Ανοικτό παιχνίδι στο γήπεδο Αγιάς με πολλά γκολ αλλά και πολλές ευκαιρίες τόσο από τον γηπεδούχο Δωτιέα όσο και από τον φιλοξενούμενο Σμόλικα Φαλάνης.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ποτόσογλου έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Αγιάς για να ισοφαρίσει ο Σμόλικας στο 32' με την κεφαλιά του Καρέντζου.

Στο 60' ο Φουκαλάς έγραψε το 2-1 για τους γηπεδούχους, όμως η ομάδα της Φαλάνης απάντησε στο 72' με τον Κακαζούκη μετά από ωραία σέντρα του Γκατζούλη.

Τη νίκη στον Δωτιέα χάρισε ο Γελαλής ο οποίος στο 78' διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Ντελέζος Ι., με βοηθούς τους κ. Τέγο Δ. και Αρχοντή.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Θ. Στεργιάδης): Ρούσσος, Γεωργοβίτσας, Φουκαλάς (66′ Μαγιάκος), Ντελής, Ποτούσογλου, Κατσής, Κορλός, Τσατσαλίδης, Χονδροδήμος, Πασιάς, Γελαλής (90' Χαλδούπης).

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Γκατζιούρας (81′ Μαχούχας), Σέτζας (60′ λ.τ. Κακαζούκης), Σκούπρας, Καρέντζος, Ζαμπέτας, Τσιρογιάννης, Μολάς, Μπέτσης, Γκατζούλης, Ντούρας (85′ Μάττος).

ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ

Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ

Στο γήπεδο Αργυροπουλίου η τοπική Δόξα ήθελε πάση θυσία τους βαθμούς, αλλά τελικά τη νίκη πήρε ο Αμπελωνιακός που αγωνίστηκε χωρίς άγχος, αφού .έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν για το καλύτερο, είχαν σημαντικές ευκαιρίες ειδικά στην επανάληψη, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν τον στόχο τους.

Το 0-1 έγινε στο 40' όταν ο Καραλής μετά από συνδυασμό με τον Καραγιάννη, σέντραρε από τα δεξιά και ο νεαρός Κατσής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 65' ο Γούτος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 0-2, για να μειώσουν οι γηπεδούχοι σε 1-2 στο 78' με τον Τσούτσα.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Νίτσας, με βοηθούς τους κ. Καρακώστα και Μπουρονίκο.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Ν. Βογιατζής): Μπαχτσιβάνος, Χατζής, Βογιατζής Α. (46′ Κυρατζής), Kουρμπάτι, Σχοινάς, Δίχρης (90'Μπαμπάκος), Γκαραγκούνης, Τσούτσας, Αετόπουλος (46′ Λεσάι), Βογιατζής Ε., Καλόγηρος.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Κ. Μαντζιώκας): Φαρμάκας, Φουδούλης, Γούτος, Δαλακώνης, Αλεξόπουλος, Μητρούσκας, Αλατάς, Καραλής (52′ Γκιόνα), Χατζούλης, Καραγιάννης, Κατσής (72′ Βούκιας).

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΜΑΤΣ

ΣΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Σ' ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι Κιλελέρ και Λάρισα 2012 αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3. Η Λάρισα 2012 ήταν πολύ καλή στο πρώτο μέρος και θα μπορούσε να είχε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να πάρει τη νίκη, αλλά έχασε πολλές ευκαιρίες.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 10ο λεπτό με το πλασέ του Καρακάνου ύστερα από κεφαλιά πάσα του Κολιού (1-0).

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 12' με τον Κόκκινο, ο οποίος με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Δ. Κίτσιου ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 20' με νέο πλασέ του Τσιάγκου, μετά από πάσα του Πεπκολάι, πήραν για πρώτη φορά το προβάδισμα (1-2). Η Λάρισα 2012 συνέχιζε να είναι απειλητική χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Π. Φλώρος και Δ. Κίτσιος έστειλαν δύο φορές την μπάλα στο δοκάρι, ενώ χάθηκαν και δύο τετ - α - τετ.

Στην επανάληψη το Κιλελέρ ανέβασε στροφές και πέρασε στο προσκήνιο. Στο 53' ήρθε η ισοφάριση (2-2) με τον Παλάσκα, ενώ στο 85' μετά από συνδυασμό των Ζιόμπουρα-Παπαχρήστου-Αργύρη, ο τελευταίος με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έγραψε το 3-2.

Η Λάρισα 2012 δεν είχε πει ακόμη την τελευταία της λέξη και στο 90' ο Πεπκολάι κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Βλιώρας διαμορφώνοντας το 3-3. Ένα γκολ το οποίο ο παίκτης της Λάρισας 2012 αφιέρωσε στη γυναίκα του που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Ευχές για ό,τι καλύτερο στον Βλιώρα εκφράστηκαν και από τα υπόλοιπα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Λάρισας 2012.

Διαιτητής του αγώνας ήταν ο κ. Αντωνίου, που είχε βοηθούς τους κ. Καραμπούλα και Κοτούμπα Δ.

ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Φ. Πλίτσης-Ι. Βαΐτσης): Παναγιωτόπουλος, Κολοβός (46′ Μουρατάι), Ζιόμπουρας, Κολιός, Παλάσκας, Καρακάνος, Αργύρης, Παπαγιαννούλης (46′ Γουρνάρης), Λαβαντσιώτης (86′ Φορτομάρης), Παπαχρήστος, Κουσιώρας.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Ν. Αργυρούλης-Σπ. Μπέλτσιος): Παπαζήσης, Κίτσος Π., Δημόπουλος, Κουκουτσέλος, Φλώρος Π., Πεπκολάι, Κίτσιος Δ., Τσιάγκος, Κόκκινος (69′ Σκέντζας), Μπόντε, Βλιώρας.

ΧΙΤΣΚΟΚΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ

ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ

Δύο φορές προηγήθηκε στο σκορ ο Αετός Αμυγδαλέας αλλά τελικά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Δαμασιακό που ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με πέναλτι (2-2).

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10' όταν, μετά από φάουλ του Μακρίδη, ο Παραφέστας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 32' ο Τσάλτας με ψηλοκρεμαστό σουτ μετά από πάσα του Λόλα ισοφάρισε σε 1-1, όμως στο 36' ο Ντάλλας με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, ύστερα από εξαιρετική ενέργεια και πάσα του Ανδριανόπουλου, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Αετό (2-1).

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Αετός θα έπαιρνε μία πολύτιμη στη μάχη της σωτηρίας νίκη, στις καθυστερήσεις, σε σέντρα του Γεωργαντζιά, η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυνόμενου και καταλογίστηκε πέναλτι, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Τσάλτας ισοφαρίζοντας σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουρουζίκας, με βοηθούς τους κ. Πάλλα και Κοσμάνο.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Μ. Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Καλαϊντζής, Ντάσκας, Περδίκης, Παραφέστας, Μακρίδης (63′ Παπακωστούλης), Ανδριανόπουλος (77′ Πλης), Τσεκούρας, Κουρούκας, Ντάλλας, Παπαδάμου.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Μιγδάνης, Γεωργαντζιάς, Αμπατζίδης (60′ Μπακαΐμης), Ιωαννίδης, Ντόκος, Τσιάλτας, Νάτσης, Δούκας (55′ Μουσιάρης), Λέτσιος (46′ Λούτσος), Φούντας, Λόλας.

ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ Φ.

Νίκη η οποία τον κρατά έξω από την επικίνδυνη ζώνη των πλέι άουτ πέτυχε ο Αχιλλέας Φαρσάλων μέσα στον Τύρναβο με 1-0 επί της φερώνυμης ομάδας.

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι στο οποίοι οι δύο αντίπαλοι ήθελαν εξίσου τη νίκη προκειμένου να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στο 72' όταν ο Κούμρια σέντραρε από δεξιά και ο Ζιώγας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Χαλκιά.

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν συναρπαστικά καθώς από τη μία πλευρά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι να διαφυλάξουν τη νίκη που τους δίνει σημαντικό πλεονέκτημα στη μάχη της παραμονής. Τελικά το 0-1 δεν άλλαξε, με τον Αχιλλέα να πανηγυρίζει μία μεγάλη νίκη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μπουμαρσόπουλος με βοηθούς τους κ. Ντελέζο Θ. και Παπαγεωργίου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ηλ. Σελιώνης): Χαλκιάς, Πάτσης (73′ Τσέζμα), Κατσαβός, Κόκκας (90′ Μπάκος Κ.), Καρράς, Ντουνούδης, Κατσαρός, Λιάκος, Νταναβάρας, Μπάκος Ι. (88′ Δασκαλόπουλος), Κοκόμπελης (80′ Ιωαννίδης)

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Αρ. Παπαγεωργίου): Κουτσογιαννούλης, Τσούλης, Κατσανάκης, Τλούπας, Ζησόπουλος, Κομισόπουλος, Ζιώγας (89′ Καναβός), Ταστεμερίδης, Κούμρια (90' Σαμαράς), Γιαννολόπουλος (86′ Γκαραβέλας), Παπακωνσταντίνου (λ.τ. 55′ Γαγάρας).

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κιλελέρ-Λάρισα 2012           3-3

Αργυροπούλι-Αμπελωνιακός          1-2

Αμυγδαλέα-Δαμασιακός      2-2

Δωτιέας Αγιάς-Σμόλικας      3-2

Φαλανιακός- Μακρυχώρι      2-1

Ηρακλής Λάρ.-ΠΟ Ελασσόνας       4-0

Τύρναβος 2005 -Αχιλλέας Φ.           0-1

Βλαχογιάννι-Συκούριο          3-0 (ά.α.)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ηρακλής Λ.    58-12  69 (9)

Φαλανιακός    46-15  64 (6)

Μακρυχώρι    42-25  48 (0)

Σμόλικας        42-25  47 (0)

-----------------------------------

Π.Ο. Ελασσόνας       37-25  47

Δωτιέας Αγιάς           32-26  41

Αμπελωνιακός          31-25  41

Κιλελέρ           32-33  37

Δαμασιακός   29-25  37

Αχιλλέας Φ.    28-37  33

Βλαχογιάννι    30-33  31

-----------------------------------

Τύρναβος 2005         24-32  30 (4)

Αργυροπούλι 23-31  27 (1)

Αμυγδαλέα     29-45  26 (0)

Λάρισα 2012 32-45  25 (0)

*Ο Κίσσαβος Συκουρίου αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΑΥΡΙΟ 23/4, 17:00)

Φαλανιακός-Κιλελέρ

Λάρισα 2012-Αμυγδαλέα

Μακρυχώρι-Τύρναβος 2005

Δαμασιακός-Βλαχογιάννι

Αχιλλέας Φ.-Αργυροπούλι

Συκούριο-Ηρακλής Λάρ. (0-3 ά.α.)

Αμπελωνιακός-Δωτιέας Αγιάς

ΠΟ Ελασσόνας-Σμόλικας

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass